Rejser til Spanien - Paradis med charme og klasse

Mulighederne for storslået vandring, trekking og cykling i Spanien er lige så varieret som den spanske natur. En overflod af bjerge, charmerende landsbyer og historiske bygninger gør landet til en oplagt destination for din næste vandreferie eller cykelferie.

Spanien er en rejse værd på alle tider af året, da få lande er så komplette som Spanien, som udover faslandet bl.a. også har rejsemål som Mallorca og De Kanariske Øer, som nyder godt af et mildt og solrigt klima.

Med Topas kan du komme til Mallorca, som er en perfekt destination for vandring. I Sydspanien kan du i Andalusien finde roen med yoga og vandring og på vandreferie og cykelferie opleve Andalusien og Sierra Nevada bjergene og mesterværket Alhambra i Granada. I Nordspaniens smukkeste bjergkæde Picos de Europa venter trekking i særklasse. De Kanariske Øer tiltrækker danskere i vinterhalvåret, da klimaet er super behageligt - og så venter der sublim vandring ved vulkanen Teide på Tenerife og i La Gomeras stejle, dybe og frodige slugter.

Rejs til Spanien og udforsk de mange interessante afkroge af det charmerende land.