Sportscykel - Trek

Læs mere om Topas sportscyklen, som er standard på denne rejse. Det er en mellemklasse mountainbike, der passer til både mænd og kvinder.

Sportscykel - Trek

Topas sportscyklen er valgt på grund af den store fleksibilitet i form af en gearing der passer til bjergkørsel og affjedret forgaffel til evt. lettere terrænkørsel. Den er robust og nem at betjene — både hvad angår gear og bremser. 

Teknisk info: Cyklen er en Trek 3700 og Trek Skye S til kvinder med alustel monteret med mountainbike dæk, affjedret forgaffel, mekaniske fælgbremser og 21 Shimano gear. Størrelsen på din udleverede cykel tilpasses efter dit køn og din højde i cm., som du opgiver på bookingformularen.

På hver cykel er der foruden pumpe, monteret taske under sadelen med dækjern og slange. Vi anbefaler at du medbringer en lille rygsæk til de ting du kan få brug for i løbet af dagsturene. Der er bagagebærer på cyklen, hvor der evt. kan monteres dine egne cykeltasker.

Hvis du ønsker at bruge clicksko (SPD eller LOOK) anbefaler vi at du selv medbringer dine pedaler. Du kan på denne måde være sikker på at indstillingerne passer dig. Turleder og mekaniker vil være behjælpelig med at montere dine pedaler. Standardpedalerne på sportscyklen er ikke beregnet til clicksko.

Der leveres cykelhjelm på destinationen. Det er derfor valgfrit om du medbringer egen hjelm.

Hold dig opdateret

Tilmeld dig Topas' nyhedsbrev og få masser af gode tilbud og rabatter, tips og tricks samt inspiration til din næste aktive ferie.