Topas Travel Engelsk Norsk Dansk Svenska Min Topas Rejse
Destinationer
Nulstil
Europa  
Asien  
Afrika  
Øvrige verden  
Rejsetype
Nulstil
Sværhedsgrad
Nulstil
Afrejse
Nulstil
Afrejse fra
Nulstil


Rejser til Italien


Printvenlig version
Aktiv ferie i Italien

Tag med Topas på en uforglemmelig ferie i Italien. Er du til aktiv ferie og holder af vandring, trekking og cykling i naturskønne omgivelser, danner bjergene, de store natur- og kulturoplevelser, det italienske køkken med sin fremragende gastronomi, den perfekte ramme for en vandreferie, cykelferie eller kombinationen vi kalder Bike and Hike. Topas har været i Italien i mange år og vi har et særdeles varieret udbud af rejser til Italien.

Vores vandreture, cykelture og rundrejser foregår alle som grupperejser. En rejseform hvor du oplever glæden ved at dele dine rejseoplevelser med ligesindede rejsefæller.

Læs mere om de enkelte aktive rejser her:
Italien - Alpi Marittime - Høj rute

I de smukke bjerge ved grænsen mellem Frankrig og Italien kommer vi på denne vandreferie igennem et af Europas største fredede områder "Parco Naturale delle Alpi Marittime. Stierne vi vandrer på følger ofte de gamle militærruter og fører os gennem uspoleret natur, hvor dyrelivet kan nydes. Rejsen slutter i Neive, en af Piemontes perler i Barberesco området.
Turen varer i alt 8 dage og er en grad 4.

Vandreferie i Alpi Marittime - Høj rute
Italien - Barolo, Barbaresco - Vin og vandring i Piemonte

Ønsker du en aktiv ferie, hvor vandring, kultur, mad og vin på bedste vis kombineres, er vandreferien i Piemonte en lille perle. Vi bor i den lille landsby Neive i Barbarescoområdet, som er det perfekte udgangspunkt for vandreture i Piemontes landskaber. Topas og Bichel Vine er gået sammen og Bichel Vine vil guide besøgene hos Barolo producenterne Sandrone, Scarzello og Almondo, hvor vi skal besøge vinkældrene samt vinmarkerne. Derudover vil Bichel Vine holde nogle oplæg og mindre improviserede smagninger undervejs på turene.
Turen varer i alt 8 dage og er en grad 2.

Vandreferie i Barolo, Barbaresco - vin og vandring i Piemonte
Italien - Cykling gennem det klassiske Toscana med Chianti og Montepulciano

Denne 8 dages cykelferie i Italien kombinerer cykling, kultur mad og vin. Vi cykler ad den kendte L’Eroica rute i Toscana, som vintage cykelløbet L’Eroica benytter sig af. Vi følger og krydser denne rute flere steder og cykler igennem kulturbyer som Montepulciano, Siena, Pienza, Montalcino. Undervejs besøger vi også vinproducenter i Toscana og nyder den smukke natur. Overnatning foregår på et klassisk Agriturismo i Sydtoscana.
Turen varer i alt 8 dage og er en grad 3.

Cykelferie i Italien - Cykling gennem det klassiske Toscana med Chianti og Montepulciano
Italien - Dolomitterne - Høj rute

I Dolomitterne, også kendt som de italienske alper, vandrer vi gennem den storslåede nationalpark Parco delle Dolomiti Friulane fra hytte til hytte. På denne vandreferie oplever vi et af de mest øde og ukendte områder i Dolomitterne og vandrer bl. a. til toppen af Monte Ferrara.
Turen varer i alt 8 dage og er en grad 3-4.

Vandreferie i Dolomitterne - Høj rute
Italien - Dolomitterne - Sætere og bjergtinder

På denne vandreferie i Dolomitterne, også kendt som de italienske alper, tager vi på dagsvandreture i de uberørte bjergområder i Parco Dolomiti Friulane. Derudover har vi bl.a. en dag i smukke Venedig, vandrer til det gamle marmorbrud ved Monte Buscada og besøger bjerglandsbyen, Casso, højt hævet over Vajontdæmningen.
Turen varer i alt 8 dage og er en grad 2-3.

Vandreferie i Dolomitterne - sætere og bjergtinder
Italien - Ligurien - Vandring i Cinque Terre

Nyd din vandreferie med Topas ved Ligurien i Italiens nordvest, hvor de billedskønne landsbyer, kendt som Cinque Terre (’de fem lande’), pryder en af Middelhavets mest dramatiske kystliner. Her tager vi på vandreture i området og i bjergene langs kysten. Blandt feriens mange aktiviterer er bl.a. vandring ad den klassiske og verdenskendte sti Via dell’Amore (kærlighedens sti), som går fra Riomaggiore mod Manarola, naturparken Monte di Portofino samt de mange lækre italienske specialiteter.
Turen varer i alt 8 dage og er en grad 2-3.

