Topas Travel Engelsk Norsk Dansk Svenska Min Topas Rejse
Destinationer
Nulstil
Europa  
Asien  
Afrika  
Øvrige verden  
Rejsetype
Nulstil
Sværhedsgrad
Nulstil
Afrejse
Nulstil
Afrejse fra
Nulstil


Vores stærke lokalsamarbejde er din kvalitetsgaranti i Nepal


Karma Sherpa Lama til venstre og Sir Chris Bonington til højre
Printvenlig version
Portræt af Karma Sherpa Lama


Karma Sherpa Lama er vores pålidelige samarbejdspartner i Kathmandu. Han overtog det nepalesiske trekking- og ekspeditionsbureau efter sin nu afdøde far Mr. Purna Lama, som var en stor og velset mand i Kathmandu. Purna Lama var aktiv på flere af de tidlige klatreekspeditioner i Nepal, og var blandt andet med på Sir Chris Bonington Everest Ekspedition i 1975. Karma har overtaget sin fars etiske ansvarlighed og flair for bæredygtig turisme. Desuden har han videreført bureauets stærke filosofi med at sætte deltageren i centrum, hvilket alle vores deltagere mærker på deres vandreferie i Nepal.

Karma har et imponerende og vidtrækkende lokalkendskab. Han har trekket de store og populære vandreture i landet, og han har tidligere været meget aktiv i bjergene. Med sit engagement og medlemskab i Trekking Agents Association of Nepal (TAAN) og Himalayan Mountaineering Association (HMA) sikrer han, at vi altid er opdateret på sidste nyt i Nepal.
Karmas professionalisme kan ikke kopieres. Han er en markant leder, der stiller høje krav til kvalitet og sikkerhed, hvilket er helt i tråd med vores politik. Desuden er han en karismatisk lederskikkelse; hensynsfuld og sympatisk. Han har et velfungerende og uundværligt team under sig, som årligt håndterer mere end 140 store grupper fra det meste af verden. Mere end 20 professionelle trekking- og klatreguider, 40 assistentguider, adskillige kokke samt et utal bærere er en del af Karmas faste stab.

Det er den stab, der sammen med din danske turleder skaber en god og solid ramme om dine oplevelser i verdens smukkeste trekking land.
Dit Namn og Email adressen er ikke gyldig