Topas Travel Engelsk Norsk Dansk Svenska Min Topas Rejse
Destinationer
Nulstil
Europa  
Asien  
Afrika  
Øvrige verden  
Rejsetype
Nulstil
Sværhedsgrad
Nulstil
Afrejse
Nulstil
Afrejse fra
Nulstil


Vandreferier og cykelrejser i Spanien


Printvenlig version
På aktiv ferie i Spanien

Mulighederne for storslået vandring, trekking og cykling i Spanien er lige så varieret som den spanske natur. En overflod af bjerge, charmerende landsbyer og historiske bygninger gør landet til en oplagt destination for den næste vandretur eller cykelferie.

Vi udbyder følgende aktive rejser i Spanien, klik på hver enkelt tur for at læse mere:

Vores vandreferier og cykelrejser foregår alle som grupperejser i mindre grupper. En rejseform hvor du oplever glæden ved at dele dine rejseoplevelser med ligesindede rejsefæller.

God rejse!
Spanien - Andalusien - Cykelferie - På cykel fra Sevilla til Granada

I Sydspanien, nærmere betegnet Andalusien, venter dig en cykelferie og cykelekspedition af de særlige. Vi skal nemlig cykle fra Sevilla til Granada ved foden af Sierra Nevada bjergkæden. Udover cykelture på de andalusiske landeveje skal vi bl.a. besøge Alhambra paladset i Granada, på vandretur ad Sydspaniens klassiske ’Kongesti', mæske os på Sevillas tapas-barer og besøge den romerske by Itálica.

Turen varer i alt 8 dage og er en grad 2-4.

Spanien - Andalusien - Cykelferie fra Sevilla til Granada
Spanien - Andalusien - På cykel blandt olivenmarker og Granadas hvide landsbyer

På denne cykelrejse skal vi ud på fem flotte og varierede cykelture i Andalusien. Vi har base i den smukt beliggende lille, historiske landsby Alhama de Granada. Udover cykling i Andalusien, Spanien skal vi naturligvis også nyde synet af det mægtige Alhambra Palads i Granada, vinsmagning, Middelhavet og lækre spanske specialiteter.
Turen varer i alt 8 dage og er en grad 2-3.

Cykelferie i Spanien - Andalusien - På cykel blandt olivenmarker og Granadas hvide landsbyer
Spanien - Andalusien - Vandring Sierra Nevada & Las Alpujarras

Spaniens sydlige region Andalusien danner rammen om denne vandreferie, som byder på ophold og vandeture i Alpujarra dalens smukke og dramatiske bjerglandskaber ved foden af bjergkæden Sierra Nevada i Sydspanien. Vi vandrer bl.a. til toppen af det berømte bjerg Mulhacen og har mulighed for at tage på udflugt til Granada og besøge Alhambrapaladset, som vidner om imponerende arkitektur og en spændende nordafrikansk kulturarv.
Turen varer i alt 8 dage og er en grad 2-3.

Vandreferie i Spanien - Vandring Sierra Nevada & Las Alpujarras
Spanien - Mallorca - Bjergtagende udsigter

I Middelhavet byder Mallorca på idylliske havne, farverige citruslunde, gamle stenhuse i billedskønne landsbyer og højtravende bjergtoppe til Middelhavets kyst. På vandreture gennem Mallorcas bjergkæde Serra de Tramuntana vil vi derudover opleve en vild og utæmmet natur med spektakulære udsigter over bjergene og kysten oppe i højderne. På denne vandreferie vandrer vi fra sted til sted og overnatter bl.a. på Lluc klosteret. Undervejs besøger vi byerne Sóller, Deià og Valldemossa ligesom det vil være muligt at opleve Mallorcas hovedstad Palma.
Turen varer i alt 8 dage og er en grad 2-3.

Vandreferie på Mallorca
Spanien - Mallorca Bike & Hike - Kombineret cykel og vandreferie

Aktiv ferie med valgmuligheder på skønne Mallorca. Er du i tvivl om du er til vandreferie eller cykelferie - eller har du lyst til begge dele? På Mallorca tilbyder vi en kombineret vandre og cykelferie, hvor du fra dag til dag kan vælge vandring eller cykling. Vi overnatter på hotel i den hyggelige kystby Port de Pollença. Herfra er der bl.a mulighed for ture i den smukke bjergkæde Serra de Tramuntana, vandretur på Alcúdia halvøen, cykeltur i bakkerne omkring Valldemossa og et besøg i Mallorcas spændende hovedstad Palma.
Turen varer i alt 8 dage og er en grad 2-3.

Mallorca - Bike and Hike - Kombineret cykel og vandreferie
Nordspanien — Højrutetrek Picos de Europa & Bilbao Baskerlandet

Vandreferien i Nordspanien giver dig mulighed for at vandre med på et højrute trek, hvor din oppakning blot er en dagtursrygsæk. I bjergkæden Picos de Europa vil du opleve vandring med endeløse udsigter til bjerge, frodige dale, idylliske bjerglandsbyer og et mørkeblåt Atlanterhav. Vi overnatter i stemningsfyldte bjergrefugier samt på små pensionater i bjerglandsbyer. Denne aktive ferie afsluttes i den spændende by Bilbao beliggende i Baskerlandet, hvor Guggenheim museet kan besøges.
Turen varer i alt 9 dage og er en grad 3-4.

Trekking Nordspanien - Nordspanien - Højrutetrek Picos de Europa & Bilbao Baskerlandet
De Kanariske Øer - Vulkanen Teide og Grønne La Gomera

Tag med Topas på vandreferie på De Kanariske Øer og oplev et af Europas smukkeste og mest spændende vulkanlandskaber. På denne vandretur til Tenerife og La Gomera, vandrer vi gennem stejle, frodige kløfter, langs rå klippekyst og dybt ind i en af verdens største tilbageværende og sjældne Laurisilva urskove. Blandt denne aktive feries højdepunkter er bestigningen af den 3.718 meter høje vulkan Pico del Teide og naturen i Teide nationalpark.
Turen varer i alt 8 dage og er en grad 2-3.

Vandreferie på De Kanariske Øer - Vulkanen Teide og Grønne La Gomera
Dit Namn og Email adressen er ikke gyldig