Kap Verde - Eksotisk vandreferie med ø-hop i Macaronesien

I et farverigt ø-paradis ud for Afrikas vestkyst, skal du besøge fire fascinerende øer med en spændende kolonihistorie og flotte vandreture i et indbydende klima.

Se afgange
Rejsen kort Dagsprogram Praktisk info Pakkeliste

Rejsen kort

Vi tager dig med på en 11 dages aktiv ferie til denne afsidesliggende øgruppe, som består af 10 øer beliggende i Atlanterhavet. Sammen med Azorerne, Madeira og De Kanariske Øer udgør Kap Verde Macaronesien. Øerne er alle af vulkansk oprindelse og er kendetegnede ved bjerge og et subtropisk klima.

Du skal opleve 4 af øerne: Santiago, Fogo, Santo Antao og Sao Vicente. Disse øer er de mest interessante og har det absolut bedste vandrepotentiale. Samtidig har de hver sin særegne karakteristika. Fælles er, at historien er et spændende miks af afrikanske og portugisiske inspirationer, som på betagende vis præger kulturen, maden, sproget og musikken.

Glæd dig til en række eksotiske vandreture igennem meget forskelligartede naturområder. Vi skal bl.a. vandre i bjerge, gennem kløfter og dale, igennem skov og ad snoede stier langs små dyrkede marker, hvor der dyrkes maniok, bananer, sukkerrør, bønner, kaffe majs, mango, papaya m.m. På kystvandringer kan du nyde synet og lyden af Atlanterhavets bølger, og på vulkanøen Fogo får du mulighed for at bestige den flotte og kegleformede vulkan.

Kap Verde er meget mere end ferie! Øerne er vidt forskellige. Kap Verde, så spændende og fascinerende kan ikke beskrives med få ord. Øerne indbyder til en aktiv ferie.

Nathalie Anne-Marie Burgas

Glæd dig til

 • Flot og utrolig varieret vandring på øerne Santiago, Fogo og Santo Antao
 • Bestigning af vulkanen Pico de Fogo, Kap Verdes højeste punkt, 2.829 m.
 • 4 indenrigsflyvninger samt sejlads fra øen Sao Vicente til Santo Antao t/r
 • Hyggelige og stemningsfulde indkvarteringer i bjergene
 • Øernes farverige kreolske kultur med dybe rødder i Vestafrika/Senegal og Portugal.
 • Besøg i den gamle hovedstad Cidade Velha, som er på UNESCOs Verdensarvsliste
 • Grog og vin samt alverdens dejlige frugter (papaya, mango, banan, appelsin etc.)
 • Fantastisk vandring i kløften 'Figueral de Paul' på den frodige og bjergrige ø Santo Antao

Vandreferie med Topas

Ønsker du at være fysisk aktiv, opleve rejsemålet indgående og betages du af store naturoplevelser? Læs her om vandreferie med Topas.

Program

Dag 1 til 3. Ankomst og oplevelser på øen Santiago

 • Afrejse fra København og ankomst til Santiago
 • Indkvartering på hotel smukt beliggende i bjergene
 • Informationsmøde og vandretur i lokalområdet
 • Vandring i Serra Malagueta "Natural Park"

Dag 4 til 6. Vulkanøen Fogo

 • Vi flyver mod syd til vulkanøen Fogo og indkvarteres i Sao Felipe
 • Bestigning af Pico de Fogo (2.829 m.o.h.)
 • Flot vandring på vest Fogo og en dukkert i hotellets pool

Dag 7 til 10. Øerne Sao Vicente og Santo Antao

 • Vi flyver via øen Santiago til øen Sao Vicente – dagen til fri disposition
 • Sejlads til Santo Antao og vandring i kløften "Figueral de Paul"
 • Santo Antao — Kystvandring fra Cruzinha da Garca til Ponta do Sol
 • Sejlads fra Santo Antao til Sao Vicente og videre med fly til Praia
 • Besøg i den gamle hovedstad Cidade Velha

Dag 11. Afsked med Kap Verde og hjemrejse fra Praia til København

Se det detaljerede dagsprogram her

Prisen inkluderer

 • Grupperejse med Topas turleder + lokal guide på de fleste treks
 • Flyrejse København - Kap Verde t/r
 • 4 indenrigsflyvninger mellem øerne
 • Færgesejlads mellem Sao Vicente og Santo Antao t/r
 • Al transport i forbindelse med vandreturene
 • Alle overnatninger i delt dobbeltværelse (4 forskellige hoteller på 4 øer)
 • Måltider som beskrevet i dagsprogrammet
 • Entre til nationalparker på Santiago og Fogo
 • Entre til Fort i den gamle hovedstad Cidade Velha
 • Bidrag til rejsegarantifonten

