Frankrig - Korsikas hjerte

Velduftende maki, middelhavsstemning og uvejsomme bjergmassiver. Tag med på vandreferie til skønhedens ø Korsika.

Se afgange
Rejsen kort Dagsprogram Praktisk info Pakkeliste

Rejsen kort

Du vil opleve, at Korsika er helt sin egen. Karakterfuld og fortryllende. De billedskønne omgivelser, middelhavsstemningen og den særlige korsikanske charme gør mødet med Korsika og korsikanerne til ét, du husker.

På dagsvandreture oplever du Korsikas storslåede landskab som spænder fra uvejsomme bjergmassiver, stemningsfulde landsbyer, klare kølige floder, store kastanje-, nåle- og løvskove til øens velduftende særkende, makien. Vandreferien krydres med en afstikker til kysten, hvor du kan bade i det blå Middelhav og hver dag nydes en lækker picnic med lokalt producerede specialiteter.

Den tidligere hovedstad Corte emmer af kultur og historie og er øens naturlige midtpunkt. Her mærker du for alvor Korsikas sjæl og nerve. Byen har en vidunderlig beliggenhed med en unik adgang til bjergene og er vores base på vandreferien.

Har du lyst til at opleve smukke bjerglandskaber og bade i dejligt bjergvand, så er Korsika sagen. Læg dertil det dejlige byliv i Corte og de gode restauranter - så er der lagt op til en skøn uge med livskvalitet i store mængder.

Dorthe Lisbeth Jensen

Glæd dig til

 • Vandredage blandt Korsikas høje tinder og velduftende maki
 • Fra Venaco til Corte - vandring gennem ødebeliggende landsbyer og kastanjelunde
 • Mulighed for en fantastisk togtur gennem bjergene til vandfaldene i Vizzavona
 • Den smukke Restonicadal og vandring omkring bjergsøerne Melo og Capitello
 • Middelhavskysten i La Balagneområdet og badning i den charmerende by Ile Rousse
 • Smuk heldagsvandring til sæterbruget på Plateau d’Alzo og gennem Tavignanodalen
 • Ægte korsikansk stemning i Cortes gamle bydel

Vandreferie med Topas

Ønsker du at være fysisk aktiv, opleve rejsemålet indgående og betages du af store naturoplevelser? Læs her om vandreferie med Topas.

Program

Dag 1. Ankomst Korsika
Vi ankommer til Korsika og køres til Corte, hvor vi indkvarteres på Hotel de la Paix.

Dag 2. Vandretur fra Santa Lucia di Mercurio i Boziu
Første vandredag foregår ad ruten Mare a Mare nord (hav til hav nord). Den begynder i Santa di Mercurio og går gennem lav bevoksning og åbent terræn, og er forholdsvis let. Vi ender i Corte.

Dag 3. Heldags vandretur til Niolu og det centrale bjergmassiv
Dagens vandretur starter lige under Korsikas højeste bjerg Monte Cinto på 2.706 m. Dagen byder på kastanjelunde, floder, fyrreskov og udsigt til bl.a. bjergene ’De 5 Brødre og ’Paglia Orba’.

Dag 4. Vandretur fra Venaco til Corte eller togtur til Vizzavona
Vi tager toget til Venaco. Nu kan du vælge mellem en vandretur eller fortsætte med toget til Vizzavona. Vandreturen går gennem landsbyer, klassisk maki til et åbent plateau og gennem skyggefuld skov.

Dag 5. Vandring i Restonicadalen
Med bus til den smukke Restonicadal, som byder på et barskt og næsten alpint landskab og de to bjergsøer Capitellu og Melo, hvor der kan bades. Afslutning i Bergerie Grotelle med en forfriskning.

Dag 6. Middelhavskysten ved Ile Rousse
Vi køres til kystbyen Ile Rousse, hvor der vil være mulighed for at bade. Vi går en rolig tur i området og i landsbyen San Antonino, er der besøg i citronpresseriet.

Dag 7. Heldagsvandring til sæterbruget på Plateau d'Alzo
Fra Restonicakløften vandrer vi blandt høje nåletræer til vi når sæterbruget Bergerie d'Alzo. Her holder vi en pause. Hjemturen går ned gennem Tavignanokløften, hvor vi krydser en flod, før vi sidst på dagen når Corte.

