Nyheder 2024

Hos Topas prioriterer vi højt at udvikle nye spændende rejser til vores program hvert år, lige fra idé og research til gennemførelse af turene med vores egne Topas turledere. Få her et overblik over vores nyeste ture.

Vores mission er at give dig aktive og autentiske naturoplevelser med respekt for kultur, natur og miljø. Derfor har vi altid prioriteret selv at udvikle og lave vores ture fra A til Z.

Forløbet for udviklingen af en ny tur kan variere, men oftest har vi en Topas medarbejder ude på destinationen, der ud fra idéoplæg vil vandre og cykle udvalgte ture. Ligeledes bliver det prioriteret at finde de rigtige overnatningssteder. Vi foretrækker så vidt muligt mindre familieejede hoteller, der opfylder vores ønsker om den rette beliggenhed i forhold til aktiviteter, stemning m.m.

Nye Topas ture 2024

Oplev en verden af eventyr på en af Topas' nye ture, der tager dig med til nogle af verdens mest fascinerende destinationer. Fra de rå landskaber i Grønland til de solbeskinnede kyster i Italien, er der noget for enhver eventyrlysten sjæl.

Albanien

Vores klassiske cykelferie gennem det sydlige Albanien er tilbage. Oplev landskaber bestående af grønne marker og skovklædte bjerge, og byer der byder på en blanding af gammel og ny albansk kultur, med osmannisk/tyrkisk arkitektur i Gjirokastra og moderne livsstil i Tirana. 

Grønland

I Grønland venter en unik kombination af moderne byliv og betagende natur i Nuuk. Tag med på en rejse gennem historie og kultur i landets pulserende hovedstad, samtidig med at du oplever de majestætiske fjorde og gletsjere, der omgiver byen.
Læs mere om rejsen "Storby og betagende natur i Nuuk".

Italien

På Sicilien kan du udforske øens utrolige landskaber på en spændende vulkanvandring. Nyd de spektakulære panoramaudsigter fra toppen af vulkanen Etna og oplev den spirende kultur og gastronomi, der kendetegner denne unikke ø.
Læs mere om rejsen "Vulkanvandring og panoramaudsigter på Sicilien".

Portugal

I Portugal venter Peneda-Gerês Nationalpark med sin enestående blanding af kultur og natur. Tag på vandreture gennem de gamle skove og opdag de skjulte vandfald og bjergsøer, mens du fordøjer den rige portugisiske historie og kultur.
Læs mere om rejsen "Kultur og vandring i Peneda-Gerês Nationalpark".

Spanien

På La Gomera, en af de smukke Kanariske Øer, venter en sand oase for naturelskere. Udforsk øens frodige skove og stejle klipper på spændende vandreture og lad dig betage af det enestående dyreliv og det subtropiske klima.
Læs mere om rejsen "La Gomera - Et vandremekka for naturelskere".

Spanien

Bag Costa del Sols populære og gyldne badestrande gemmer Malagaprovinsen på smukke landskaber, caminostier, historiske bygningsværker og imponerende UNESCO-seværdigheder. Nyd vandreture på den berømte Caminito del Rey, gennem fredfyldte stier og beskyttede områder. 
Læs mere om rejsen "Caminovandringer og UNESCO-sites i Malaga".

Sri Lanka

Rejsen byder på frodig natur og rig kulturarv. Vi cykler fra Colombo til Polonnaruwa med guide, følgebil og mekaniker. Vandreture i højlandet inkluderer Adam’s Peak og Ella Rock. Besøg templer i Polonnaruwa og Kandy. Safari i Minneriya og Yala National Park. Tre afslappende dage ved sydkysten afslutter turen.
Læs mere om rejsen "En kulturhistorisk rundrejse med mystik og frodig natur".

Wales

Endelig kan du begive dig ud på eventyr i det fortryllende Snowdonia National Park i Wales. Tag på vandreture gennem de dramatiske bjerglandskaber og opdag de gamle slotte og ruiner, der fortæller historien om dette magiske område.
Læs mere om rejsen "Vandring i magiske Snowdonia".

Uanset om du er til storbyliv og kultur, vilde naturoplevelser eller spændende vandreture, har Topas de perfekte ture til dig. Lad dig inspirere af vores nye destinationer og gør klar til at skabe minder for livet på din næste rejse med os.