Rejser til Italien - Smag, kultur, natur og aktiv ferie

Topas har været i Italien i mange år og vi har et særdeles varieret udbud af rejser til Italien. Bjergene, de store natur- og kulturoplevelser, det italienske køkken med sin fremragende gastronomi, er den perfekte ramme om en aktiv ferie.

Tag med Topas på en uforglemmelig ferie i Italien. Er du til aktiv ferie og holder af vandring, trekking og cykling i naturskønne omgivelser, danner bjergene, de store natur- og kulturoplevelser og det italienske køkken med sin fremragende gastronomi, den perfekte ramme for en rejse til Italien, hvor vandreferie eller cykelferie er på programmet.

Italien har mange områder, der er velegnet til aktiv ferie med både vandreture og cykelture. Toscana og naboregionen Umbrien, nord for Rom, er meget populære områder med sine naturskønne landskaber og spændende kulturhistorie. Afstenden mellem byerne er kort og naturen er perfekt for vandring og cykling. Langs Italiens kyst byder Amalfikysten og Cinque Terre på charmerende vandring ved havet og bjergene, i Dolomitternes bjerge og i støvlehælen Apulien.

Udover naturen, bjergene og byerne lokker Italien med en tradition for mad og vin, som med rette har gjort det italienske køkken verdenskendt for sin brug af lækre råvarer og velsmagende specialiteter.

Topas har været i Italien i mange år, og vi har et særdeles varieret udbud af rejser til Italien.