Rejser i Frankrig - Nogle af Europas smukkeste landskaber

I Frankrig har du mulighed for at tage med på vandreferie eller cykelferie, hvor du oplever stemningsfulde landsbyer og en smuk, bjergrig natur i så forskellige områder som Pyrenæerne, Provence og på skønhedens ø Korsika.

Frankrig er måske kendt som et paradis for skiferier, men landet er i det hele taget fantastisk til en aktiv ferie. Her findes uendelige naturskønne omgivelser med bjerge, frodige skovområder, bjergsøer, rislende floder, en interessant kultur, velsmagende vin og historiske vidnesbyrd.

På vandreferie kan du kan komme væk fra turismen og helt tæt på naturen, lokalbefolkningen og områdets seværdigheder. Mulighederne er mange.

De smukke bjergområder i Pyrenæerne er oplagte, ligesom Skønhedens ø, Korsika danner en charmerende ramme om vandring ad et udviklet net af vandreruter på øen, som er kendt for sin afvekslende natur med en lang og smuk kyststrækning, forrevne bjerge, dybe skove, betagende strande ved f.eks Ile Rousse og Korsikas særkende, makien. I hovedstaden Corte mærker du især Korsikas sjæl.

I Frankrig tager Topas dig med på vandreferie i nogle af Europas allersmukkeste bjergområder.

På cykelferie kan du nyde et af verdens bedste cykelområder, Provence. Her venter dig stilfærdige småveje, ikoniske llandskaber, traditionelle landsbyer og muligheden for at prøve kræfter med 'Det skaldede bjerg', Le Mont Ventoux.