Rejseforsikring

Læs her om hvilken rejseforsikring vi anbefaler dig at have med på rejsen.

Husk rejseforsikring Gouda rejseforsikring Gouda årsrejseforsikring

Husk rejseforsikring

Hos Topas er det et krav for deltagelse, at man har en gyldig rejseforsikring på vores reiser uden for EU/EØS, og det er en god ide at have en gyldig rejseforsikring på vores rejser inden for EU/EØS.

Gouda

Der findes et hav af rejseforsikringer, men du skal forvente, at der er en sammenhæng mellem pris og kvalitet. Når uheldet er ude, har du brug for kvalitet, og derfor har Topas valgt at samarbejde med Gouda Rejseforsikring. Vi mener, at man hos Gouda får det bedste produkt til prisen.

Samarbejdet med Gouda Rejseforsikring betyder, at du får en forsikring, som din turleder kender i detaljer. Hvis der sker noget på rejsen, kan turederen rådgive dig bedst muligt og hjælpe dig på stedet, og vi har muligheden for rent faktisk at hjælpe aktivt, hvis uheldet er ude.

Læs her om  GOUDA rejseforsikring og GOUDA årsrejseforsikring

Hvad dækker den offentlige sygesikring?

Der kom i 2014 nye regler for den offentlige sygesikrings dækning inden for Europa. Du kan nu IKKE længere bruge det gule sundhedskort som rejseforsikring uden for Danmark, Færøerne og Grønland. Dvs. hvis uheldet er ude på rejser i EU, Norge, Island, Liechtenstein (EØS) og Schweiz, skal du i stedet bruge det blå EU-sygesikringskort eller en privat rejseforsikring på din rejse.

Det blå EU-sygesikringskort giver dig ret til samme behandling, som borgerne i det land, du rejser i. Hvis landets egne borgere skal betale for eksempelvis et lægebesøg, helikopterredning eller en hospitalsindlæggelse, vil du som rejsende skulle betale tilsvarende. Udgifter til hjemtransport dækkes f.eks. ikke af det blå EU-sygesikringskort. Vær i øvrigt opmærksom på, at du er dækket forskelligt, afhængigt af hvor du rejser hen.

Vi anbefaler, at du tegner en privat rejseforsikring, da det blå EU-sygesikringskort dækker meget begrænset.

Læs mere her om Det blå EU-sygesikringskort

Jeg vil gerne købe en Gouda rejseforsikring

Klik her for bestilling af en Gouda rejseforsikring

Har du yderligere spørgsmål til din rejseforsikring?

Du er du altid velkommen til at kontakte Topas på info@topas.dk eller på telefon 86 89 36 22 (man-fre kl. 9 -15).

Gouda rejseforsikring

Vi tilbyder dig at tegne en Gouda rejseforsikring i forbindelse med din rejse med Topas. Med denne Gouda rejseforsikring er du dækket godt ind på din rejse.

Du kan her bestille og læse mere om din Gouda rejseforsikring eller ved at klikke på boksen "Gouda rejseforsikring" på din personlige side "Min Topas Rejse".

Gode dækninger

Med en Gouda rejseforsikring er du sikret gode dækninger, deriblandt:

  • Ubegrænset dækning ved sygdom og hjemtransport
  • Hjemkaldelse, hvis en pårørende bliver syg, mens du er på rejse
  • Tilkaldelse, hvis du bliver indlagt og ønsker en pårørende ved din side

Forsikring uden undtagelse

Topas har lavet en aftale med Gouda, hvilket gør, at du er fuldt dækket, hvis du dyrker "farlig sport" på Topas’ grupperejser.

Styr på verdenssituationen

Gouda afstemmer løbende den politiske/militære situation i rejselandene med Topas. For dig er det garanti for fuld dækning, når Topas gennemfører en tur.

Hjælp 24 timer i døgnet

Goudas egen alarmcentral er naturligvis bemandet døgnets 24 timer, hvor kompetente, danske medarbejdere sidder klar til at yde assistance. Alarmcentralen indgår i et internationalt assistancenetværk, der har alarmcentraler i 38 lande verden over.

Ekstra dækninger

Du har mulighed for at supplere din Gouda rejseforsikring med dækning for feriekompensation og personlige ejendele.

Feriekompensation

Tillægsforsikringen "Feriekompensation" betyder, at du kan få kompensation for ødelagte feriedage. Hvis du bliver syg på rejsen, hjemkaldt eller hjemtransporteret, kan du få refunderet dine sygedage (beregnet ud fra rejsens pris pr. dag).

Personlige ejendele

Tillægsforsikringen "Personlige ejendele" dækker, hvis din bagage er forsinket, bliver beskadiget eller stjålet. For dig betyder samarbejdet, at du kan koncentrere dig om at holde ferie i stedet for at skulle bruge tid og kræfter på at fremskaffe den nødvendige dokumentation f.eks. en kvittering eller en politirapport.

Selvom du har en indboforsikring, kan du ikke automatisk regne med, at den dækker din bagage. F.eks. dækker nogle forsikringer ikke beskadigelse under transport, og nogle har en høj selvrisiko. Goudas dækning for personlige ejendele gælder hele rejsen, og der er ingen selvrisiko.

Ekstra dage

Forlænger du din Topas rejse, skal du også forlænge din rejseforsikring, således at rejseforsikringen er gældende fra din afrejse fra Danmark til din hjemkomst til Danmark. Du skal således være dækket i den fulde rejseperiode.

Bemærk venligst

Forsikringen kan udelukkende tegnes for rejsende under 70 år. Er du fyldt 70 år på afrejsedagen, skal du i stedet vælge en Gouda Seniorrejseforsikring.

Har du yderligere spørgsmål til din rejseforsikring?

Du er du altid velkommen til at kontakte Topas på info@topas.dk eller på telefon 86 89 36 22 (man-fre kl. 9 -15).

Gouda årsrejseforsikring

Vi tilbyder dig at tegne en Gouda årsrejseforsikring i forbindelse med din rejse med Topas. Med Goudas årsrejseforsikring er du dækket godt ind på din rejse.

Du kan her bestille og læse mere om din Gouda årsrejseforsikring eller ved at klikke på boksen "Gouda rejseforsikring" på din personlige side "Min Topas Rejse".

Goudas årsrejseforsikring giver dig en rigtig god dækning til en billig præmie.
Med en Gouda årsrejseforsikring kan du bl.a. få en pårørende tilkaldt eller selv rejse hjem, hvis der opstår alvorlig sygdom eller dødsfald i din nærmeste familie, mens du er bortrejst.
Goudas alarmcentral er deres egen døgnbemandede alarmcentral, som med base i København hjælper rejsende verden over. En kompetent medarbejderstab sidder ved telefonerne, og der er danske læger, sygeplejersker og kriseteam, som er klar til at rykke ud over hele verden. Alarmcentralen giver dig hurtig og effektiv hjælp på et sprog, du kan forstå — og hjælpen er klar døgnet rundt, året rundt, verden rundt.

Årsrejseforsikringen dækker på ferierejser, når rejsens varighed er under én måned og kan købes med følgende geografiske dækningsområder: Europa, Europa udvidet (dækker bl.a Marokko og Kroatien) og Verden.

Har du yderligere spørgsmål til din rejseforsikring?

Du er du altid velkommen til at kontakte Topas på info@topas.dk eller på telefon 86 89 36 22 (man-fre kl. 9 -15).