Prisen inkluderer ikke

 • Lommepenge og udgifter til drikkevarer
 • Udgifter til ikke inkluderede måltider (ca. DKK 75-150 pr. måltid)
 • Lufthavns sikkerhedsafgift på ca. 31 Euro til Kap Verde. Denne betaling foretages via www.ease.gov.cv senest 5 dage før ankomst til Kap Verde

 • Entré til museer m.v., samt evt. aktiviteter på dag 10 på Sao Vicente
 • Evt. rejse- og afbestillingsforsikring
 • Evt. tillæg for enkeltværelse på 1400 DKK

Værd at bemærke, når du skal på denne rejse!

Rejsens maksimale deltagerantal: 21 personer.

Læs mere på fanen Praktisk info om bl.a.:
 • Sværhedsgraden på rejsen
 • Beskrivelse af overnatningssteder
 • Lidt om vandreturene

Fællesskabet

Bliver vi gladere af at rejse sammen? Læs mere om fællesskabet, grupperejsen, gruppestørrelsen og det sociale liv der udspiller sig på en Topas-rejse.

Dagsprogram

Inkluderede måltider er på de enkelte dage markeret med M (morgenmad), F (frokost), A (aftensmad). Er måltider ikke inkluderet, markeres disse med –

Dag 1. Afrejse fra Danmark og ankomst til Kap Verde

Afrejse fra Danmark via Lissabon til øen Santiago på Kap Verde. Vi kører op til vores hotel, der er smukt beliggende i bjergene, og bliver checket ind. 

-/-/-

Dag 2. Santiago

Ovenpå gårsdagens rejsedag starter vi blødt ud med et informationsmøde på terrassen, hvorfra vi har udsigt til Pico d'Antonia (Santiagos højeste punkt - 1394 m.o.h.) samt havet langt mod nord. Hotellet er omgivet af små landbrug, og flere har sikkert bemærket de morgenduelige haner… Efter en kort introduktion til Kap Verdes spændende historie og de næste 10 dages varierede program, lægger vi ud med en vandretur i lokalområdet.

Turen går nedad mod Sao Jorge, hvor vi ad små stier passerer adskillige mindre landbrug. I den botaniske have spiser vi vores medbragte frokost. Derefter fortsætter vi videre til Sao Jorge, hvor der måske er tid til en forfriskning, inden vi begynder opstigningen mod vores hotel.

M/F/-

Dag 3. Santiago — Vandring i Serra Malagueta "Natural Park"

I dag skal vi på vandretur i Serra Malagueta Natural Park, som udgør et areal på ca. 774 ha. Området er beliggende ca. en times vandring ned til kysten ad små stier og grusveje, der fører os igennem skov og dyrkede marker.

Undervejs ser vi sikkert tårnfalk, gråhovedet isfugl og perlehøns, som er karakteristiske fugle på alle øerne. Derudover vil vi opleve masser af firben, der lister bort, når vi kommer vandrende. Der findes ikke slanger, skorpioner eller andre giftige dyr på Kap Verde!

På turen passerer vi igennem små bebyggelser og landsbyer, og vi vil sikkert se "grog" produktion (sukkerrørsbrændevin) undervejs. Turen ender nede ved kysten i nærheden af byen Achada Monte, hvor vores bus venter. Køreturen tilbage til hotellet går denne gang via østkysten.

M/F/-

Dag 4. Vi flyver mod syd til vulkanøen Fogo

Efter nogle dage på Santiago flyver vi nu til Fogo, hvor vi skal tilbringe de næste 3 dage. Flyveturen tager ca. 30 min, og ofte får man en flot udsigt til vulkanen Pico de Fogo, som vi skal bestige i morgen.

Efter ankomst til den lille lufthavn på Fogo kører vi straks til hovedbyen Sao Filipe og checker ind på vores hyggelige hotel. Efter indlogering går vi sammen en tur rundt i byen og stifter bekendtskab med nogle af byens faciliteter. Vi slutter rundturen tæt på kysten, hvorfra der er en flot udsigt til Kap Verdes sydligste ø, Brava. I blæsevejr slår bølgerne ind over klipperne.

