Topas Travel Engelsk Norsk Dansk Svenska Min Topas Rejse
Destinationer
Nulstil
Europa  
Asien  
Afrika  
Øvrige verden  
Rejsetype
Nulstil
Sværhedsgrad
Nulstil
Afrejse
Nulstil
Afrejse fra
Nulstil

Nyt rejsesegment

Det er dine rejseoplevelser, der er vores eksistensgrundlag, og siden 1973 har vi til stadighed udviklet og forbedret dine Topas ture til hele verden. Et rigtig godt samspil mellem dig som kunde, lokale partnere og Topas er basis for de helt unikke oplevelser, du kun får på en Topas rejse.

Det unikke ved en Topas rejse er ikke hotelstjernerne, men oplevelserne. Vi arbejder målbevidst på, at du kommer ud til de mest eksotiske og smukkeste naturområder. Bæredygtig turisme er for os ikke bare et modeord, men vi arbejder seriøst med det dagligt, eksempelvis på Topas Ecolodge, hvor mange af de ansatte er lokale stammefolk eller på Korsika, hvor vi efter dagens vandring spiser hos lokale familier.
Printvenlig version
Adventure Classic -“Frihed, lighed og godt selskab"

De klassiske trekkingture og rundrejser, hvor man enten bor fast på et pensionat eller hotel. Eller hvor man vandrer turen fra hytte til hytte i en helhed i de smukke autentiske omgivelser og med overnatninger i det lokale. Topas har både ture, hvor man selv bærer sin bagage, og ture hvor man kun går med en dagstursrygsæk.
Adventure Luxury -“Adventure om dagen. Luksus resten af døgnet"

Et højt aktivitetsniveau om dagen, med f.eks. trekking, kultur, kajak, sightseeing eller noget helt andet. Og herefter er det luksus i form af luksuøse overnatningssteder, hvor et dejligt velgørende bad venter, og hvor maden er i højsæde. Dagen sluttes af i en god seng, og efter en fredfyld nattesøvn, er man klar til endnu en ny dag med nye aktiviteter.
Adventure Explorer -“For viderekomne"

Explorer er primært bestigninger eller andre former for ture med en høj sværhedsgrad. Explorer er ture for de erfarende, der vil prøve kræfter med sig selv i en stor fysisk og mental udfordring. På en explorertur vil man typisk få rykket ved sine grænser, og kommer hjem med store personlige oplevelser.
Adventure Corporate -“Bland arbejde og fornøjelse"

Ture arrangeret målrettet for fi rmaer, der ønsker at have en del af personalet, eller måske hele personalegruppen med til et spændende sted i verden, med et utal af muligheder for anderledes og nyskabende løsninger. Vi skræddersyr turene til det enkelte firma.
Dit Namn og Email adressen er ikke gyldig