Topas Travel Engelsk Norsk Dansk Svenska Min Topas Rejse
Destinationer
Nulstil
Europa  
Asien  
Afrika  
Øvrige verden  
Rejsetype
Nulstil
Sværhedsgrad
Nulstil
Afrejse
Nulstil
Afrejse fra
Nulstil

Vind med Dansk Firma Idrætsforbund


I forbindelse med "Arbejdspladsen motionerer" har du chancen for at vinde et rejsegavekort på 5.000 DKK til en valgfri destination ved Topas.

Det eneste, du skal gøre, er at tilmelde dig Topas nyhedsbrev her på siden, så deltager du automatisk i konkurrencen.

Som modtager af nyhedsbrevet får du:

* Gode rejsetilbud/ture med rabat
* Information om vores nye ture
* Relevant opdateret information om destinationer, rejsebetingelser m.m.
* Rejsebeskrivelser fra Topas turledere og tidligere deltagere

Udtrækning af vinderen vil blive foretaget d. 01.12.10, hvorefter vinderen vil få direkte besked og blive offentliggjort på vores hjemmeside. Held og lykke!


Blandt alle vores tilmeldte til Topas nyhedsbrev finder vi desuden en gang om året yderligere en vinder af et rejsegavekort på 5.000 DKK - så du har altså 2 chancer for at vinde rejsegavekort!
Printvenlig version
Tilmeld dig nyhedsbrevet Topas Tidende
Tilmeld nyhedsbrev
Navn:
E-mail:
Adventure/Classic

Adventure Classic -“Frihed, lighed og godt selskab"
De klassiske trekkingture og rundrejser hvor man enten bor fast på et pensionat eller hotel, eller hvor man vandrer fra hytte til hytte i smukke autentiske omgivelser og med overnatninger i det lokale. Topas har både ture, hvor man selv bærer sin bagage, og ture, hvor man kun går med en dagstursrygsæk.
Adventure/Comfort

Adventure Comfort -“Adventure om dagen. Comfort resten af døgnet"
Adventure Comfort er trekkingture og rundrejser, hvor man er aktiv om dagen og maksimalt bærer sin egen dagstursrygsæk. Der overnattes i dobbeltværelse på pensionat eller hotel, hvor man har eget toilet/bad på værelserne, og som oftest er der mulighed for tilkøb af enkeltværelse. Comfort-turene er for dem, der ønsker en aktiv rejseform i samvær med andre, men som prioriterer komfortable overnatningssteder frem for sovesale.
Adventure/Explorer

Adventure Explorer -“For viderekomne"
Explorer er primært bestigninger eller andre former for ture med en høj sværhedsgrad ELLER ture, hvor man kommer længere "ud" under til tider primitive forhold. Explorer er ture for de erfarne, der vil prøve kræfter med sig selv. På en explorertur kan man få rykket ved sine grænser og kommer hjem med store personlige oplevelser.
Dit Namn og Email adressen er ikke gyldig