Aktiv vinrejse

Er du en ægte livsnyder med hang til det aktive? Vi kombinerer vin, vandring eller cykling og gastronomi. Læs mere om aktive vinrejser med Topas.

Er du en ægte livsnyder med hang til det aktive, vil du med garanti også begejstres over at opleve de vinmarker og den natur, hvor den gode vin kommer fra og nyde den på den vingård den er lavet, mens du spiser dig mæt og glad i lækre. lokale specialiteter.

En formidabel kombination

i 2010 så den første Topas-rejse med konceptet aktiv vinrejse dagens lys. Siden er flere kommet til og konceptet, som på bedste vis kombinerer aktive naturoplevelser med vin og gastronomi, er løbende blevet udviklet og udvidet.

På nogle af rejserne er det først og fremmest vandreture, der er aktiviteten og på andre af turene er det primært lettere cykelture. 

Bichel vine: En åndsfælle

Undervejs var vi så heldige at finde en åndsfælle og allieret med samme passion; nemlig Bichel Vine

Den fælles passion har gennem tiden ført til et samarbejde omkring flere af vores rejser. Fordelingen er klar: Topas fører an på vandre- og cykelturene og Bichel Vine har udset sig de mest spændende vinområder og producenter og vil på flere af rejserne indføre dig i områdets vine med oplæg, vinbesøg, vinsmagninger m.m.

Topas TravelBakkelyvej 28680 RyDenmarkCVR: 17630008Telefon (+45) 8689 3622info@topas.dk © 2019 Webdesign & CMS by MCB Denmark