Topas Travel Engelsk Norsk Dansk Svenska Min Topas Rejse
Destinationer
Nulstil
Europa  
Asien  
Afrika  
Øvrige verden  
Rejsetype
Nulstil
Sværhedsgrad
Nulstil
Afrejse
Nulstil
Afrejse fra
Nulstil

Rejs med Topas

Printvenlig version
Vandreferie

Topas har de sidste 35 år arrangeret aktive rejser, hvor trekking, vandreture, bjergbestigning og en række andre aktiviteter som kajak, sejlads og mountainbike er på programmet. På en vandreferie med Topas er det muligt at få unikke naturoplevelser på spændende destinationer, der er forbeholdt de få. Flotte udsigter i bjergene, svært tilgængelige naturområder eller mødet med lokale kulturer kan være en del af gevinsten på en vandretur, hvor hverdagens små og store bekymringer helt glemmes. Overnatning kan være i små hyggelige pensionater, hytter eller telt. Topas har vandreferier af varierende sværhedsgrad og ture, hvor man selv bærer sin bagage, og ture, hvor man kun går med en dagtursrygsæk.
Bjergbestigning

Topas tilbyder bjergbestigning og bestigningsture til flere af verdens højeste tinder.
Bestigningsture er den ultimative udfordring mentalt og fysisk. Den høje sværhedsgrad gør det nødvendigt med god fysisk form og tidligere erfaring fra vandring i bjerge eller lignende. På turene lægges der stor vægt på sikkerheden. Vi har altid dansk turleder og erfarne lokale hjælpere.
Aktive rejser

Grupperejser

Hvorfor tage på vandreferie i en gruppe?
Vores vandreture foregår alle som grupperejser. En rejseform hvor du oplever glæden ved at dele dine rejseoplevelser med ligesindede rejsefæller. Topas grupper er forholdsvis små — vi indretter turene således, at gruppestørrelsen hverken går ud over oplevelsen for deltagerne eller belaster den lokalitet, vi besøger. Gruppestørrelsen på de enkelte ture er derfor tilpasset den enkelte destination og rejseform. På en Topas vandreferie er der en nogenlunde lige fordeling imellem par og gæster som rejser alene og aldersspredningen er typisk stor. Rejsende med Topas er generelt meget åbne og socialt indstillede, så du vil derfor aldrig komme til at kede dig på en Topas tur, selvom du er taget af sted alene. Det, at man er aktive sammen, gør, at man hurtigt kommer til at kende hinanden og opleve en god samhørighed med de andre rejsende på vandreferien. Alle rejser af de samme grunde; nemlig for at få gode og sociale oplevelser under fremmede himmelstrøg. Det giver oftest en rigtig god gruppedynamik.

At rejse i en gruppe giver endvidere rig mulighed for at besøge steder, som er umulige at nå enten logistisk eller økonomisk, hvis man rejser individuelt. På en aktiv grupperejse med Topas kan vi danne rammerne for nogle helt unikke oplevelser. Vi benytter os af en dansk turleder, som har styr på alt det praktiske og kender områderne og landene, så du kan koncentrere dig om at nyde turen.
Trekking

Topas arrangerer trekkingture til en række spændende steder i verden. Oplev f.eks. Nepal og Himalayas bjergrige områder, toppen af Kilimanjaro, de sneklædte Rocky Mountains i Canada eller tag på trekking på inkaernes stier i Perus højland. På en trekkingtur med Topas udforsker vi de mere afsidesliggende områder væk fra civilisationen og nyder naturen på tætteste hold. Alle vores trekkingture er udvalgt på baggrund af en dyb respekt for naturen og lokalbefolkningen og vi lægger stor vægt på mindeværdige og unikke oplevelser.
Singlerejser

En solorejse er en klassisk Topas vandreferie, som foregår som grupperejse og har det samme indhold, som de andre ture til samme destination. Den adskiller sig imidlertid ved fortrinsvist at være for gæster, som booker turen individuelt og som ønsker at dele rejseoplevelser med ligesindede solorejsende i godt selskab. Kun afgange markeret med den lille røde figur er en solorejse. Husk, alle vores rejser kan bookes individuelt. Ca. 50 % af vores gæster på de øvrige ture rejser alene.
Dit Namn og Email adressen er ikke gyldig