Rejser til Albanien - En uopdaget perle

Albanien er Europas glemte land. Et eksotisk, spændende og uopdaget rejsemål spækket med spektakulære naturoplevelser, fascinerende kulturelle møder og et uhyre venligt folkefærd. Ikke mindst er Albanien interessant, hvis ønsket er en aktiv ferie på cykel eller med trekking.

Albanien er et land på vej frem. Umiddelbart mod syd ligger Grækenland, og mod nord Montenegro. Først i de senere år er landets unikke muligheder som rejsemål for en aktiv ferie.

Albanien er kontrasternes land. Naturen prydes af høje bjerge, dybe skove, brusende floder og sætere og langs kysten ved det Joniske Hav og med udsigt til Korfu finder du skønne badebyer. Rundt i de stille bjerglandsbyer kan du opleve fårehyrdernes hverdag på en rejse tilbage i tiden - og så er der hovedstaden, Tirana, som er en fascinerende blanding af gammelt og nyt.

Med Topas kan din ferie i Albanien være en vandreferie i de albanske alper og gennem Valbonadalen, som fungerer som et sætertrek med heste, eller rejsen kan være en cykelferie i det sydlige Albanien fra Ohrid søen til Det Joniske Hav. Undervejs på cykel opleves bl.a. den kulturelle højborg Gjirokastra, kystbyen Saranda og Tirana.

Begge rejser tager dig med rundt i et Albanien, som bare venter på at blive udforsket.