Dag 8. Hjemrejse fra Korsika og Corte og ankomst til Danmark
Vi forlader Corte og køres til Bastia, hvor eftermiddagen kan nydes i den hyggelige havneby. Herefter hjemrejse til Danmark.

Se det detaljerede dagsprogram her

Prisen inkluderer

 • Grupperejse med Topas turleder og guidede vandreture
 • Flyrejse København – Bastia t/r
 • Al transfer og transport
 • Alle overnatninger i delt dobbeltværelse
 • Måltider som beskrevet i dagsprogrammet
 • Bidrag til rejsegarantifonden

Prisen inkluderer ikke

 • Lommepenge og udgifter til drikkevarer
 • Udgifter til ikke inkluderede måltider (beregn mellem DKK 140-185 pr. måltid
 • Tillæg for enkeltværelse (DKK 2.100) eller for superiorværelse (DKK 750 pr person)
 • Valgfri togtur til Vizzavona t/r
 • Evt. rejse- og afbestillingsforsikring

Værd at bemærke, når du skal på denne rejse!

Rejsens maksimale deltagerantal: 20 personer.

Læs mere på fanen Praktisk info om bl.a.:

 • Sværhedsgraden på rejsen
 • Overnatning i Corte
 • Klimaet

Fællesskabet

Bliver vi gladere af at rejse sammen? Læs mere om fællesskabet, grupperejsen, gruppestørrelsen og det sociale liv der udspiller sig på en Topas-rejse.

Dagsprogram

Inkluderede måltider er på de enkelte dage markeret med M (morgenmad), F (frokost), A (aftensmad). Er måltider ikke inkluderet, markeres disse med -.

Dag 1. Afrejse

Vi forlader Danmark, ankommer til Korsika og kører til hotellet i Corte, som ligger ca. fem kvarters kørsel fra lufthavnen. Vi flytter ind på Hotel de la Paix i Corte. Aftensmaden indtages på en restaurant i Corte.

-/-/-

Dag 2. Santa Lucia di Mercurio i Boziu

Vi bliver i dag bragt med bus ind i det kuperede område Boziu, til den lille by Santa Lucia di Mercurio. Vandreruten Mare a Mare nord (hav til hav nord) skal lede os tilbage til Corte. Vi starter i omkring 800 meters højde. Det meste af dagens vandring går i lav bevoksning og åbent terræn, og er forholdsvis let. Vandreturen slutter med en længere nedstigning til Corte.

Dagens udsigt domineres af Monte Cardu på 2.453 m. og Corte er smukt placeret ved foden. Længere mod syd ses Monte d'Oro på 2.389 m. Vi har løbet af dagen udsigt til landskabet syd for Corte, hvor vi skal vandre senere på ugen.

Tilbage i byen er der god tid til et besøg på vores stamcafé på hjørnet, hvorfra vi kan følge livet på hovedgaden. Senere går vi ud og spiser aftensmaden her.

Dagens vandring er på 5-6 timer. Ca. 14-16 km. 650 højdemeter.

M/F/-

Dag 3. Heldagstur til Niolu og det centrale bjergmassiv

Med bussen begiver vi os nordpå, ca. 1½ times kørsel ind i bjergbøndernes domæne — Niolu. Med udgangspunkt i den lille bebyggelse Poggio di Lozzi, som ligger lige under Korsikas højeste bjerg Monte Cinto på 2.706 m., går vi gennem landsbyens kastanielunde med kurs vestpå.

Vores første mål er et plateaue, der markerer enden på stigningen og som samtidig er en åbning af udsigten til bjergene med "De 5 Brødre" og Paglia Orba som de mest markante. Mod syd kan vi ane Korsikas højest beliggende landsby, Calasima, i 1.100 m højde og Nioludalen med de store fyrreskove bagved.

Stien fortsætter ned mod Calasima der markerer at vi er midtvejs på dagens tur. Efter at have ledt os gennem hovedgaden dykker stien i udkanten af byen ned i anderledes landskab. Vi følger først små vandløb gennem Calasimas forladte marker og kommer efter at have passeret en lille bro over Virufloden ind i fyrreskoven hvor stien slynger sig i det kuperede terræn.

Efter en tid i skyggen, markerer skovbrynet og det åbne landskab at vi nærmer os landevejen. Først passerer vi dog igen Viru ved en gammel vandmølle, hvor det en oplagt mulighed at tage en dukkert i det friske ferskvand. Fra møllen har vi nu kun et par kilometer frem til den lille by Albertacce og endnu et vandhul — Bar des Amis. Her samles vi før turen går med bussen tilbage til Corte og et solidt aftensmåltid i byen.

