Topas Travel Engelsk Norsk Dansk Svenska Min Topas Rejse
Destinationer
Nulstil
Europa  
Asien  
Afrika  
Øvrige verden  
Rejsetype
Nulstil
Sværhedsgrad
Nulstil
Afrejse
Nulstil
Afrejse fra
Nulstil


Vandreferie i Schweiz


Printvenlig version
På storslået høj rute vandreferie i Schweiz

En imponerende bjergverden åbenbarer sig for os i bjergmassivet MonteRosa, beliggende i det sydvestlige hjørne af Schweiz. Kendetegnet ved usædvanlig smuk og vild natur er Høj Alperne ideelle for vandring, trekking og aktiv ferie. Vandreturen tager os langs brusende floder, gennem smukke dale og på krævende bjergvandring, hvor vi kan nyde synet af den sjældne alpeflora og udsigten til Vesteuropas næsthøjeste bjerg, Breithorn (4164).

Efter en helt ubeskrivelig flot togrejse fra Geneve tager vandreturen sin begyndelse i Zermat, en charmerende og idyllisk beliggende bjergby og verdenskendt som skisportssted om vinteren. Matterhorn - Monte Rosa - Høj Rute er en 8 dages vandretur, hvor vi vandrer fra hytte til hytte med fuld oppakning og undervejs overnatter i hyggelige bjerghytter, smukt beliggende højt oppe i bjergene. Her hersker international stemning og hygge.

Vores vandreture og rundrejser foregår alle som grupperejser i mindre grupper. En rejseform hvor du oplever glæden ved at dele dine rejseoplevelser med ligesindede rejsefæller.

Læs mere om de enkelte vandreture her:
Vandretur i Schweiz, Matterhorn — Monte Rosa Høj Rute

God rejse!
Dit Namn og Email adressen er ikke gyldig