Cykelferie med Topas

En cykelferie med Topas er for alle.
Læs mere om de forskellige typer af cykelferier vi tilbyder og hvad en cykelferie med Topas går ud på.

Cykelferie for alle - uden bekymringer

En cykelferie med Topas giver dig enestående muligheder for at opleve skønne landskaber, spændende seværdigheder og møde lokalbefolkningen i de lande, vi besøger på vores cykelferier. 

Oplevelserne står i kø, og du behøver end ikke være bange for at tung oppakning, dumme punkteringer eller tung trafik kommer til at ødelægge din cykelferie. Vi udvælger nemlig de allerbedste cykelruter. Udstyret og hjælpen er også i top: Dansktalende turleder, mekaniker, i de fleste tilfælde en følgebil og naturligvis en top-tunet kvalitetscykel er alt sammen med til at gøre cykelferien til en rendyrket fornøjelse.

Forskellige typer af cykelferier

Der findes stjerner, vandbærere og motionscyklister – og ligesom der findes forskellige typer af mennesker, har vi selvfølgelig også forskellige typer af cykelferier, så der er noget for enhver smag.

Bemærk også at du på de fleste ture kan vælge mellem forskellige cykeltyper og finde den, der passer bedst til dit temperament.

Vil du have 5 gode råd til din cykelferie, så læs med her.

Cykelferier i Europa

På cykel hver dag med fast base

Vores rene cykelferier i Europa er for dig, som er ivrig efter at hoppe på cyklen hver dag. På nogle af turene har vi fast base og tager derfra ud på dagscykelture.

Cykelrejsen indledes altid med en fælles introduktion til området, udstyr og sikkerhed. Vi har derfor valgt, altid at cykle samlet den første dag, på en rolig tur med fællespauser. Her falder folk typisk i snak og finder naturligt andre med tilsvarende tempo og mål for rejsen.

Den første aften mødes alle over den fælles middag og får ved samme lejlighed udleveret rutebeskrivelser, turinformationer og kort. Turlederen fortæller om de forskellige cykelruter, man kan vælge imellem de kommende dage, herunder hvilke ture turlederen selv cykler med på. Nogle ønsker muligvis at træne hårdt, langt og hurtigt, mens andre foretrækker at cykle roligt, med stop i små hyggelige byer og ved flotte udsigter. Har du lyst til at cykle sammen med andre, vil der altid være mulighed for det, uanset at du ikke kender de andre deltagere på forhånd.

Hver aften mødes alle til fælles information, hygge, middag, gode historier og anbefalinger fra dagens cykelture.

Cykelekspeditioner

Andre af vores ture kalder vi cykelekspeditioner, da vi cykler fra sted til sted.

Filosofien bag vores cykelekspeditioner er, at vi sørger for al logistik i forbindelse med afvikling af turen, at cyklerne fungerer, at du har et godt sted at sove og at du ikke behøver at bekymre dig om, hvilken vej du mon skal, når du står ved et kryds uden skiltning ude midt i ingenting.

Vi rejser som en selv-kørende enhed fra sted til sted med skiftende overnatningssteder undervejs. Så vidt som muligt er cyklen vores middel til at komme fra start til slut, men kan understøttes af andre former for transport (fx. bus, fly, tog eller egne to fødder) for at undgå unødvendige lange, trafikerede, umulige eller uinteressante strækninger.

Et team bestående af en eller to dansktalende turleder(e), cykelmekaniker og eventuelle lokalguides har hånd om dig fra start til slut, således du kan fokusere på det, du er kommet for — oplevelserne, eventyret, udfordringerne og at træde i pedalerne.

Vil du mere end bare cykle?

På vores 'Bike & Hike' ture kan du kombinere og afprøve forskellige aktivitetsformer og dermed skabe en afvekslende ferie.

Er I flere der rejser sammen, er det også en oplagt chance for at kombinere jeres forskellige interesser. Hver dag vælger du nemlig frit om du vil cykle eller vandre - og har du mod på en tur i havkajak, er det også en mulighed.

Læs her mere om Bike & Hike med Topas.

SE UDVALGET AF CYKELFERIER I EUROPA

Oversøiske cykelrejser

Cykelferier til den øvrige verden er for alle. Der er mere samling på gruppen alle dage, og turlederen sørger for, at alle smågrupper cykler med en lokalkendt eller har et kort. Der er frihed og tryghed alt efter den enkelte gæsts ønsker.

SE UDVALGET AF OVERSØISKE CYKELFERIER

Topas TravelBakkelyvej 28680 RyDenmarkCVR: 17630008Telefon (+45) 8689 3622info@topas.dk © 2019 Webdesign & CMS by MCB Denmark