Topas Travel Engelsk Norsk Dansk Svenska Min Topas Rejse
Destinationer
Nulstil
Europa  
Asien  
Afrika  
Øvrige verden  
Rejsetype
Nulstil
Sværhedsgrad
Nulstil
Afrejse
Nulstil
Afrejse fra
Nulstil


Rejser til Vietnam


Printvenlig version
Aktiv ferie i Vietnam

Vietnam og de omkringliggende lande er intet mindre end ideelle, hvis trekking, sejlads, cykling og kulturhistoriske oplevelser står øverst på ønskesedlen. I dette interessante og mangfoldige land findes en skøn blanding af fantastiske templer, en betagende smuk natur og et indbydende folkefærd.

Uanset om du søger en vandreferie, trekkingtur, aktiv rundrejse eller multiaktivitetstur med vandring / bestigning, mountainbike og kajak, finder du det i vores program for Vietnam.

Vores vandreture, rundrejser og cykelferier foregår alle som grupperejser i mindre grupper. En rejseform, hvor du oplever glæden ved at dele dine rejseoplevelser med ligesindede rejsefæller.

Læs mere om de enkelte aktive Vietnam rejser her:

God rejse!
Vietnam - Syd til Nord med cykling og vandring

Aktiv rundrejse fra Sydvietnam til Nordvietnam med alsidige aktiviteter, hvor vi bl.a. tager på vandreture, cykelture og ror i kajak. En skøn 19 dages aktive rejse med vandring, natur, kultur og historie på programmet samt et fantastisk ophold på Topas Ecolodge med enestående trekking i området. Tag med og oplev Mekong deltaet, de hvide strande ved Hoi An, Halongbugten, Topas Ecolodge i Sapadalen, den smukke ø Cat Ba og Vietnams hovedstad Hanoi.

Turen varer i alt 19 dage og er en grad 3.

Vandreferie i Vietnam, Syd til Nord med vandring og cykling
Vietnam Adventure - Trekking, mountainbike og havkajak

Multiaktivitetsrejse i det nordlige Vietnam i det smukke, bjergrige område omkring Sapa. På denne aktive rejse drager vi ud på en vandretur i Indokinas højeste bjergegennem øde minoritetslandsbyer. Cykelturen på mountainbike foregår i Red River deltaet i Lao Cai området. Den smukke Halong Bay med de karakteristiske limstensøer og laguner udforskes på vores kajaktur.
Turen varer i alt 15 dage og er en grad 3-4.

Vandreferie i Vietnam, Trekking, mountainbike og havkajak.
Nordvietnam — Kulturel rundrejse blandt bjergstammer, Halong Bugtens grønne øer og Hoi Ans hvide sandstrande

På denne rundrejse i Nordvietnam byder oplevelserne på alt fra Hanois travle byliv, ophold hos bjergstammer på grænsen til Kina, afslapning på Topas Ecolodge, cykling mellem små landsbyer, vandring i de smukke bjerge mod nord, besøg hos minoritetsfamilier til Hoi Ans hvide sandstrande.
Turen varer i alt 15 dage og er en grad 2.

Nordvietnam — Kulturel rundrejse blandt bjergstammer, Halong Bugtens grønne øer og Hoi Ans hvide sandstrande
Vietnam - Vandring, mountainbike og snorkling i Sydvietnam

Er du til mountainbiking, vandring, cykling og snorkling har denne multiaktivitetstur i Vietnam det hele! I Sydvietnam kan vi netop tage på mountainbike i højlandet, vandring i junglen, cykelture i Mekong Deltaet og snorkle ved Whale Island. Tag med og oplev Vietnams spændende kultur og natur kombineret med en række aktive dage og spændende vandreture. Vi besøger bl.a. Nam Cat Tien Nationalpark, hvor vi tager på junglevandring og flodsejlads og bestiger bjerget Lang Biang, 2287 m i den mindre kendte Bidoup Nationalpark.
Turen varer i alt 15 dage og er en grad 3.

Vandreferie - Vandring, mountainbike og snorkling i Sydvietnam
Vietnam - Aktiv rundrejse fra Hanoi til Ho Chi Minh City

Vietnam gemmer på så mange naturoplevelser og fascinerende kulturelle møder, at vi til stadighed lader os overraske og betage påny. På denne aktive rundrejse fra Hanoi i nord til Ho Chi Minh City i syd er klassiske seværdigheder kombineret med ukendte perler fra den vietnamesiske hverdag og landets eksotiske natur.

Turen varer i alt 15 dage og er en grad 2.

Vietnam - Aktiv rundrejse fra Hanoi til Ho Chi Minh City
Dit Namn og Email adressen er ikke gyldig