Topas Travel Engelsk Norsk Dansk Svenska Min Topas Rejse
Destinationer
Nulstil
Europa  
Asien  
Afrika  
Øvrige verden  
Rejsetype
Nulstil
Sværhedsgrad
Nulstil
Afrejse
Nulstil
Afrejse fra
Nulstil


Trekking i Peru


I Peru har vi to rundrejser og en trekkingtur, som alle viser noget af det ypperste som Peru byder på.

* Peru - Machu Picchu, Inkaernes stier og Alti Plano - 21 dages aktiv rundrejse.
* Peru & Bolivia: Rundrejse og vandring - 21 dage.
* Peru: Rundt om Mount Alpamayo ved Cordillera Blanca - 20 dage.


På 21 dages aktiv rundrejse i landet fyldt med imponerende natur og fantastiske kulturelle seværdigheder og folkeliv. Peru var et af inka-indianernes centrale områder på det sydamerikanske kontinent, der bl.a huser den glemte by Machu Picchu højt beliggende på en bjergkam i 2.057 meters højde oppe i Andesbjergene. På denne rejse har vi kombineret Perus højland og den gamle Inka kultur med en fantastisk vandre- og naturoplevelse på en alternativ inkastirute. Turen byder blandt andet på sejltur på Titicaca søen, en tur hen over den særprægede og øde Alti Plano slette, mulighed for mountain bike tur i inkaernes hellige dal samt trekking og vandreture i verdens dybeste kløft og ad de gamle inkaruter i inkaernes gamle land, med afslutning ved Machu Picchu — turens højdepunkt.

På vores rundrejse i Sydamerika har vi kombineret det bedste fra Peru og Bolivia. Machu Picchu, Titicaca søen, Copacabana, trek i Andesbjergene, Tiwanaku ruinerne, Potosi og La Paz er blandt de mange oplevelser vi får på denne aktive vandreferie.

Endelig har vi en 20-dages trekkingtur i Cordillera Blanca i det nordlige Peru hvor turens hovedindhold er et 12-dages trek rundt om Alpamayo.

Vores vandreture foregår alle som grupperejser. En rejseform hvor du oplever glæden ved at dele dine rejseoplevelser med ligesindede rejsefæller.

God rejse!
Printvenlig version
Dit Namn og Email adressen er ikke gyldig