Rejser til Nepal - Verdens bedste trekkingland

Et mekka for naturelskere, vandreentusiaster og bjergbestigere. Din Topas turleder sørger sammen med et erfarent og hjælpsomt nepalesisk team for, at du trygt kan nyde den smukke og storslåede natur.

Nepal er et eventyrligt kongerige på sydsiden af Himalaya med en enestående natur og kultur. Rejs til Nepal og oplev snedækkede, forrevne bjerge, smukke hindutempler, forgyldte buddhistiske klostre, trekking i Himalayabjergene, junglesafari i Chitwan Nationalpark og den pulserende hovedstad Kathmandu.

På vandreferie og tehustrek vil du betages af bjergene i Himalaya med Mount Everest som verdens højeste. Nepal er det land i verden, der rummer flest bjerge over 8000 m. Bjergkæden er delt op i forskellige bjergområder / regioner, med Everest og Annapurna som de mest kendte, men vi begiver os også ud på trekkingture i nogle af mindre kendte områder som Manaslu.

Blandt de store bjergtoppe du kan opleve på Topas’ vandreferier i Nepal er: Everest Base Camp, Poon Hill i Annapurna, og Mount Manaslu. Uanset hvilket eventyr i Nepal du er til, har du chancen for at komme tæt på verdens højeste bjerge og hele tiden nyde uforglemmelige udsigter over sneklædte bjerge, grønne dale og brusende floder og tage minder med hjem om mødet med en hjertelig lokalbefolkning.

Læs mere her om Vores Nepal