Dagen vandretur: Ca. 6 timer, 12-14 km., 500 højdemeter.

M/F/-

Dag 4. Vandretur fra Venaco til Corte eller togtur til Vizzavona

Fra morgenstunden tager vi toget sydpå. Første stop er Venaco. Her står de deltagerne, der ønsker at deltage på dagens vandretur af, mens de, der ønsker at køre videre til Vizzavona eller Ajaccio fortsætter med toget. 

Fra "banegården" i den laveste del af Venaco begiver vi os op ad de stejle gader til hovedvejen N193, hvorfra stien videre frem begynder. Første mål er San Pietro di Venaco som vi når efter en stigning på et par hundrede meter. Fra torvet nyder vi lige udsigten længere sydpå over de endeløse bjerge, inden vi begiver os ind i vegetationen omkring landsbyerne Riventosa og Casanova.

Vel ude af byen skifter landskabet fuldstændigt og bliver på vestsiden af N193 til klassisk maki med lave buske og spredte træer. Vi har nu en lang jævn opstigning foran os, først i det åbne og snart imellem gamle kastanjer, hvor vi også finder rester af gamle bebyggelser.

Strabadserne bliver afbrudt af en velfortjent picnic i skønne omgivelser. Vi passerer et lille bergerie (sæterbrug) som stadig er i brug og kommer op på et åbent plateau med en fantastisk panoramaudsigt. Efter at have beundret landskabet begynder vi nedstigningen mod Corte der i starten zigzagger i skyggefuld skov, for senere at gå gennem åbent terræn med udsigt til Corte, malerisk placeret mellem bjergtinderne. Umiddelbart før vi kommer helt ind i byen kan man få et fint foto af den gamle bydel og citadellet.

Dagens vandring er på ca. 14-16 km., 700 højdemeter og tager os ca. 7 timer.

Alternativt kan man som nævnt på egen hånd tage på togtur. Den mest dramatiske strækning på Korsikas berømte jernbane findes syd for Corte. Et mål kunne være Vizzavona. En fin og let vandretur fører herfra til Cascades des Anglais, et meget smukt vandfald med badesteder, en oplagt mulighed at benytte sig af inden man igen tager toget retur til Corte. Aftensmad i byen.

M/F/-

Dag 5. Restonicadalen

Bussen bringer os op ad den smalle vej ind i den smukke Restonicadal med stejle bjergsider beklædt med slanke fyrretræer. Vi følger floden langt op i højderne og kommer til det gamle Bergerie Grotelle, hvor vejen ender. Vi er nu i næsten alpine omgivelser og har de enorme nøgne klippesider lige foran os. Vandringen kan afstemmes efter lyst.

Centralt i denne store cirkeldal ligger de to bjergsøer Melo og Capitellu som med deres dybe klare vand giver fantastiske fotomuligheder, hvad enten man går langt eller kort. Vandringen byder på tekniske udfordringer med store klipper og nogle få kæder/wirer der bruges som støtte på svære passager. Vi hjælper hinanden med at overkomme forhindringerne og lader os imponere af det storslåede barske landskab der omgiver søerne.

Dagen byder på ca. 8-9 km., 400 højdemeter til Lac Melo eller 11-12 km., 600 højdemeter til Lac Capitellu. På Bergerie Grotelle kan man nyde en forfriskning før vi alle mødes og kører retur til Corte.

M/F/-

Dag 6. Let vandring og afslapning ved Ile Rousse

Efter morgenmaden kører vi via Ponte Leccia ud til kysten ved byen Ile Rousse. Byen har fået navn efter de karakteristiske, rødlige klippeøer, som ligger i bugten ud for byen.

Fra Ile Rousse kører vi op til Corbara klostret, hvor dominikanermunkene bor og arbejder i et aktivt kloster. Herfra går vi op til landsbyen San Antonino, der er en typisk landsby i Balagne opført på en lille bakketop — sikkert af forsvarsmæssige grunde. Udover den bilfrie bymidte og den smukke udsigt er en af landsbyens hovedattraktioner et besøg i citronpresseriet, hvor vi selvfølgelig også smager på de lokale læskende lækkerier.

