Topas Travel Engelsk Norsk Dansk Svenska Min Topas Rejse
Destinationer
Nulstil
Europa  
Asien  
Afrika  
Øvrige verden  
Rejsetype
Nulstil
Sværhedsgrad
Nulstil
Afrejse
Nulstil
Afrejse fra
Nulstil


Rejser til Marokko


Rejser i Marokko

Er du til aktiv ferie og holder af vandring, trekking og cykling, byder det marokkanske landskab på rige muligheder for en sansemættet oplevelse. Høje Atlas og den lidt sydligere beliggende bjergkæde Jebel Sahro danner hver især rammen for vores 3 trekkingture i Marokko. Som en smuk karavane vandrer vi fra sted til sted med dagstursrygsæk, alt imens vores bagage transporteres på mulddyr. Tag med på et arabisk eventyr og indsnus den arabiske kulturs stemninger. Vandreturene krydres med besøg på eksotiske markeder i Marrakech, hvor du kan gøre unikke indkøb.

Trekking i Høje Atlas fører os gennem de smukke og farverige Atlas-bjerge. Undervejs oplever vi fantastiske panoramaudsigter, frodige dale og bestigning af Nordafrikas højeste bjerg, Jebel Toubkal på 4167 m. En anden trekkingtur i Marokko tager os gennem Høje Atlas bjergene, hvor Nordafrikansk kultur opleves og vandreferien kulminerer med en bestigning af Mt. Toubkal.

Eller tag på trekking i de sydlige Atlas bjerge, hvor vi på denne vandretur krydser bjergkæden Jebel Sahro. I dette enestående naturområde vandrer vi gennem frodige oaser og klippelandskaber, alt imens vi nyder de storslåede udsigter til Atlas bjergene og Sahara ørkenens gyldne sandformationer.

Vores cykelferie byder på mountainbike ture fra Marrakech via Høje Atlas til Sahara i Marokkos mangfoldige natur og 1001 nats stemning.


Vores vandreture, rundrejser og cykelferier foregår alle som grupperejser i mindre grupper. En rejseform hvor du oplever glæden ved at dele dine rejseoplevelser med ligesindede rejsefæller. Læs mere om de enkelte vandreferier her:

God rejse!
Printvenlig version
Marokko - Trekking i Høje Atlas med vandrebestigning af Mt. Toubkal

Tag på trekking i Atlasbjergene i Marokko. Her venter et spændende og udfordrende trek, som byder på det bedste af Høje Atlas bjergene og giver dig mulighed for en bestigning af Nordafrikas højeste bjerg Mt. Toubkal (4.167 m). Vandreturen foregår ad gode stier gennem den barske men smukke natur. Turen starter og slutter i Marrakech, hvor de snoede markedsgader helt sikkert bør udforskes.
Turen varer i alt 8 dage og er en grad 3.

Vandreferie i Marokko, Trekking i Høje Atlas med vandrebestigning af Mt. Toubkal
Marokko - Høje Atlas

Denne vandreferie i Marokko har hovedvægten på trekking i de storslåede og farverige Høje Atlasbjerge. I Marrakech kan vi indsnuse den eksotiske Nordafrikanske stemning, opleve souk'en og den store markedsplads, Djema el Fna, alt imens vi forbereder os på det forestående trek i Marokkos storslåede bjerge. Vandreturen kulminerer med en bestigning af Nordafrikas højeste bjerg, Jebel Toubkal, på 4.167 m. På trekket bæres baggagen af muldyr og vandringen minder mest af alt om en lang, smuk karavane.
Turen varer i alt 15 dage og er en grad 3.

Vandreferie i Marokko, Høje Atlas
Marokko - På cykel fra Høje Atlas til Sahara

Denne cykelferie i Marokko tager dig med på flotte, varierede og til tider udfordrende cykelture på mountainbikes fra Marrakech via Høje Atlas til Sahara. Vil du på aktiv rejse og opleve svajende palmelunde, dybe kløfter og udtørrede søer på cykel så tag med til Marokko. I Marokkos eksotiske og fascinerende storby Marrakech kan du lade sig begejstre af slangetæmmere, akrobater, musikere og spåkoner på markedspladsen Djemaa el-fna.
Turen varer i alt 11 dage og er en grad 3.

Cykeltur i Marokko, På mountainbike fra Høje Atlas til Sahara
Marokko - Jebel Sahro

I Marokkos sydlige Atlasbjerge krydser vi bjergkæden Jebel Sahro, en del af Anti-Atlas. Undervejs på trekkingturen kan vi nyde de fantastiske udsigter til Atlasbjergene og Saharas gyldne sandformationer på vandreturene de unikke og særprægede landskaber. Den aktive rejse gennem Marokkos ørken kulminerer med en bestigning af Jebel Amlal på 2.447 m. Marrakech bruges som udgangspunkt for trekket og her vil der være rig mulighed for at gøre gode handler på den store markedsplads Djema el Fna og i souken.
Turen varer i alt 11 dage og er en grad 2-3.

Vandreferie i Marokko, Jebel Sahro
Dit Namn og Email adressen er ikke gyldig