Rejser til Vietnam - En mangfoldighed af natur og kultur

Vietnam er en ideel destination hvis trekking, sejlads, cykling og kulturhistoriske oplevelser står øverst på ønskelisten. I dette interessante og mangfoldige land findes en skøn blanding af fantastiske templer, en betagende smuk natur og et indbydende folkefærd.

Rejse til Vietnam

Inden afrejse til Vietnam
Rejseforsikring der dækker ved covid indlæggelse/behandling minimum 10.000USD er et krav.
Negativ test 72 timer inden afgang er IKKE længere et krav.
Der er heller IKKE krav om test eller karantæne ved ankomst.

Når du tager med på en af Topas’ rundrejser i Vietnam, er du garanteret et uforglemmeligt eventyr. Vietnam har nemlig det hele: Bjerge, stammefolk, risterrasser, floder, gyldne sandstrande, pulserende storbyer og en interessant og meget synlig historie med verdenskendte seværdigheder. Glem heller ikke at gå på opdagelse i det vietnamesiske gadekøkken, der er berømt for sin lækre, friske mad.

Lad din næste ferie gå til Sydøstasiens perle, Vietnam på en aktiv rundrejse med aktiviteter som f.eks. vandring, cykling, mountainbike og kajak. Kig rundt og find din favorit blandt vores rejser til Vietnam. Vi bevæger os dels rundt i Nordvietnams bjerge, små bjerglandsbyer, markeder, storbyer som Hanoi, Hoi An og Ho Chi Minh City (Saigon), blandt kulturhistoriske seværdigheder, på sejltur mellem Halongbugten og Lan Ha bugtens kalkstensklipper og naturoplevelser ved det frodige Mekondelta og i Sydvietnams eksotiske jungle og naturskønne landskaber.

Topas’ rejser i Vietnam fungerer som fællesrejser i mindre grupper, men foretrækker du at få skræddersyet din rejse til Vietnam, har vi en afdeling, som kan give dig et tilbud på individuelle rejser til Vietnam.

God rejse!