Vi bevæger os herefter roligt ud i et solbeskinnet landskab med oliventræer. Efter vi har passeret den lille bjergkam ovenfor klosteret går det nedad, nu igen med udsigt over havet. Vi passerer gennem nogle af de typiske landsbyer med skyggefulde små pladser, hvor de lokale altid har tilbragt deres velfortjente siesta, og hvor vi også nyder vores frokost.

Vel nede i Ile Rousse kan man for eksempel slå sig ned på Café de Platanes med en pastis eller gå direkte ned til stranden og kaste sig i det blå hav.

Det var den korsikanske frihedshelt og landsfader Pascal Paoli der i midten af 1700-tallet grundlagde byen med de hyggelige gader og smalle stræder, og hans statue kan i dag ses på byens torv. Her kan man iagttage mændene, der samles for at spille boule efter strenge regler og for alles vedkommende nøje indstuderede roller. Her er en glimrende mulighed for at aflure nogle tricks, der kan bruges hjemme foran hotellet i Corte.

Vi nyder den varme aften i byen og kan på egen hånd spise på en af byens restauranter - f.eks. fiskeretter langs strandpromenaden med flot udsigt over bugten og gode muligheder for at nyde den befriende, kølige havbrise. Vi kører retur til Corte ud på aftenen.

Dagens lille vandretur: 9-10 km., 200 højdemeter og ca. 4 timer.

M/F/-

Dag 7. Plateau d'Alzo

Vi bliver kørt op i 900 meters højde, hvor vi sættes af ved Pont de Frasseta i Restonicakløften. Her blandt høje nåletræer begiver vi os opad.

Funtana Bianca kilden er et passende sted for en pause, inden vi når op på Plateau d'Alzo. Her fra Bergerie di Cappellaccia i næsten 1.700 meters højde kan vi mod syd se Monte Rotondu og adskillige toppe på over 2.000 meter. Mod nord ses Paglia Orbas karakteristiske silhuet og mægtige Monte Cinto på 2706m. En åben og let strækning bringer os til Bergerie d'Alzo, hvor sæterbonden (Berger) Paul om sommeren producerer en god fåreost, der kan købes.

Med ost på tungen — og måske i lommen, går vi gennem nåleskov ned i Tavignanokløften. Her går stien dramatisk og højt over den lille flod. Det var romerne, der først åbnede stien, så man kan flere steder finde brolægning, der stammer helt fra den tid.

Floden krydses ved Pont di Rustinnu (Lille bro), hvor en dukkert kan være på sin plads, inden den sidste varme strækning mod Corte.

En fuld dags vandring på ca. 23 km., ca. 1200 højdemeter op og 2000 højdemeter ned.

Afskedsmiddag indtages på en af de nærliggende restauranter.

M/F/-

Dag 8. Hjemrejse og ankomst til Danmark.

Efter morgenmaden forlader vi hotellet og pakker vores bagage i bussen. Afhængig af afrejsetidspunktet kører vi enten direkte i lufthavnen eller ind til centrum af Bastia, hvor vi kan tilbringe nogle timer i byen inden hjemrejsen.

Vi lægger Korsikas karakteristiske bjergtinder bag os og sætter kursen mod København.

M/-/-

Klik her for at komme retur til Rejsen kort

Praktisk info

Varighed og sværhedsgrad

8 dage - heraf 6 dages vandring, grad 2-3.
På denne tur vandrer vi 4 - 8 timer om dagen.

Hvad betyder sværhedsgraden?

Hvilken rejse passer bedst til mig? De fysiske krav til aktiviteterne på rejsen stiger i takt med sværhedsgraden. Bliv klogere her!

Aktiviteter

Vandreturene foregår i området ud for byen Corte. Fra bjergtoppene skimtes Middelhavet ofte i horisonten. Korsika er en yndet vandredestination, og nettet af stier er særdeles veludviklet. Har du lyst til at blive i Corte en dag - i stedet for at vandre - er det selvfølgelig også en mulighed. 

Overnatning

Vi har valgt at bo i Cortes centrum med nem adgang til restauranter og indkøb. Hotellet 2-stjernet med enkelt indrettede dobbelt- og enkeltværelser med eget bad og toilet. Der er et begrænset antal enkeltværelser på turen mod et tillæg angivet i afsnittet ’Prisen inkluderer ikke’.

Ønsker man et større værelse (Superior) med fransk altan og aircondition er der et begrænset antal til rådighed også mod et tillæg.