Stedet er i øvrigt et "hot spot" for inkarnerede lystfiskere, der fanger bla. tigerhajer på stang direkte fra klipperne!

M/-/-

Dag 5. Fogo — bestigning af Pico de Fogo (2829 m.o.h.)

Dagen er dedikeret til bestigningen af den utroligt flotte og imponerende kegleformede vulkan - Pico de Fogo. Vulkanen befinder sig i "Cha das Calderas", som udgør et kæmpe krater, som hører under "Parque Natural Fogo".

Selve vandringen til toppen og ned tager godt 5-6 timer, og undervejs belønnes anstrengelserne med fantastiske udsigter. På nedstigningen passerer vi et andet vulkankrater, som var i udbrud i 2015, og lavastrømmen derfra ligger stadig jomfrueligt hen. Før udbruddet i 2014/15 var ca. 100 vinbønder gået sammen om at producere glimrende rød- og hvidvine. De solgte også en dejlig grappa, som har trukket saft og kraft fra 7 endemiske urter. Desværre fik sidste udbrud store konsekvenser for vinavlerne, da ca. 70 % af vinstokkene blev dækket af lava og produktionsbygningen ødelagt. Som konsekvens deraf produceres der næsten ingen vin længere på Kap Verde.

På køreturen tilbage til Sao Filipe retfærdiggør udsigten til toppen af Pico de Fogo trætheden i benene på mere end én måde!

M/F/-

Dag 6. Fogo — Vandring på vest Fogo

I dag skal vi på en rigtig flot vandring på vestsiden af krateret. Der vil på denne tur være en fantastisk udsigt til Brava. Regnvandet har i tidens løb eroderet slugter og dale i bjergskråningerne. Disse fungerer i dag som små frugtbare oaser for dyrkning af maniok, bønner, majs, papaya m.m. På turen passerer vi en bonde, der med sit lille gedehold, producerer de små kokkehuelignende oste som man finder mange steder på Kap Verde - måske er han hjemme?

Turen ender lidt lavere ved en lille købmand, hvor vi kan få en kold forfriskning. Herefter kører vi tilbage til Sao Felipe, hvor det måske er tid til en dukkert i hotellets pool.

M/F/-

Dag 7. Vi flyver i dag via øen Santiago til øen Sao Vicente

Efter morgenmaden kører vi til lufthavnen og flyver til Sao Vicente via Praia. Det betyder, at vi meget passende har en "restitueringsdag" efter de to foregående dages vandring og inden de to kommende dages vandring på Santo Antao.

Sidst på formiddagen ankommer til vores hotel, der ligger 10 minutters gang fra Mindelo centrum. Herefter er dagen til fri disposition. Mindelo ligger flot placeret ved kysten, og der er mulighed for at køre ud til en god badestrand eller måske forsøge sig med Big game fiskeri? Strædet mellem Sao Vicente og Santo Antao er kendt som et af verdens bedste steder for marlinfiskeri (kræver booking på forhånd m.m. — spørg turlederen i god tid på turen).

I Mindelo er der også hyggelige caféer, fiskemarked, butikker m.m. I marinaen ligger der ofte langturssejlere, der gør de sidste forberedelser til krydsningen af Atlanten.

M/-/-

Dag 8. Sejlads til Santo Antao og vandring i kløften Figueral de Paul

Først på morgenen kører vi ned til havnen i Mindelo, hvorfra vi skal sejle over til Santo Antao. Turen tager ca. en time, og der er gode chancer for at se flyvefisk på vingerne.

På havnen i Porto Novo venter vores busser, som kører os op i bjergene i det nordøstlige hjørne af Santo Antao. Her skal vi på et fantastisk trek i hhv. Cova de Paul og Figueiral de Paul. Fra passet mellem Cova de Paul krateret og Figueiral de Paul kløften "åbenbares" en helt utrolig udsigt over dalen ned mod kysten.

I 1.100 meters højde har vi her udsyn over de næste timers vandring. Stien snor sig ned af bjerget og langt nede ses huse og marker som små prikker og felter. Stien snor sig mellem små marker, hvor der dyrkes maniok, bananer, sukkerrør, papaya, bønner, kaffe, mango og mange flere eksotiske afgrøder.

