Topas Travel Engelsk Norsk Dansk Svenska Min Topas Rejse
Destinationer
Nulstil
Europa  
Asien  
Afrika  
Øvrige verden  
Rejsetype
Nulstil
Sværhedsgrad
Nulstil
Afrejse
Nulstil
Afrejse fra
Nulstil


Vandreferie og rejser i Grønland


Grønland, midnatssolens land, er en unik destination for dig, som elsker at være på vandreferie og drømmer om det store arktiske eventyr. Indlandsisen, isbjerge, gletsjere hvaler, nordlys og hundeslædeture er nogle af de helt specielle og unikke fænomener Grønland er kendt for.

Vi tilbyder en række vandreture og rejser, hvor vi oplever Diskobugten og kommer tæt på grønlænderne i deres eget land. På flere rejser besøger vi Ilulissat / Kangia isfjorden, hvor de enorme isbjerge fra den største gletsjer på den nordlige halvkugle flyder forbi. Og kommer du til den aktivt kælvende gletsjer Eqi Sermia, befinder du dig midt i den grønlandske ødemark og kun en vandretur fra indladsisen.

Tager du derimod på vandreferie i Sydgrønland, får du oplevet fåreholderstederne på nært hold. Her på kanten af Indlandsisen møder du den grønlandske natur, når den er allermest storslået og vild på vandreture mellem dybe, blå fjorde, grønne bakker og store isbjerge.

Grønland skal altid ses fra søsiden. Vælger du en af vores sommerture, vil der som en naturlig del af turen indgå indtil flere bådtransfers og sejladser på isfjorden. Vælger du en af vores hundeslædeture, vil du oftest køre på havisen og derfra få et fantastisk skue ind på de farverige, grønlandske huse og et unikt indblik i grønlandsk fangerkultur.

Trekking i den flotte arktiske natur, hundeslædeture og hvalsafari er således blandt de mange oplevelser, en aktiv rejse til Grønland kan byde på. Læs mere om de enkelte aktive rejser til Grønland her:

God rejse!
Printvenlig version
Grønland - Diskobugten, Glacier Lodge Eqi og gigantiske isbjerge

10 dage i midnatssolens land hvor vi har flotte naturoplevelser, isfjordssejladser, vandreture i den arktiske natur og interessante kulturoplevelser i vente. Og så får vi fornøjelsen af at komme helt tæt på grønlænderne i deres eget land. Vi skal bl.a. opleve byen Ilulissat ved den verdensberømte Ilulissat Isfjord — Kangia. byen Qasigiannguit, den nyopførte vildmarkslodge i Grønlands ældste bygd Ilimanaq, Eqip Sermia gletsjeren og den grønlandske ødemark ved Glacier Lodge Eqi og indlandsisen.
Turen varer 10 dage og er en grad 2-3.

Vandreferie i Grønland — Diskobugten, Eqi Glacier Lodge og gigantiske isbjerge
Grønland - Rundrejse fra bygd til vildmark

I Sydgrønland byder naturen på alt fra indlandsis, dybe isfyldte fjorde, store isbjerge til frodige dale og bakker, larmende vandfald og stille søer. Her skal vi vandre og på sejle på den fantastiske isfjord. Vi kommer også tæt på grønlænderne og deres kultur, når vi besøger fåreholdersteder og udforsker en kultur præget af de interessante ruiner fra nordboerne tilstedeværelse. Endeligt besøger vi bl.a. også de smukke bygder Narsarsuaq, Narsaq, Qaqortoq og Igaliko.
Turen varer 13 dage og er en grad 2-3.

Vandreferie i Grønland - Rundrejse fra bygd til vildmark
Grønland - Gastronomi blandt isfjelde i Diskobugten

Vi befinder os i Diskobugten på Grønlands vestkyst hovedsageligt i Ilulissat ved den verdensberømte Ilulissat Isfjord — Kangia og i Qasigiannguit. På denne tur prioriterer vi gastronomien højt og laver den interessante kobling mellem friske grønlandske råvarer & vin leveret af Bichel Vine. Vi skal opleve den smukke arktiske natur på sejladser og på vandreture. Glæd dig til highlights som isbjerge, hvaler, sejlture, den kælvende gletsjer Eqip Sermia ved ødemarken i "Glacier Lodge Eqi", indlandsisen og et ophold i de nye luksushytter i Ilimanaq Lodge ved bygden Ilimanaq.
Turen varer 9 dage og er en grad 2-3.

Vandreferie i Grønland - Gastronomi blandt isfjelde i Diskobugten
Grønland - Hundeslædetur til Indlandsisen ved Diskobugten

Oplev Grønlands storslåede natur fra en hundeslæde. I Diskobugten får du hele 4 dage på hundeslæde i området omkring Tasiussaq fjord og du får også en suveræn slædetur, hvor vi kommer helt tæt på indlandsisen. Derudover kan du se frem til flere sejlture på Ilulissat isfjord, hvor vi kommer helt tæt på de gigantiske isbjerge, der flyder forbi. Glæd dig til et unikt indblik i grønlandsk kultur og identitet, når vi tager af sted på uforglemmelige naturoplevelser sammen med de grønlandske fangere og deres slædehunde.
Turen varer 8 dage og er en grad 1-2.

Vandreferie i Grønland - Hundeslæde til Indlandsisen ved Diskobugten
Grønland - Qaanaaq - Hundeslædetur i det legendariske Thule distrikt

Her får du det ultimative eventyr med udgangspunkt i Grønlands nordligste by, Qaanaaq, hvor du på eminente slædeture får en smagsprøve på den oprindelige grønlandske fangerkultur og traditionel grønlandsk levevis: Hundeslæde er en livsnødvendig transportform og man lever af at jagte havpattedyr og isbjørne fra hundeslæde og kajak. Du kan se frem til 6 dages slædetur i den grønlandske vildmark i det legendariske Thule Distrikt — Qaanaaq efterfulgt af et par dage i Ilulissat ved Diskobugten og isfjorden.
Turen varer 11 dage og er en grad 3.

Vandreferie i Grønland - Qaanaaq - Hundeslædetur i det legendariske Thule distrikt
Dit Namn og Email adressen er ikke gyldig