Job hos Topas

Topas søger hvert år et antal nye turledere til den kommende sæson.
Ud over jobbet som turleder vil andre ledige stillinger hos Topas også blive annonceret her på siden.

Cykel- eller vandreturleder hos Topas i sæsonen 2019/2020

Er du vild med at cykle eller vandre?
Og drømmer du om at vise andre vejen til verdens store og flotte naturoplevelser?
Så søg jobbet som turleder hos Topas Travel.

Topas Travel har i mere end 45 år arrangeret aktive rejser i hele verden. Vi har til den kommende sæson brug for nye turledere til både cykel- og vandreture. Da vi har flere og flere cykelture på programmet, søger vi som noget nyt specifikt turledere med cykelerfaring og som har tekniske færdigheder til bl.a. at justere bremser og gear. Fælles for begge typer af turledere er, at du som udgangspunkt bliver ansat som "freelance" - dvs. at du er ansat fra tur til tur primært i sommermånederne.

Din rolle som turleder er meget alsidig. Du skal stå for den praktiske del af turen og bl.a. forklare om ruten og sørge for, at alle deltagere kommer sikkert frem til bestemmelsesstedet. Du skal sikre at samarbejdet med de lokale partnere fungerer godt. Jobbet forudsætter også, at du vil sætte dig ind i stedets historie, kultur og andre særegne træk, så du formår at dele både din viden og begejstring for destinationen, og dermed kan bidrage til at give vores gæster en oplevelse ud over det sædvanlige.

Hos Topas Travel ønsker vi turledere, som har begge ben plantet på jorden med situationsfornemmelse og et godt menneskekendskab. Vi lægger vægt på, at du har rejseerfaring og enten har cykel- eller vandreerfaring. Derudover søger vi engagerede turledere, som har en evne til at holde hovedet koldt i uventede situationer. For at komme i betragtning til jobbet skal du med andre ord opfylde de fleste af nedenstående kriterier:

  • Du skal være åben og positiv overfor nye udfordringer
  • Du skal have lyst til at tilrettelægge, organisere og afvikle ture
  • Du har erfaring med vandring og/eller cykling. Som cykelturleder har du generel teknisk viden - måske er du endda cykelmekaniker
  • Du taler godt engelsk og har måske kendskab til fransk, spansk eller italiensk
  • Du er indstillet på at være i udlandet gennem længere perioder (min. 4-5 sammenhængende uger i sommerperioden 2019)
  • Du har en teoretisk eller anden uddannelse bag dig eller er måske stadig studerende
  • Du har lyst til at formidle kulturel og historisk information til rejsedeltagerne, samt at være en aktiv spiller i dannelsen af det gode sociale fællesskab på hele rejsen.

Efter ansøgningsfristen inviterer vi udvalgte kandidater til aspirantdage 24. - 25. april 2019. Når du søger jobbet, vil vi derfor bede dig om at reservere disse datoer.

Nyansatte turledere kommer igennem to dages introforløb på Topaskontoret i Ry, hvor vi sikrer os, at du er klædt godt på til opgaven. Datoerne for dette introforløb er d.28.-29. maj 2019. Dernæst læres du grundigt op af en erfaren turleder på destinationen.

Hvis du tror, at du og Topas kan få gensidig gavn af et samarbejde, så send din skriftlige ansøgning med relevante oplysninger til: mi@topas.dk eller per post til Topas Travel, Bakkelyvej 2, 8680 Ry, att. Mie Riis.

Skriv venligst "Turlederansøgning" "vandring" og/eller "cykling" og dit navn i emnefeltet.

Bemærk: Ansøgninger til sæsonen 2019/2020, modtages i perioden 7. januar til 15. marts 2019.

Fortællingen om Topas

Et rejseeventyr med Topas er altid en aktiv ferie i fællesskab med andre. At komme steder hen hvor de andre ikke kommer, og hvor du slukker for mobiltelefonen og tænder for dig selv.

Hold dig opdateret

Tilmeld dig Topas' nyhedsbrev og få masser af gode tilbud og rabatter, tips og tricks samt inspiration til din næste aktive ferie.

 
Topas TravelBakkelyvej 28680 RyDenmarkCVR: 17630008Telefon (+45) 8689 3622info@topas.dk © 2019 Webdesign & CMS by MCB Denmark