Nede i landsbyen gør vi holdt hos 'Sandro', hvor vi spiser vores medbragte mad og kan købe en god lokal kaffe. Vi krydser over på den anden side af Figueiral de Paul, hvor vi kommer helt tæt på de små landbrug med deres sindrige vandingssystemer. Efter et par timers vandring gennem disse frodige "haver" møder vi vores bus. Busturen går først mod nord langs kysten og derefter op i bjergene til vores hotel, der ligger smukt placeret med vide udsigter.

M/F/-

Dag 9. Santo Antao — Kystvandring fra Cruzinha da Garca til Ponta do Sol

Gårsdagens trek var inde på øen, så i dag skal vi vandre langs kysten. Vi kører til den lille fiskerlandsby Cruzinha da Garca. Herfra vandrer vi langs kysten mod nord ad en smal vej hugget ind i klippen.

Lyden og duften fra havet er en stor kontrast til vandringerne inde i ribeiras/kløfterne. Dybt under os hamrer Atlanterhavets bølger ubønhørligt mod kysten og sædvanligvis ses de imponerende "surfer bølger", der ruller så karakteristisk, lige inden de brækker. Turen fortsætter langs kysten, og vi passerer flere små isolerede landsbyer undervejs, inden vi får vi en meget flot udsigt til landsbyen Fontainhas, der er placeret på et relativt lille fremspring flere hundrede meter over kløftens bund.

Til sidst når vi vores vores bestemmelsessted, nemlig øens, ja faktisk øgruppens nordligste punkt, byen Ponta del Sol. Herfra køres vi tilbage til hotellet, hvor vi runder aftenen af i vante omgivelser.

M/F/-

Dag 10. Sejlads fra Santo Antao til Sao Vicente og videre med fly til Praia

Om morgenen kører vi til Porto Novo, hvorfra vi tager færgen til Mindelo på Sao Vicente. Her kører vi direkte til lufthavnen og flyver til Praia.

I Praia lufthavn venter bussen, som kører os til Cidade Velha. Byen kom på UNESCOs Verdensarvsliste i 2006. Vasco da Gama, Columbus og Darwin har været i land her på deres berømte sejladser, lige som pirater og slavehandlere også har markante pladser i historien. Vi skal se det gamle fort fra 1587, der nu er restaureret efter piraternes ødelæggelser, samt centeret for slavemarkedet fra 1512. Byen blev grundlagt af portugiserne i 1462 som den første europæiske by syd for Sahara.

Vi spiser frokost på en lille restaurant på stranden, inden vi skal have en rundvisning på det gamle fort. Sidst på eftermiddagen kører vi til Praia, hvor der er mulighed for et kort besøg i den gamle bydel. Vi spiser aftensmad på en hyggelig restaurant inden vi kører til lufthavnen.

M/-/-

Dag 11. Afrejse fra Praia — Kap Verde til Danmark

Ankomst til Kastrup lufthavn.

-/-/-

Klik her for at komme retur til Rejsen kort

Praktisk info

Varighed og sværhedsgrad

11 dage - heraf 6 dages vandring, grad 2-3.

Vær opmærksom på, at de angivne tider og programmet generelt er vejledende og kan variere en smule fra tur til tur. Årsagen kan skyldes vejr og vindforhold, samt ændringer i flytider for indenrigsflyvningerne, som vi desværre ikke har indflydelse på. Derfor kan det være nødvendigt at bytte om på nogle af vandredagene eller justere programmet generelt.

Hvad betyder sværhedsgraden?

Hvilken rejse passer bedst til mig? De fysiske krav til aktiviteterne på rejsen stiger i takt med sværhedsgraden. Bliv klogere her!

Aktiviteter

På vandreturene vandrer vi 4-6 timer pr. dag eksklusive pauser. Vi tilstræber at organisere vandringen, så alle tilnærmelsesvis kan gå i deres eget tempo. Stierne er generelt meget velholdte, men der kan dog forekomme steder, hvor stien er smal.

Overnatning

Vi overnatter 3 nætter på et charmerende hotel i bjergene på Santiago; 3 nætter i kystbyen Sao Felipe på Fogo; 1 nat i kystbyen Mindelo på øen Sao Vicente og endelig 2 nætter på et pragtfuldt beliggende bjerghotel på øen Santo Antao.

