Rejser til Tanzania - Drømmer du om at komme på toppen?

Topas har mere end 25 års erfaring på Kilimanjaro, og der venter dig en smuk og varieret tur på bjerget. Du kan også opleve safari i Tanzanias tre bedste nationalparker og fuldende eventyret med en uge på Zanzibar, hvor du kan nyde nogle af verdens bedste strande.

Tanzania byder på uspolerede naturoplevelser i verdensklasse. I det nordlige Tanzania er det oplagt med trekking ad Machame rute op ad Afrikas højeste bjerg Kilimanjaro. Vi sørger for optimal akklimatisering på en trekkingtur, der kulminerer med en bestigning af Kilimanjaros sneklædte top Uhuru Peak i 5.895 m. Fra toppen er udsigten ubeskrivelig.

I Tanzania har du også mulighed for at komme på tæt hold af Afrikas bedste dyreliv. Tag på nogle af verdens bedste safarier på sletten i nationalparkerne Serengeti og Ngorongoro krateret og oplev det vilde dyreliv. Er du heldig ser du måske"Afrikas Big Five"; elefant, næsehorn, bøffel, løve og leopard, men ellers venter zebraer, hyæner, giraffer, antiloper, mange slags aber og tusindvis af fugle.

Afslutningsvis lokker Zanzibars hvide sandstrande i Østafrikas største land. På Zanzibar kan du besøge bydelen Stone Town, som bugner af krydderibasarer, du kan tage ud til kysten og de hvide sandstrande og dykke, kaste dig ud i en omgang kitesurfing eller slappe af. Paradisøen Zanzibar skaber, ligesom kysten i Kenya, den perfekte ramme om en afslappende og solrig afslutning på en oplevelsesrig ferie i Tanzania.

Rejs med Topas til Tanzania - her er alt, hvad hjertet begærer.