Topas Travel Engelsk Norsk Dansk Svenska Min Topas Rejse
Destinationer
Nulstil
Europa  
Asien  
Afrika  
Øvrige verden  
Rejsetype
Nulstil
Sværhedsgrad
Nulstil
Afrejse
Nulstil
Afrejse fra
Nulstil


Trekking på Borneo


Printvenlig version
Vandreferie og oplevelser på eksotiske Borneo.


Ældgammel regnskov, bjerge og et utroligt dyreliv kendetegner Borneo. Denne rejse byder på alverdens oplevelser og aktiviteter. Tag med på vandring i Borneos eksotiske jungle og smukke Nationalparker, udforsk plantelivet, kom på helt tæt hold af de store orangutanger og nyd en svalende dukkert i det smukke Ensulai vandfald.
På floderne sejler vi i de traditionelle langbåde og bor undervejs hos de lokale Iban Folk, som også tager os med ud at fiske iban-style. Efter en udfordrende bestigning kan vi fra toppen af Mount Santubong nyde en bjergtagende udsigt over det smukke Sydkinesiske Hav, hvor vi senere prøver kræfter med kajaksejlads, før vi slapper af ved Borneos lækre hvide sandstrande.
Disse og flere andre aktiviteter og vandreture udgør dette fantastiske 15 dages tropiske eventyr til Borneo. Undervejs overnatter vi i traditionelle langhuse, på det luksuriøse Hilton Batang Ai Resort, på hotel i Kutching og på Permai Rainforest Resort.

Vores vandreture foregår alle som grupperejser. En rejseform hvor du oplever glæden ved at dele dine rejseoplevelser med ligesindede rejsefæller. Nogle af afgangene tilbydes endvidere som solorejser, fortrinsvis for dig, som booker din ferie individuelt.

Læs mere om de enkelte vandreture her:
Vandreferie på Borneo, tropiske eventyr.

God rejse!
Dit Namn og Email adressen er ikke gyldig