Der overnattes på dobbeltværelser med eget toilet og bad alle steder, med undtagelse af de 3 nætter i Sao Felipe (her har enkelte værelser eget bad og toilet lige udenfor værelset).

Der er mulighed for enkeltværelse mod et tillæg angivet i afsnittet ’Prisen inkluderer ikke’.

Måltider

Inkluderede måltider er på de enkelte dage i dagsprogrammet markeret med M (morgenmad), F (frokost), A (aftensmad). Er måltider ikke inkluderet, markeres disse med –.

Flyrejsen og lokal transport

Vi oplyser gerne flytiderne på de enkelte afgange. Ring på tlf. 8689 3622 eller send os en mail på info@topas.dk. Flytiderne oplyses altid med forbehold, da der kan komme ændringer fra flyselskaberne.

Gode råd til din flyrejse

Her kan du bl.a. læse om dine muligheder for indenrigstilslutning, forlængelse af flyrejsen, regler om bagage og indførsel af varer samt et godt tip til din håndbagage.

Klima

Klimaet på Kap Verde er meget mildt. På årsbasis er gennemsnitstemperaturen ca. 24 grader. Om sommeren bliver det sjældent mere end 30 grader, mens det koldeste om vinteren er ca. 10 grader oppe i bjergene.

Klimaet er subtropisk, og det meste af nedbøren falder i perioden, fra august til oktober. Generelt falder der meget lidt regn i Kap Verde.

Pas og visum

Det er IKKE nødvendigt med visum til Kap Verde for danske statsborgere på ophold af kortere varighed end 30 dage.

Til gengæld er det et krav, at du senest 5 dage inden ankomst til Kap Verde henholdsvis registrerer din rejse elektronisk på www.ease.gov.cv , samt betaler en ”lufthavns sikkerhedsafgift” på ca. 31 Euro - også via www.ease.gov.cv

Dit pas SKAL være gyldigt i 6 måneder ved indrejsen.

Turlederen vil møde gruppen i lufthavnen på Kap Verde.

Vaccinationer

Kontakt egen læge senest 30 dage før afrejse. Husk at oplyse, at du rejser i kategori med rygsækrejsende.
Du kan også finde relevant information på Statens Serum Instituts hjemmeside.

Valuta og kreditkort

Møntfoden er Escudos (CVE). 1 Euro er ca. 110 Escudos. Man kan veksle Euro til Escudos i lufthavnen samt hæve kontanter i bankautomater på de fleste af øerne. VISA er det mest udbredte kreditkort. Vi anbefaler, at man medbringer noget kontant valuta i Euro, gerne mellemstore sedler.

Wi-Fi og Mobildækning

Der er god mobildækning på store dele af denne rejse og der er wi-fi i begrænset omfang, så du kan holde kontakt med dine nærmeste efter behov. Vi anbefaler dog, at du nyder naturen og fællesskabet ved at begrænse forbruget så meget som muligt. Med andre ord; gå offline og dyrk nuet for at få mest muligt ud af din rejse.

ADGANG TIL EL
Der er god adgang til strøm til opladning af batterier m.m. på denne tur. Det er ikke nødvendigt at medbringe multistik/adaptor.

Kort og Rejselitteratur

"Cape Verde Islands" by Aisling Irwin & Colum Wilson (Bradt).
Kort kan købes på Kap Verde.

Klik her for at komme retur til Rejsen kort

Pakkeliste

Vi har udarbejdet en pakkeliste som hjælp til dig, når der skal pakkes til rejsen. Pakkelisten indeholder nogle generelle informationer, samt hvad det er godt at medbringe på den aktuelle rejse.

Pakkelisten skal opfattes som en vejledning til hvad du KAN medbringe, og ikke som en liste over ting, som du SKAL medbringe på rejsen, da ens behov og ønsker kan være meget individuelle. Vores erfaringer er imidlertid, at de nævnte ting er gode at medbringe.

Få rabat med Topas

Når du køber en rejse hos Topas får du rabat hos Friluftsland og Løberen på alt udstyr og beklædning samt rabat på dine vaccinationer.

Bagage

På vandreturene skal du kun medbringe en dagtursrygsæk til de ting, du skal bruge i løbet af dagen. Vi anbefaler en rygsæk med et godt bæresystem med hoftebælte og brystspænde for at aflaste skulder og ryg. Medbring evt. denne rygsæk som håndbagage i flyet.

