Gouda afbestillingsforsikring

Forhåbentlig får du ikke brug for at afbestille, men hvis det sker, kan det blive dyrt at have sparet afbestillingsforsikringen. Vi anbefaler dig altid at købe en afbestillingsforsikring hos Gouda, der sikrer dig det indbetalte beløb refunderet i tilfælde af egen eller pårørendes sygdom. Det, der først er en kedelig aflysning, kan i stedet for blive til en udskydelse af rejsen.

Topas Travel modtager provision ved salg af Goudas rejse- og afbestillingsforsikringsprodukter. Vær opmærksom på at du allerede kan være dækket af en rejse- eller afbestillingsforsikring via dit indboforsikringsselskab, kreditkort eller lignende. Vær dog opmærksom på, at der kan være forskelle i forsikringsdækningen.

 
BEMÆRK: Afbestillingsforsikringen skal bestilles samtidig med din rejse.

Dokument som beskriver afbestillingsforsikring, med en liste over, hvad der dækkes og ikke dækkes.
En informativ grafik med tekst om afbestillingsforsikring, der beskriver "hvor er jeg dækket?", "hvilke forpligtelser har jeg?", "Hvor og hvordan betaler jeg?", "Hvornår starter og slutter dækningen?" og "Hvordan opsiger jeg aftalen?".

Har du spørgsmål til din afbestillingsforsikring, er du altid velkommen til at kontakte Topas

På info@topas.dk eller på vores telefon 86 89 36 22 (alle hverdage kl. 10-15).

Ofte stillede spørgsmål til afbestillingsforsikring

Hvad er en afbestillingsforsikring?
En afbestillingsforsikring er en forsikringspolice, der dækker forudbetalte, ikke-refunderbare omkostninger, hvis du må aflyse din rejse på grund af visse årsager som sygdom, arbejdsløshed, eller andre uforudsete hændelser.

Hvorfor bør man have en afbestillingsforsikring, når man rejser?
En afbestillingsforsikring kan være en meget værdifuld investering, når man planlægger en rejse. Denne form for forsikring sikrer, at man kan få dækket økonomiske tab forbundet med aflysning af en planlagt rejse under visse omstændigheder. Det kan bl.a. være uforudsete hændelser som sygdom, skade, alvorlige familiære forhold eller mistet job. Det kan ses som en økonomisk beskyttelse, som især er relevante for rejser, der er planlagt lang tid i forvejen.

Hvornår skal man senest bestille afbestillingsforsikring?
Afbestillingsforsikring bør typisk købes samtidig med, at rejsen bestilles.

Hvor meget koster en afbestillingsforsikring?
Prisen på en afbestillingsforsikring varierer, men det koster typisk mellem 4% til 10% af den samlede rejsepris, afhængigt af dækningens omfang og forsikringsselskabet.

Hvem skal have afbestillingsforsikring?
Enhver, der planlægger en rejse med betydelige forudbetalte omkostninger, som ville være økonomisk skadeligt at miste, bør overveje en afbestillingsforsikring. Det er især vigtigt for dem, der planlægger rejser under usikre forhold, såsom sygdom i familien, ustabile arbejdsforhold eller i tider med politisk eller sundhedsmæssig usikkerhed.