Rejser til Spanien - Paradis med charme og klasse

Mulighederne for storslået vandring, trekking og cykling i Spanien er lige så varieret som den spanske natur. En overflod af bjerge, charmerende landsbyer og historiske bygninger gør landet til en oplagt destination for din næste vandreferie eller cykelferie.

Spanien er en rejse værd på alle tider af året, da få lande er så komplette som Spanien, som udover faslandet bl.a. også har rejsemål som Mallorca og De Kanariske Øer, som nyder godt af et mildt og solrigt klima.

Med Topas kan du komme til Mallorca, som er en perfekt destination for vandring og cykling. I Sydspanien kan du på vandreferie og cykelferie opleve Andalusien og Sierra Nevada bjergene, mesterværket Alhambra i Granada og flamencobyen Sevilla. I Nordspaniens smukkeste bjergkæde Picos de Europa venter trekking i særklasse og i det nordvestlige Spanien kan du nyde vin, gastronomi og vandring. De Kanariske Øer tiltrækker danskere i vinterhalvåret, da klimaet er super behageligt - og så venter der sublim vandring ved vulkanen Teide på Tenerife og i La Gomeras stejle, dybe og frodige slugter.

Rejs til Spanien og udforsk de mange interessante afkroge af det charmerende land.

Topas TravelBakkelyvej 28680 RyDenmarkCVR: 17630008Telefon (+45) 8689 3622info@topas.dk © 2019 Webdesign & CMS by MCB Denmark