Rejser om vinteren

Foretrækker du en vinterferie under varmere himmelstrøg eller er du typen, der elsker at komme på vintereventyr i sneen?
Vi har et spændende udvalg af aktive rejser om vinteren til dig. Se bare her!

Langrendsferier og vintereventyr

Skiløb og ikke mindst langrend er en aktivitet i hastig vækst. Og har du først stukket næsen udenfor på en frostklar dag, hvor alt er funklende hvidt omkring dig og en doven sol hænger lavt på en pastelfarvet himmel, så ved du hvorfor.

Der findes en fred, ro og stilhed i et vinterklædt landskab, som gør godt helt ind i sjælen. Det gør også godt at bevæge sig, og langrend er en fantastisk vinteraktivitet med masser af fleksibilitet, som alle får fornøjelse af, uanset om du er begynder eller øvet

Som noget nyt tilbyder Topas nu skiferie på tre forskellige destinationer, nemlig Gudbrandsdalen i Norge, Lapland i Finland og Diskobugten i Grønland.

Alternativt kan du nyde Grønlands storslåede natur på hundeslæde i Diskobugten på Grønlands vestkyst, i området omkring Tasiussaq fjordsystemet og kom helt tæt på indlandsisen.

Se alle langrendsferier og vintereventyr i vores rejsekalender her

En vinterferie under varmere himmelstrøg

I det sydlige Europa kan du med fordel søge hen, hvis du savner varmen og lidt mildere klima i løbet af vinteren. På De Kanariske Øer kan du komme på vandreferie på Tenerife og La Gomera eller måske lade dig friste af en vandreferie på Madeira med fantastiske naturoplevelser.

Foretrækker du cykelferie, så tag turen på cykel i Andalusien fra Sevilla til Granada eller i Portugal langs Atlanterhavet fra Santiago do Cacém syd for Lissabon til Kap Skt. Vicente. Skal det være lidt mere eksotisk vil vi anbefale Marokko på cykelferie blandt palmelunde og gyldne sandmiler.

Eller måske har du lyst til at prøve kræfter med bestigning af Afrikas højeste bjerg Kilimanjaro i Tanzania? Rejsen kan også udvides til at indeholde både Kilimanjaro bestigning, safarieventyr og Zanzibars strande.

Rundrejser med Topas byder oftest på blandede aktiviteter og skiftende overnatningssteder, så du får oplevet de udvalgte rejsemål på en spændende og varieret måde.

Ud for Afrikas vestkyst kan du opleve en eksotisk vandreferie med ø-hop i Kap Verde og i Sydafrika kan du tage på trekking i buskmændenes fodspor og safarieventyr eller tag med til Madagaskar på den store eventyrrejse.

I både Costa Rica og Sri Lanka kan du opleve en uforglemmelig rundrejse i et sandt naturparadis. Vietnam har vi en helt særlig tilknytning til og du kan vælge mellem flere forskellige rundrejser.

Du kan også vælge at udleve dine helt store rejsedrømme med vores rundrejser til Ecuador & Galápagos, Argenrtina & Chiles vilde Patagonien eller en storstilet rundrejse på Sydøen og Stewart Island i New Zealand.

Se alle vinterrejser under varmere himmelstrøg i vores rejsekalender her