Topas Travel Engelsk Norsk Dansk Svenska Min Topas Rejse
Destinationer
Nulstil
Europa  
Asien  
Afrika  
Øvrige verden  
Rejsetype
Nulstil
Sværhedsgrad
Nulstil
Afrejse
Nulstil
Afrejse fra
Nulstil

Rejser til Cuba


Aktive rejser på enestående Cuba
Caribiens perle, Cuba, er musik, kultur, amerikanerbiler, smuk natur, bjerge, Det Caribiske Hav, Havana, Trinidad, Vinales, Santiago, Baracoa og meget, meget mere.

På vores aktive rejse og vandreferie rundt på Cuba oplever vi både den østlige og den vestlige del af øen. Det er i Cuba Oriente, det østlige Cuba, at hele Cubas gamle og nye historie udfolder sig. Det var her, de spanske skibe lastede med guld og slaver ankom. Det var her indianerne (således kaldte Columbus dem, i og med at han troede at være kommet til Indien) forgæves gjorde oprør, og det var her, Fidel Castro og Che med deres få mænd startede revolutionen. Det er ikke mindst her, at mange synes at have fundet paradis på jorden. Hovedstaden Havana i vest besidder en helt særlig magi og atmosfære. Det er også her Asger Jorn i 1968 udsmykkede væggene i en tidligere bank. I dag er de smukt restaureret og åbnet for besøgende.

Topas vandreferie på Cuba er en aktiv rundrejse fra øst til vest, 21 dage rundt på trekkingture til Cubas mange perler. Vi oplever afvekslende natur og museer, koloniale bygninger, hyggelige gader, havnepromenader med mere i større byer som Trinidad og Havana. På betagende vandreture i bjergene kommer vi blandt andet på nært hold af Fidel Castros base i bjergene “La Comandancia" og hører om Revolutionen og Cubas historie.

Vores vandreture foregår alle som grupperejser. En rejseform hvor du oplever glæden ved at dele dine rejseoplevelser med ligesindede rejsefæller.

Læs mere om de enkelte aktive ture her:
Vandreferie på Cuba, Aktiv rundrejse fra øst til vest


God rejse!
Printvenlig version
Dit Namn og Email adressen er ikke gyldig