COVID-19 Information

Vi har stor forståelse for, at du kan være bekymret for din Topas rejse i den kommende tid.
Topas Travel forholder sig således til coronavirus situationen.

Topas følger situationen dagligt og vi retter os som altid efter Udenrigsministeriets officielle rejsevejledninger.

Gældende for rejser fra 13. marts - 13. april 2020

Alle pakkerejser, med afrejse i perioden fra 13. marts til 13. april 2020 der er blevet aflyst jf. Udenrigsministeriets rejsevejledning, vil blive refunderet direkte via Rejsegarantifonden til kunden.
Topas har allerede indsendt relevant materiale til Rejsegarantifonden.

Mht. tidshorisont for tilbagebetaling skriver Rejsegarantifonden følgende på deres hjemmeside:

”Vi forventer derfor at kunne udbetale til mange kunder i starten af juni måned, men vi kan ikke sige, præcis hvornår det bliver. Vi er klar over, at kunderne allerede har ventet meget længe på at få rejsen refunderet, men vi er nødt til at bede jer have tålmodighed en tid endnu”.

Se evt. mere via dette link:
https://www.rejsegarantifonden.dk/covid-19-info/

Gældende for rejser fra 14. april - 10. maj 2020

Jævnfør Statsministerens pressemøde mandag den 6. april 2020 kl. 20.00, blev det oplyst at Udenrigsministeriet fraråder alle rejser ud af Danmark frem til den 10. maj 2020. Det betyder, at alle Topas rejser i denne periode hermed er aflyst.
Topas skriver direkte ud til de berørte rejsende.

Gældende for rejser fra den 11. maj - 31. maj 2020

Udenrigsministeriet forlængede lørdag den 9. maj sin globale rejsevejledning. Derved fraråder Udenrigsministeriet alle ikke-nødvendige rejser for hele verden til og med 31. maj. Det betyder, at alle Topas rejser i denne periode hermed er aflyst.
Topas skriver direkte ud til de berørte rejsende.

Gældende for rejser fra 1. juni - 31. august 2020

Regeringen har fredag den 29. maj udmeldt at rejsevejledningerne til Tyskland, Island og Norge bliver lempet fra den 15. juni. Det betyder konkret, at Udenrigsministeriet ændrer rejsevejledningen fra orange til gul for de lande. For resten af Europa og verden frarådes alle ikke-nødvendige rejser frem til den 31. august.

Det betyder at alle Topas rejser, med undtagelse af Færøerne og Grønland *, i denne periode hermed er aflyst. Topas skriver direkte ud til de berørte rejsende.

* På baggrund af de seneste udmeldinger fra den grønlandske regering er alle rejser til Grønland til og med 31. juli aflyst.

Gældende for rejser efter den 31. august 2020

1. Du kan indbetale restbeløbet og deltage på turen. Hvis turen ikke gennemføres, får du rejsens pris refunderet. 

2. Du kan vælge ikke at indbetale restbeløbet og dermed afbestille din rejse. Her gælder vores almindelige rejsebetingelser og du mister desværre det indbetalte depositum.

Så snart der er nyt fra myndighedernes side, der har direkte indflydelse på en specificeret rejseperiode efter den 31. august 2020, kontakter Topas disse rejsende og orienterer dem om situationen. Denne procedure vil vi følge, efterhånden som der kommer nye udmeldinger fra UM.

Har du spørgsmål?

Vores kontor er åbent og du er velkommen til at kontakte os på telefon 86 89 36 22 eller på mail.


De bedste hilsner

Topas Travel

Hold dig opdateret

Tilmeld dig Topas' nyhedsbrev og få masser af gode tilbud og rabatter, tips og tricks samt inspiration til din næste aktive ferie.