Topas Travel Engelsk Norsk Dansk Svenska Min Topas Rejse
Destinationer
Nulstil
Europa  
Asien  
Afrika  
Øvrige verden  
Rejsetype
Nulstil
Sværhedsgrad
Nulstil
Afrejse
Nulstil
Afrejse fra
Nulstil


Cykelrejser til Frankrig


Topas arrangerer en bred vifte af cykelrejser til Frankrig med helt unikke naturoplevelser.
Printvenlig version
Tag på cykelferie i Frankrig

Nyd en aktiv ferie med cykelture i Frankrig med den skønne, bjergrige natur. Tag med på aktive cykelrejser i så forskellige områder som Provence, og Korsika.

Topas' cykelferier i Frankrig byder på oplevelser i den varierede franske natur og kultur. På mange af cykelrejserne tager vi på vinbesøg, hvor vinsmagning er på programmet. Det legendariske Mont Ventoux ”det skaldede bjerg” i Provence er selvfølgelig også et af højdepunkterne.

Vores vandreture, rundrejser og cykelferier foregår alle som grupperejser i mindre grupper. En rejseform hvor du oplever glæden ved at dele dine rejseoplevelser med ligesindede rejsefæller.

Læs mere om de enkelte aktive rejser her:

God rejse!
Frankrig - Korsika - Cykelferie i bjergene og langs Middelhavet

Korsika er en smuk og spektakulær bjergø i Middelhavet. Øen er også oplagt som destination for en uforglemmelig cykelferie for alle cykelelskere. Her kan du på cykelture nyde udsigterne ud over det azurblå hav, cykle igennem den fantastiske Restonicadal, til byen Ile Rousse og langs Golofloden gennem Santa Regina kløften til Calacuccia og mange andre cykelture. På denne cykelrejse bor vi i centrum af Corte.
Turen varer i alt 8 dage og er en grad 2-4.

Cykelferie: Frankrig - Korsika - Cykelferie i bjergene og langs Middelhavet
Frankrig - På cykel i Provence - Middelalderbyer, mad, vin og Mont Ventoux

Her i det gamle Provence, også kendt som ”Provence Profonde”, tager vi på en cykelferie, som giver mulighed for at nyde cykelture ad små ubefærdede veje gennem hyggelige middelalderlandsbyer, lavendelmarker, fåreflokke, vingårde og olivenlunde. Cykelrejsens højdepunkt vil for mange nok være det legendariske bjerg Mont Ventoux, som kan "bestiges". Herudover kan sanserne nyde godt af lækre provencalske specialiteter og vinsmagning på en vingård.
Turen varer i alt 8 dage og er en grad 2-4.

Cykelferie: På cykel i Provence - Middelalderbyer, mad, vin og Mont Ventoux
Dit Namn og Email adressen er ikke gyldig