Topas Travel Engelsk Norsk Dansk Svenska Min Topas Rejse
Destinationer
Nulstil
Europa  
Asien  
Afrika  
Øvrige verden  
Rejsetype
Nulstil
Sværhedsgrad
Nulstil
Afrejse
Nulstil
Afrejse fra
Nulstil


Vandreferie i Kaukasusbjergene i Rusland - bestigning af Mount Elbrus


Kaukasusbjergene i Rusland er for de fleste et relativt ukendt bjergområde — og det ser vi som en fordel. Det giver mulighed for en autentisk vandreoplevelse i et usædvanligt smukt og spændende bjergområde. De komprimerede og forrevne tinder som kendetegner Kaukasusbjergene udgør rammen om vores bestigning af Europas højeste bjerg; Mount Elbrus (5.642 m).
Printvenlig version
Mount Elbrus - et af verdens Seven Summits

Mount Elbrus er et af verdens Seven Summits (det højeste bjerg på sit kontinent, red). Med sin placering i det sydvestlige hjørne af Rusland - på grænsen til Georgien - bevæger vi os på grænsen mellem den europæiske og centralasiatiske kontinentalplade. Bjerget ligger midt mellem Sortehavet og Det Kaspiske Hav, og området omkring Baksandalen er en kulturel smeltedigel, som giver et interessant indblik i et spændende og anderledes Rusland. Et fantastisk område!
Kan jeg være med?

Vi starter turen i Moskva, og der er rig mulighed for at se Den Røde Plads, Kreml og andre store seværdigheder. Derefter er der fuldt fokus på bestigningen af Elbrus, som består af to udslukkede og gletsjerdækkede vulkaner. Trods bjergets alpine kaliber er det ikke et teknisk krævende bjerg. Alle med vandreerfaring, god udholdenhed, en vis robusthed og mod på udfordringer, kan være med. Vi bestiger bjergets vestlige og højeste top via normalruten fra syd.

Topas har mangeårig erfaring og stor rutine på Elbrus. Med et gennemtænkt akklimatiseringsprogram, gode Base Camp forhold, rutinerede bjergguider og erfaren dansk turleder, laver vi en gedigen Elbrus bestigning hvor sikkerheden er i centrum.

Læs detaljeret om vores Elbrus bestigning eller læs mere om vores andre bestigningsture

God rejse!
Dit Namn og Email adressen er ikke gyldig