Rejser til Kroatien - En blændende kyststrækning

Kroatien er en fantastisk og naturskøn destination, som med sine idylliske fiskerlejer, charmerende bjerglandsbyer, interessante historie og kultur, danner de bedste rammer om en betagende kombination af sejlads og aktive oplevelser.

Kroatien er Adriaterhavets perle, som byder på et hav af muligheder, hvad enten du foretrækker en vandreferie eller en cykelferie - kombineret med sejlads i det smukke øhav.

Naturen er frodig og bjergrig og dermed oplagt at vandre og cykle i. Langs den forførende kyststrækning og på de mange øer vil du opleve hvordan Kroatiens kultur, charme og hyggelige liv udfolder sig. For på aktiv ferie i Kroatien udforsker vi det kroatiske øhav i skønne kombinationer af sejlads og vandring og sejlads og cykling langs Dalmatiens kyststrækning og sejlads og vandring ud for halvøen Istrien.

Turene har base på en charmerende, nyrenoveret motorsejler i træ. Her fra søsiden nyder vi det glimtende Adriaterhav og den afslappede stemning på dækket.

Tag med på Topas’ rejser i Kroatien, hvor storslåede natur- og kulturskatte ledsages af den gribende historie området emmer af.