Topas Explorer Group

Topas Travel er en del af Topas Explorer Group, som desuden består af en række virksomheder i Grønland og Vietnam.

Vandreferie blandt rismarker i Sapa, Vietnam. I baggrunden ses luksuriøse Topas Ecolodge på en bjergtop.

Topas Explorer Group

www.topasexplorergroup.com

Topas Explorer Group forbinder en række forskellige virksomheder. Ambitionen er at skabe unikke eventyr rundt om i verden. Foruden Topas Travel består koncernen af følgende virksomheder.

Danmark

Greenland med Topas

www.greenlandbytopas.com / www.greenlandbytopas.dk 

Greenland med Topas arrangerer individuelle rejser til Grønland med oplevelser, der matcher dine drømme. Vi kan skræddersy rejsen efter dine ønsker og præferencer. Greenland med Topas er en del af Topas Travel.

Vietnam med Topas

www.vietnambytopas.com / www.vietnambytopas.dk
Med kontorer i Hanoi og Sapa, samt egne hytter og transportvirksomhed, kan Vietnam med Topas sammensætte din ferie i Vietnam efter dine ønsker. Vietnam med Topas er en del af Topas Travel.

Grønland

Disko Line A/S

www.diskoline.gl
Disko Line er et passagerrederi, der er beliggende i Ilulissat på Grønlands vestkyst og driver 10 passagerskibe med plads til 12 til 60 passagerer. Siden 2004 har Disko Line stået for rutesejladsen i Diskobugten, Vestkysten og Sydgrønland. Disko Line A/S ejes af Topas Explorer Group og blev grundlagt i 2004.

Disko Line Explorer

www.diskolineexplorer.com
Hvis du gerne vil opleve Diskobugten, tilbyder Disko Line Explorer forskellige bådture og vandreture, der starter fra Ilulissat. 

Blue Ice Explorer

www.blueiceexplorer.gl
Fra Narsarsuaq tilbyder Blue Ice Explorer skræddersyede ture og standardpakker til det meste af Sydgrønland. Blue Ice tilbyder pakkerejser, ture, transport, indkvartering og udlejning.

Hotel Icefiord

www.hotelicefiord.com
Beliggende direkte ved Diskobugten med udsigt til isfjordens, tilbyder Hotel Icefiord unikke rammer for et enestående ophold i Ilulissat. I nye og moderne omgivelser kan gæsterne på Hotel Icefiord forvente venlig service og højt engagement. 

Hotel Diskobay

www.hoteldiskobay.com
I samarbejde med Disko Line A/S tilbyder Hotel Diskobay hotel- og aktivitetsservice i smukke Qasiqiannquit. Hotel Diskobay fokuserer på trekking og eventyraktiviteter. 

Hotel Disko Island

www.hoteldiskoisland.com
Hotel Disko Island ligger i byen Qeqertarsuaq med en smuk beliggenhed ved Diskobugten med basaltbjergene som baggrund.

Nuuk Water Taxi

www.watertaxi.gl

Nuuk Water Taxi er beliggende i Nuuk - Grønlands hovedstad. Med en voksende flåde af iøjnefaldende gule både tilbyder virksomheden bådture og charterbåde til både private og B2B-kunder. I 2022 åbnede Camp Kangiusaq med mulighed for glamping i Nuuk Fjorden. Nuuk Water Taxi A/S er et partnerskab mellem Anders Lykke Laursen og Topas Explorer Group siden 2019.

Vietnam

Topas Travel Vietnam

www.topastravel.vn
Denne organisation har været et fælles partnerskab mellem Topas Explorer Group og Huong-familien i det nordlige Vietnam siden begyndelsen af 1990'erne. Bureauet tilbyder individuelle og gruppeture i hele Vietnam og Sydøstasien.

Vietnam Trail Series 

www.vietnamtrailseries.com
Vietnam Trail Series er resultatet af en ægte kærlighed til løb og en fascination af Vietnam. Det hele startede tilbage i 2013, da vi lancerede Vietnam Mountain Marathon, nu en af Asiens største trail-løb med mere end 3.500 løbere.

Topas Ecolodge, Sapa

www.topasecolodge.com
Topas Ecolodge består af 33 luksus-bungalows og ligger på en smuk bakketop 30 minutter uden for Sa Pa i det nordlige Vietnam. Topas Ecolodge fokuserer på bæredygtighed og eventyrlige aktiviteter som vandreture og cykling. Feriestedet blev etableret i 2005 og ejes af Topas Group.

Topas Mountain Express

www.topasmountainexpress.com
Velkommen til en fantastisk busoplevelse fra Hanoi til Sapa og tilbage. Hvis du ønsker at rejse til Topas Ecolodge eller Sapa med direkte bus, tilbyder vi den bedste service på markedet. Du bliver hentet på dit hotel i Hanoi og overført direkte til Topas Ecolodge eller dit hotel i Sapa.

Topas Riverside Lodge

www.topasriversidelodge.com
I 2013 blev Nam Cang Riverside Lodge etableret - et fjern homestay med 9 private værelser og 2 private familieværelser. Beliggende dybt inde i Sapa-dalen midt i bjergene tilbyder Topas Riverside Lodge overnatninger i en traditionel minoritetslandsby.

CSR-politik

Topas er som en del af Topas Explorer Group medlem af FN’s Global Compact. Læs mere om vores CSR-politik samt adfærdskodeks her.

Hold dig opdateret

Tilmeld dig Topas' nyhedsbrev og få masser af gode tilbud og rabatter, tips og tricks samt inspiration til din næste aktive ferie.