50 meter oppe ad gaden ligger Café de France, hvorfra man kan iagttage det pulserende liv på hovedgaden.

OMRÅDET VI BOR I
Corte er en relativt lille by med ca. 7.000 indbyggere og er derfor ganske overskuelig. Hotellet i Corte er beliggende lidt trukket tilbage fra hovedgaden Cours Paoli, der er byens livsnerve. Vi har kun få minutters gang til Place Paoli og byens centrum.

Måltider

Inkluderede måltider er på de enkelte dage i dagsprogrammet markeret med M (morgenmad), F (frokost), A (aftensmad). Er måltider ikke inkluderet, markeres disse med -.

I Corte findes et bredt udvalg af restauranter i alle prisklasser bl.a. med korsikanske specialiteter. Her finder du alt fra pizzabilen parkeret på gaden til gourmetrestauranter omtalt i Guide Michelin. I Ile Rousse er det oplagt at prøve eksotiske fisk og skaldyr.

Morgenmaden indtages på hotellet. Til frokost køber vi, så vidt det er muligt, specialiteter fra omegnen til picnic på vandreturene.

Flyrejsen og lokal transport

Vi oplyser gerne flytiderne på de enkelte afgange. Ring på tlf. 8689 3622 eller send os en mail på info@topas.dk. Flytiderne oplyses altid med forbehold, da der kan komme ændringer fra flyselskaberne.

Gode råd til din flyrejse

Her kan du bl.a. læse om dine muligheder for indenrigstilslutning, forlængelse af flyrejsen, regler om bagage og indførsel af varer samt et godt tip til din håndbagage.

Klima

Dagtemperaturer mellem 25 og 30° C i juli, august og september, nattemperaturer mellem 10 og 20° C. Vejret kan ændre sig hurtigt i bjergområderne. Solskin, regn eller tåge kan komme i løbet af kort tid.

I oktober kan man forvente behagelige cirka 20 grader om dagen og køligere aftener. Vejret bliver mere ustadigt hen på året, men landskabet byder også på flotte efterårsfarver.

Valuta og kreditkort

Der kan medbringes rejsevaluta i kontante Euro. Der er gode muligheder for at veksle, hæve og bruge kreditkort i Corte og Ile Rousse.

Wi-Fi og Mobildækning

Husk at medbringe multistik, da udformningen af de lokale stikkontakter kan variere fra den danske. Der er kun sparsom mobildækning og gratis WIFI i hotellets reception’.  Vi anbefaler dog, at du nyder naturen og fællesskabet ved at begrænse forbruget så meget som muligt. Med andre ord; gå offline og dyrk nuet for at få mest muligt ud af din rejse.

Kort og Rejselitteratur

Politikens: Turen går til Korsika
Sunflower serien: Landscapes of Corsica.
Insight Guides: Corsica.
Kort kan evt. købes: www.ign.fr
Carte de Promenade
Bastia-Corrte 1:100 000

Klik her for at komme retur til Rejsen kort

Pakkeliste

Vi har udarbejdet en pakkeliste som hjælp til dig, når der skal pakkes til rejsen. Pakkelisten indeholder nogle generelle informationer, samt hvad det er godt at medbringe på den aktuelle rejse.

Pakkelisten skal opfattes som en vejledning til hvad du KAN medbringe, og ikke som en liste over ting, som du SKAL medbringe på rejsen, da ens behov og ønsker kan være meget individuelle. Vores erfaringer er imidlertid, at de nævnte ting er gode at medbringe.

Få rabat med Topas

Når du køber en rejse hos Topas får du rabat hos Friluftsland og Løberen på alt udstyr og beklædning samt rabat på dine vaccinationer.

Bagage

På vandreturene skal du kun medbringe en dagtursrygsæk til de ting, du skal bruge i løbet af dagen. Vi anbefaler en rygsæk med et godt bæresystem med hoftebælte og brystspænde for at aflaste skulder og ryg. Medbring evt. denne rygsæk som håndbagage på flyet.

Den øvrige bagage kan pakkes i sportstaske, vadsæk, rygsæk eller kuffert, som forbliver i huset under dagsturene.

Støvler

Det er vigtigt at medbringe gode vandrestøvler med en stiv sål (f.eks. vibram) og god ankelstøtte for at undgå ankelskader! Vi anbefaler vandrestøvler, da de støtter anklerne, og den stive sål aflaster foden, når underlaget er ujævnt, da tryk fra sten o.l. fordeles. Derudover er deres grove mønster en stor fordel, hvis stierne er glatte. Vær sikker på, at støvlerne er gået ordentligt til.

