Rejser til Vietnam - En mangfoldighed af natur og kultur

Vietnam er en ideel destination hvis trekking, sejlads, cykling og kulturhistoriske oplevelser står øverst på ønskelisten. I dette interessante og mangfoldige land findes en skøn blanding af fantastiske templer, en betagende smuk natur og et indbydende folkefærd.

Om destinationen Videoer

Om destinationen

Rejser til Vietnam

Når du tager med på en af Topas’ rundrejser i Vietnam, er du garanteret et uforglemmeligt eventyr. Vietnam har nemlig det hele: Bjerge, stammefolk, risterrasser, floder, gyldne sandstrande, pulserende storbyer og en interessant og meget synlig historie med verdenskendte seværdigheder. Glem heller ikke at gå på opdagelse i det vietnamesiske gadekøkken, der er berømt for sin lækre, friske mad.

Aktiv ferie i Vietnam

Lad din næste ferie gå til Sydøstasiens perle, Vietnam på en aktiv rundrejse med aktiviteter som f.eks. vandring, cykling, mountainbike og kajak. Kig rundt og find din favorit blandt vores rejser til Vietnam. Vi bevæger os dels rundt i Nordvietnams bjerge, små bjerglandsbyer, markeder, storbyer som Hanoi, Hoi An og Ho Chi Minh City (Saigon), blandt kulturhistoriske seværdigheder, på sejltur mellem Halongbugten og Lan Ha bugtens kalkstensklipper og naturoplevelser ved det frodige Mekondelta og i Sydvietnams eksotiske jungle og naturskønne landskaber.

Topas’ rejser til Vietnam fungerer som fællesrejser i mindre grupper, men foretrækker du at få skræddersyet din rejse til Vietnam, har vi en afdeling, som kan give dig et tilbud på individuelle rejser til Vietnam.

God rejse!

Vandrere i grønt bjerglandskab i Sapa, Vietnam.

Inden afrejse til Vietnam

Når du rejser til Vietnam, bør du være opmærksom på følgende:

  • Rejseforsikring der dækker ved covid indlæggelse/behandling minimum 10.000USD er et krav.
  • Negativ test 72 timer inden afgang er IKKE længere et krav.
  • Der er heller IKKE krav om test eller karantæne ved ankomst.

Videoer

Kom i stemning og lad dig inspirere til din næste rejse til Vietnam med smukke videoer fra destinationerne. 

Ægte eventyr  aktiv rejseform – i godt selskab. 

Rejse til Vietnam: Den store rundrejse fra syd til nord

Oplev et eventyrligt Vietnam og tag med Topas på en aktiv og kulturel rundrejse. En rejse, som byder på autentiske og berigende oplevelser, du sent vil glemme. Vietnam spiller på alle sanser. På turen fra syd til nord mærker vi i sandhed hvilken storslået natur landet besidder, når vi fra 2000 højdemeter cykler ned ad bjergkanten i det smukke og uberørte område nær Sapa. Vi ror kajak og bader i den spektakulære UNESCO-beskyttede Halongbugt. 

Vi oplever de store stande i Hoi Ann. Vi udforsker det verdensberømte Vietnamesiske køkken. Og kommer helt tæt på den lokale befolkning, når vi i bjergene vandrer og overnatter ved de fjerntbeliggende, små landsbyer - og i Topas Ecolodge

Tag med og oplev kontrasten til det moderne byliv i HoChiMinh City og Hanoi. 

 

Rejse til Nordvietnam: Eventyrlig rundrejse med udfordrende aktiviteter

Kom med på 15 dages aktivt eventyr, når Topas viser vej til lands og til vands i Vietnam. På vores rejse gennem bjergrige stammeområder og øde junglestier kommer vi helt tæt på lokalbefolkningen. Vi oplever en fantastisk kultur i det historisk spændende land - hvor det moderne samfund eksisterer side-om-side med gamle traditioner. 

I 1000 højdemeter overnatter vi bl.a. ved den unikt beliggende Topas Ecolodge. Og undervejs på vores tur, nyder vi naturligvis de lækre ingredienser i det Vietnamesiske køkken. Spænd støvlen, tag redningsvesten på, find cykelgrejet frem, og lad dig berige af kulturelle indtryk, et moderne byliv og storslået natur.

Ægte eventyr, aktiv rejseform, i godt selskab.