Vandreferie i Ligurien - vandring i Cinque Terre
Italien - Sardinien - Bike & Hike

På denne Bike & Hike tur er vi tilbage i bjerglandsbyen Gavoi i Barbagia området i hjertet af Sardinien. Her oplever vi det ’ægte’ og vilde Sardinien med Supramonte og Gennargentu bjergene, vinmarker, olivenlunde, små landsbyer og smukke kyststrækninger langs Middelhavet. Hver dag vælger du frit, om du vil cykle eller vandre. Cykelturene går gennem små landsbyer, skovklædte bjerge og vinmarker i det uberørte Sardinien. Og så er der masser af gode vandreruter i dale og på skråninger samt frodige skove med kastanjer og korkege og smukke udsigter til forrevne bjergtoppe.
Turen varer i alt 8 dage og er en grad 2-3.

Bike & Hike i Italien - Sardinien - Bike & Hike
Italien - Sardinien - Trekking, mountainbike og havkajak

Tag med Topas til Sardinien på multiaktivitetstur. Her på Middelhavets anden største ø tager vi på vandreture, cykler på mountainbike og ror i havkajak. Dette er en aktiv ferie hvor Sardiniens varme klima, turkisblå vand, flotte bjerge og dramatiske kyststrækninger for alvor kan opleves.
Turen varer i alt 8 dage og er en grad 3.

Multiaktivitetstur på Sardinien - Trekking, mountainbike og havkajak
Italien - Toscana - Bike & Hike - Kombineret cykel- og vandreferie

8 dejlige dage i Toscana med bade vandring og cykling. Du vælger hver dag om du vil vandre eller cykle I Garfagnanas bjerge — Alpi Apuane. Der vil også være mulighed for et besøg I Lucca og en tur til Cinque Terre. Vores base på turen er den hyggelige lille bjerglandsby Roggio, hvor vi bliver indkvarteret hos Mama Gemma og hendes søn Andrea på pensionatet La Fontanella.
Turen varer i alt 8 dage og er en grad 2-3.

Bike and Hike i Italien - Kombineret cykel- og vandreferie Toscana
Italien - Toscana - La Fontanella

I Toscana finder vi den mest populære vandreferie i hele vores udbud — og dette ikke uden grund! Med base på pensionatet La Fontanella i den lille bjerglandsby Roggio, byder vandreturen på dagsvandring i to forskellige bjergkæder; Appenninerne og Alpi Apuane, vandreture ved de UNESCO-støttede landsbyer i Cinque Terre, tur til den ældgamle kulturby Lucca samt mange flere aktive oplevelser i Italiens bjergrige natur.
Turen varer i alt 8 dage og er en grad 2-3.

Vandreferie i Toscana - La Fontanella
Italien - Toscana høj rute - Vandreferie i de Toscanske Appenniner

På denne vandreferie vandrer vi fra bjerghytte til bjerghytte i smukke Toscana, kun med dagtursrygsækken. Højruten byder på vandreture i Alpi Apuanes varierende terræn og vi trekker bl.a. til toppen af Toscanas højeste bjerg Monte Prado i 2.054 m. I de hyggelige bjerghytter kan vi nyde god lokal italiensk mad og vin i de italienske bjerges fredelige omgivelser.
Turen varer i alt 8 dage og er en grad 3.

Toscana høj rute - Vandreferie i de Toscanske Appenniner
Italien - Vandreferie ved Amalfikysten og besøg ved Pompeji

I Middelhavet syd for Napoli i Campania regionen ligger den verdensberømte kyststrækning — Amalfikysten. I dette smukke og unikke naturområde tager vi på vandretur. På hele vandreferien bor vi i den lille borgby Nocelle (443 m. højde), lige oven for Positano på Amalfikysten. Herfra kan vi nyde udsigten til en af verdens smukkeste kyststrækninger — Amalfi, dels fra vores logi og dels på feriens vandreture. Sidst på turen besøger vi det verdensberømte og kulturhistoriske Pompeji.
Turen varer i alt 8 dage og er en grad 2-3.

Vandreferie ved Amalfikysten og besøg ved Pompei
Italien - Vandring i Umbrien - Toscanas nabo og Italiens grønne hjerte

Toscanas naboregion Umbrien kaldes med rette "Italiens grønne hjerte". Denne vandreferie byder på skønne vandreture, hvoraf flere går ad den historiske pilgrimsrute hvor Frans af Assisi har gået, mulighed for vandring til toppen af "Monte Vettore" (2476 m), mulighed for rafting på Nera floden og besøg i hyggelige byer og kulturhistoriske perler som Assisi, Norcia, Spoleto og Spello.
Turen varer i alt 8 dage og er en grad 2-3.

Vandreferie i Italien - Vandring i Umbrien - Toscanas nabo og Italiens grønne hjerte

Dit Namn og Email adressen er ikke gyldig