Det er en god idé at rejse med støvlerne på hjemmefra eller have dem med i håndbagagen, hvis bagagen, mod forventning, skulle blive forsinket.

Andet fodtøj

Evt. let fodtøj, f.eks. sandaler, til at skifte med, når man er færdig med dagens vandretur.

Vandflaske

Medbring en eller flere flasker, som i alt kan rumme 1½ liter. Der kan med fordel benyttes 0,5 el. 1,5 liters danske genbrugs-sodavandsflasker, da de er lette og stærke. Camelbacks kan bruges som alternativ, men er en noget dyrere løsning.

Vandrestave

Det er meget individuelt, hvor meget gavn man har af at benytte vandrestave, og om man i givet fald benytter 1 eller 2. Man må prøve sig frem. Fordelene er dog mange, og skulle vandrestaven(e) være til besvær i et givent terræn, kan de spændes på rygsækken — teleskopvandrestave anbefales derfor kraftigt.

Generelt kan følgende fordele ved vandrestave nævnes:

 • Øger balanceevnen betydeligt i ujævnt og/eller mudret terræn, i sne (bjergpas m.m.) og ved krydsning af vandløb.
 • Ved rigtig brug af vandrestave aflastes knæene betydeligt, og det gælder ved såvel opstigninger som nedstigninger. Det gælder især på højrute- og bestigningsture (grad 3-4 og opad), hvor man oftest bærer en rygsæk med betydelig vægt, og hvor det samlede antal højdemeter og vandredistancen på turen er betragtelig.

Vandrestave skal pakkes i den indcheckede bagage på flyrejsen. Husk at beskytte spidserne, så bagagen m.m. ikke beskadiges.

Gode råd til din vandreferie

Hvordan forbereder jeg mig bedst til min vandreferie? Læs her vores 5 bedste vandretips!

Tøj til vandring

 • 2 -4 par tykke vandresokker
 • Evt. 2 par tynde indersokker
 • 1-2 par lette vandrebukser/vandreshorts
 • Svedtransporterende undertøj evt. uldundertøj
 • 2-3 tynde (uld)trøjer
 • 2-4 svedabsorberende T-shirts
 • 1 sweatshirt/fleecetrøje
 • 1 vind- og vandtæt anorak eller jakke med hætte
 • 1 par åndbare regnbukser

Andet tøj

 • Rejsetøj
 • Evt. Tøj til aften- og bybrug
 • T-shirts
 • Skjorter/langærmet bluse
 • Strømper
 • Undertøj
 • Badehåndklæde til tur på stranden
 • Badetøj

Mod solen

 • 1 tørklæde mod sol og til kølige dage
 • Hat med bred skygge
 • Gode solbriller
 • Solcreme og læbepomade med faktor

Diverse

 • Pas, valuta, sygesikringsbevis og rejsedokumenter
 • Toiletartikler
 • Medicin til eget brug samt sportstape, vabelplaster og evt. knæbind
 • Toiletpapir (til vandredagene)
 • Ørepropper (hvis du gerne vil sove uforstyrret om natten)
 • Sysæt til mindre reparationer
 • Kamera, oplader og evt. ekstra batterier
 • Alkoholgel til at vaske hænder i før picnic
 • Vådservietter
 • Energibarer/yndlingssnack
 • Evt. køresygepiller til bustransport
 • Evt. vaskepulver til håndvask

Specifikke turbemærkninger

Du skal IKKE medbringe sovepose, lagenpose og liggeunderlag. 

Bemærk venligst

Vi medbringer en førstehjælpstaske til brug i nødsituationer. Er der medicin, du bruger regelmæssigt, skal du selv sørge for at medbringe rigeligt til hele rejsen.

Klik her for at komme retur til Rejsen kort

Vælg din afgang

8. oktober 2022  –  15. oktober 2022 Garanteret afgang 10.470 DKK Bestil Rejse
15. oktober 2022  –  22. oktober 2022 Udsolgt 10.970 DKK Venteliste

Kontakt os

Turkode: FRCC

Andre spændende rejser

Hold dig opdateret

Tilmeld dig Topas' nyhedsbrev og få masser af gode tilbud og rabatter, tips og tricks samt inspiration til din næste aktive ferie.