Gouda afbestillingsforsikring

Forhåbentlig får du ikke brug for at afbestille, men hvis det sker, kan det blive dyrt at have sparet afbestillingsforsikringen. Vi anbefaler dig altid at købe en afbestillingsforsikring hos Gouda, der sikrer dig det indbetalte beløb refunderet i tilfælde af egen eller pårørendes sygdom. Det, der først er en kedelig aflysning, kan i stedet for blive til en udskydelse af rejsen.

Topas Travel modtager provision ved salg af Goudas rejse- og afbestillingsforsikringsprodukter. Vær opmærksom på at du allerede kan være dækket af en rejse- eller afbestillingsforsikring via dit indboforsikringsselskab, kreditkort eller lignende. Vær dog opmærksom på, at der kan være forskelle i forsikringsdækningen.

 
BEMÆRK: Afbestillingsforsikringen skal bestilles samtidig med din rejse.

Dokument som beskriver afbestillingsforsikring, med en liste over, hvad der dækkes og ikke dækkes.
En informativ grafik med tekst om afbestillingsforsikring, der beskriver "hvor er jeg dækket?", "hvilke forpligtelser har jeg?", "Hvor og hvordan betaler jeg?", "Hvornår starter og slutter dækningen?" og "Hvordan opsiger jeg aftalen?".

Har du spørgsmål til din afbestillingsforsikring, er du altid velkommen til at kontakte Topas

På info@topas.dk eller på vores telefon 86 89 36 22 (alle hverdage kl. 10-15).

Hold dig opdateret

Tilmeld dig Topas' nyhedsbrev og få masser af gode tilbud og rabatter, tips og tricks samt inspiration til din næste aktive ferie.