Til den indcheckede bagage kan man frit vælge bagageform (rygsæk, kuffert, duffelbag, etc.).

Støvler

Det er vigtigt at medbringe gode vandrestøvler med en stiv sål (f.eks. Vibram) og god ankelstøtte for at undgå ankelskader! Vi anbefaler vandrestøvler, da de støtter anklerne, og den stive sål aflaster foden, når underlaget er ujævnt, da tryk fra sten o.l. fordeles. Derudover er deres grove mønster en stor fordel, hvis stierne er glatte. Vær sikker på, at støvlerne er gået ordentligt til.

Det er en god idé at rejse med støvlerne på hjemmefra eller have dem med i håndbagagen, hvis bagagen mod forventning skulle blive forsinket.

Andet fodtøj

Let fodtøj, f.eks. gummisko eller sandaler til at skifte med, når man er færdig med dagens vandretur.

Vandflaske

Medbring en eller flere flasker, som i alt kan rumme 1½ liter. Der kan med fordel benyttes 0,5 el. 1,5 liters danske genbrugs-sodavandsflasker, da de er lette og stærke. Flaskevand kan købes på øerne.

Camelbacks kan bruges som alternativ, men er en noget dyrere løsning.

Vandrestave

Det er meget individuelt, hvor meget gavn man har af at benytte vandrestave, og om man i givet fald benytter 1 eller 2. Man må prøve sig frem. Fordelene er dog mange, og skulle vandrestaven(e) være til besvær i et givent terræn, kan de spændes på rygsækken — teleskopvandrestave anbefales derfor kraftigt.

Generelt kan følgende fordele ved vandrestave nævnes:

 • Øger balanceevnen betydeligt i ujævnt og/eller mudret terræn, i sne (bjergpas m.m.) og ved krydsning af vandløb.
 • Ved rigtig brug af vandrestave aflastes knæene betydeligt, og det gælder ved såvel opstigninger som nedstigninger. Det gælder især på højrute- og bestigningsture (grad 3-4 og opad), hvor man oftest bærer en rygsæk med betydelig vægt, og hvor det samlede antal højdemeter og vandredistancen på turen er betragtelig.

Vandrestave skal pakkes i den indcheckede bagage på flyrejsen. Husk at beskytte spidserne, så bagagen m.m. ikke beskadiges.

Tøj til vandring og cykling

 • 2 par tykke vandresokker
 • Evt. 2 par tynde indersokker
 • 1-2 par lette vandrebukser/vandreshorts
 • T-shirts
 • 1 sweatshirt/fleecetrøje
 • 1 vind- og vandtæt anorak eller jakke med hætte
 • 1 par tynde regnbukser (regnslag eller poncho er et godt alternativ til alm. regntøj)
 • Evt. tynde handsker og tynd hue (i sjældne tilfælde kan der være køligt på ex. vulkan vandring)

Andet tøj

 • T-shirts
 • Skjorter
 • Strømper
 • Undertøj
 • Badetøj
 • Håndklæde er IKKE nødvendigt, da det forefindes på overnatningsstederne

Mod solen

 • 1 tørklæde mod sol og til kølige dage
 • Hat med bred skygge
 • Gode solbriller
 • Solcreme og læbepomade med høj faktor

Diverse

 • Pas, valuta, sygesikringsbevis og rejsedokumenter
 • Pengebælte
 • Toiletartikler
 • Medicin til eget brug samt sportstape, vabelplaster og evt. knæbind
 • Toiletpapir (til vandredagene)
 • Sysæt til mindre reparationer
 • Kamera og evt. ekstra batterier/oplader
 • Alkoholgel til håndvask
 • Vådservietter
 • Evt. køresygepiller til bustransport

Bemærk venligst

Vi medbringer en førstehjælpstaske til brug i nødsituationer. Er der medicin, du bruger regelmæssigt, skal du selv sørge for at medbringe rigeligt til hele rejsen.

Klik her for at komme retur til Rejsen kort

Vælg din afgang

5. november 2022  –  15. november 2022 Udsolgt 18.970 DKK Venteliste
6. januar 2023  –  17. januar 2023 Garanteret afgang 17.970 DKK Bestil Rejse

Kontakt os

Turkode: CVLP

Andre spændende rejser

Hold dig opdateret

Tilmeld dig Topas' nyhedsbrev og få masser af gode tilbud og rabatter, tips og tricks samt inspiration til din næste aktive ferie.