Rejser til Portugal - Oplevelser ved Atlanterhavet

Portugal med Topas spænder fra en interessant cykelferie langs Atlanterhavet til vandreferie på vulkanøen Madeira som frister med mildt klima, smukke vandfald, fredet Laurissilvaskov og levadaerne - de gamle vandingskanaler.

Gå ikke glip af et af Europas mest afvekslende og indbydende ferielande, Portugal – Sydeuropas port mod Atlanterhavet. Landet har den perfekte beliggenhed lige ved kysten i en unik natur og emmer af både kultur, frisk fisk, gode vine, strande, bjergrige landskaber, idylliske byer og meget, meget mere.

Vil du på aktiv ferie er Portugal eminent. Tag med Topas på cykel langs kysten, flankeret af dramatiske klipper og leveringsdygtig i 300 solskinsdage om året, ind i det spændende og rolige bagland med korkplantager, appelsinlunde og idylliske landsbyer, hele vejen ned til Kap Skt. Vicente på landets spids og med en afstikker i fortryllende Lissabon: cykelferie i Portugal er en særlig oplevelse.

Og så er der den grønne og frodige blomsterø Madeira, som er et eldorado for dig, der holder af vandreture ad levaderne, over højsletten, gennem Laurisilvaurskov, langs kysten og til dejlige Funchal i et solrigt og mildt klima.

I Portugal er muligheden for en unik ferie hvad enten du holder mest af cykling eller en vandreferie.