Topas Travel Engelsk Norsk Dansk Svenska Min Topas Rejse
Destinationer
Nulstil
Europa  
Asien  
Afrika  
Øvrige verden  
Rejsetype
Nulstil
Sværhedsgrad
Nulstil
Afrejse
Nulstil
Afrejse fra
Nulstil


Nepal - Vandreferie i verdens bedste trekkingland


Bjergene i Nepal er hjemsted for Sir Edmund Hillarys fodspor (førstebestigeren af Mount Everest i 1953, red.), og hvert år boltrer verdens klatreelite sig på klodens højeste tinder netop her. Heldigvis er Nepal ikke forbeholdt eliten. Landets imponerende bjergområder skaber sammen med et utal af vandreruter og en veludviklet trekking kultur et sublimt udgangspunkt for vandring i verdensklasse.

Trekking i Nepal er en helhedsoplevelse, og landets kulturelle og geografiske diversitet tåler ingen sammenligning. Mere end 60 etniske minoritetsgrupper befolker landet og skaber en farverig palet af religiøse tilhørsforhold og levemåder. I et geografisk perspektiv rejser landet sig fra havoverfladeniveau til 8.850 m på det relative smalle areal, der udgør Nepals bredde. Terrænet spænder fra tropisk jungle, bananplantager og sukkerrørsmarker i lavlandet Tarai til højalpint landskab, kolossale moræne- og gletsjerlandskaber og verdens højeste bjerge i det nordlige Himalaya. I dette imponerende og kuperede landskab snor sig et kompliceret netværk af stier, som forbinder afsides dale og landsbyer.

Topas åbner døren til verdens bedste trekking land og inviterer naturelskere, vandreentusiaster, bjergbestigere, cykelinteresserede og andet godtfolk med indenfor.
Printvenlig version
Trekking i Himalaya er en helhedsoplevelse.

Vi har en bred vifte af ture i Nepal. Vi arrangerer store vandretursklassikere, gerne med et tvist af noget anderledes, men tænker også innovativt. Konstant har vi nye ture på tegnebrættet, og som det nyeste skud på stammen arrangerer vi nu cykelture i Nepal. Det er vores ambition kun at udbyde det bedste af landet, og vi holder med stor overbevisning fast i vores prioritering af Nepals to trekking områder: Annapurna- og Everestområdet. Her kryber landets store natur helt ind under huden på en, og det er med fuld berettigelse, at netop disse områder har tilkæmpet sig en fast plads i vores Nepal repertoire.
Vores erfaring er din kvalitetsgaranti

Med 40 års erfaring titulerer vi os som Danmarks mest erfarne aktive rejsebureau. Vi har 20 års erfaring i Nepal og verdens førende trekking destination er vores hjemmebane. Man får ikke hjemmebanefordel i et land som Nepal på én dag, og vores ekspertise og lokalkendskab er opbygget igennem et mangeårigt samarbejde med vores pålidelige samarbejdspartner Mr. Karma Sherpa Lama. Sammen udgør vi et erfarent og professionelt team, og det gør vores profil i Nepal bomstærk.

I Nepal ledes alle vores ture af dansk turleder i samarbejde med et erfarent og hjælpsomt nepalesisk team som består af bjergguide, assistentguider og bærere.
Nepal - Annapurna Panorama

Denne vandreferie byder på trekking og vandreture i Annapurna området. Undervejs oplever vi bl.a den pulserende hovedstad Kathmandu, klostre, hellige mænd, tehuse, toppen af Poon Hill, et utal af panoramaudsigter over de smukke bjerge i Annapurna Massivet, skove af rhododendreon, nepalesiske landsbyer, byen Pokhara m.m.
Turen varer i alt 17 dage og er en grad 2-3.

Annapurna Panorama
Nepal - Everest Base Camp og Cho La pas

På vandreferien til Everest Base camp kommer vi på spektakulære vandreture helt til hjertet af Himalaya i Nepal. Blandt dette tehus treks absolutte højdepunkter er Everest Base Camp og Kala Pattar (5.545 m) og de fantastiske udsigter, som åbenbarer sig for os, ud over verdens højeste bjerge, heriblandt Mount Everest (8.850 m). Trekkingturen startes og afsluttes i Nepals hovedstad Kathmandu, hvor templer, hellige mænd og en række andre seværdigheder kan nydes.
Turen varer i alt 24 dage og er en grad 4.

Everest Base Camp og Cho La pas
Nepal - Island Peak bestigning og Ama Dablam Base Camp

I det højalpine Himalaya i Nepal tager denne vandretur dig med på trekking og bestigning i absolut verdensklasse. Højdepunktet er en fantastisk bestigning af Island Peak på 6.189 m. Som træning hertil bestiger vi Chukhung Ri på 5.546 m. På trekket sover vi i tehuse ind til Ama Dablam og i telte på selve bestigningen af Island Peak. I Himalayas alpine landskab kan vi undervejs på vandreferien nyde udsigten til store gletsjere og bjerge - et fantastisk eventyr venter forude.
Turen varer i alt 20 dage og er en grad 5-6.

Island Peak bestigning og Ama Dablam Base Camp
Nepal - På cykel med Himalaya i baggrunden

Cykelferien i Nepal begyndes i hovedstaden Kathmandu, hvor vi tager på cykelture i den fantastiske Kathmandudal. Udenfor Kathmandu får vi mulighed for på cykel at opleve livet i de små landsbyer på tætteste hold. I Pokhara vil vi cykle langs områdets smukke søer med udsigt til Himalayas store og sneklædte bjerge. Denne aktive rejse på cykel fuldendes med cykelture igennem den uberørte jungle nær Chitwan Nationalpark, hvor vi tager på tiger og næsehornssafari.
Turen varer i alt 17 dage og er en grad 2-3.

På cykel med Himalaya i baggrunden
Nepal - Trekking rundt om Manaslu

Dette telt / camping trek til Mount Manaslu i Himalayas bjerge i Nepal er geografisk spektakulært og kulturelt fascinerende. Her kan du på vandreture nyde sublime naturoplevelser i et højalpint terræn, gletsjere, alpinsøer og ikke mindst de flotteste panoramaudsyn til bl.a. Himlung Himal (7.126 m), Cheo Himal (6.820 m), Gyaji Kung (7.030 m), Kang Guru (6.081 m) og Annapurna II (7.973 m). Allerede efter få dages vandring kommer Mount Manaslu til syne og vandreferien er for alvor i gang. Vandreturen startes og sluttes i farverige Kathmandu.
Turen varer i alt 22 dage og er en grad 4.

Trekking rundt om Manaslu
Nepal - Trekking i Dolpo - Phoksundo Lake, tibetansk buddhisme og højalpine bjergpas

Dolpo i det nordvestlige hjørne af Nepal er et øde område med en spændende tibetansk kulturarv og et interessant nomadeliv. Trekket er varieret og fører gennem dybe skove, langs brusende floder, forbi buddhistiske klostre, til krystalklare bjergsøer, over tibetanske græssletter og op over højalpine bjergpas med udsigt til to af Nepals 8.000 meter bjerge, Mt. Dhaulagiri (8.167 m) og Mt. Annapurna (8.091 m). Med os har vi et rutineret nepalesisk team bestående af en kok, køkkenhjælpere og dygtige nepalesiske guider.
Turen varer i alt 22 dage og er en grad 4.

Nepal - Trekking i Dolpo
Dit Namn og Email adressen er ikke gyldig