Irland - Vandreferie i det vilde nordvest

County Donegal i det nordvestlige Irland overrasker med sin unikke natur med øde moselandskaber, bjergtoppe og vilde kyststrækninger og en kultur fyldt med røverhistorier og myter fra gammel tid.

Se afgange
Rejsen kort Dagsprogram Praktisk info Pakkeliste

Rejsen kort

County Donegal er et overset område af Europa, men på denne vandreferie vil du opleve en betagende og vild natur med store højdepunkter. Når du vandrer ved de storslåede kystklipper ved Slieve Leauge, bestiger den ikoniske top Mount Errigal, besøger Glenveagh Nationalpark og fornemmer ø-livet på Arranmore Island gør det for alvor indtryk. Og sidst men ikke mindst venter det mytiske Bloody Foreland.

Den lille by Dungloe ligger ud til en lavvandet bugt og er det perfekte udgangspunkt for ugens skønne dagsvandreture. Her tager Paula på den hyggelige Bed & Breakfast ’The Midway’ godt imod Topas gæster.

På byens hyggelige restauranter og lokale pubber, er det oplagt at nyde en velfortjent kold irsk øl, lytte til traditionel irsk folkemusik og tage del i den gode og livlige stemning, når unge som gamle samles i et hyggeligt fællesskab.

En smuk vandretur i varieret storslået natur og et møde med den irske befolkning som er meget venlige og imødekommende. Dejlig mad og øl, samt hyggelig stemning på de forskellige pubber med mulighed for at høre irsk folkemusik - alle sanser kommer i spil.

Dorte Frederiksen

Glæd dig til

 • Stemning, god mad og drikke på The Midway
 • Smuk natur og park ved det victorianske Glenveagh Castle
 • Kyst og tørvemose langs Bloody Foreland
 • "Bestigning" af Mount Errigal - det højeste punkt i Donegal
 • Slieve Leagues fantastiske kystklipper, der er blandt de højeste i Europa
 • Ø-liv og rundtur på Arranmore Island - et minisamfund midt i Atlanten
 • Stemningsfulde aftener med mørk øl og livemusik i Dungloe

Vandreferie med Topas

Ønsker du at være fysisk aktiv, opleve rejsemålet indgående og betages du af store naturoplevelser? Læs her om vandreferie med Topas.

Program

Dag 1. Rejse fra København via Dublin til Dungloe
Vi køres i bus til Dungloe i det nordvestlige Irland, hvor vi indlogerer os på The Midway Hotel.

Dag 2. Vandretur til Crohy head og landsbyen Maghary
Vi vandrer ud fra Dungloe mod halvøen med det 245 m høje klippefremspring Croaghegly.

Dag 3. Vandring i Glenveagh National Park og Glenveagh Castle
Vandredagen i Glenveagh Nationalpark byder på vandring over heden i Glendowan Mountains og gennem skovområder, før vi når frem til det victorianske slot Glenveagh Castle, der ligger smukt med sø og have.

Dag 4. Vandretur ved kysten ved Bloody Foreland
Ruten i dag byder hele dagen på vandring tæt ved kysten og langs tørvemose, og vi kan skue ud over det brusende hav, hvor nærmeste land er USA's østkyst.

Dag 5. Bestigning af Mount Errigal
I dag er det planlagt at vandre til den symmetriske kegleformede top af Mount Errigal, der med sine 751 m er områdets højeste top.

Dag 6. Vandring ved Slieve League
I dag skal vi opleve Slieve Leagues klipper, som er blandt de højeste kystklipper i Europa og byder på udsigter ud over det skummende Atlanterhav, der hamrer mod klipperne 500 m. nede i det svimlende dyb.

Dag 7. Arranmore Island
Vi tager færgen til Arranmore Island. Her nyder vi en vandretur i det nøgne landskab og de rå kystklipper omkranset af blåt hav, som er karakteristisk for Arranmore Island.

Dag 8. Farvel til Donegal og afgang til Danmark
Efter en god vandreferie siger vi farvel til The Midway, Dungloe og Donegal i det nordvestlige Irland.

Se det detaljerede dagsprogram herPrisen inkluderer

 • Grupperejse med Topas turleder og guidede vandreture
 • Flyrejse København - Dublin t/r
 • Al transfer og relevant transport i forbindelse med vandreturene
 • Alle overnatninger på Midway B&B i Dungloe delt dobbeltværelse
 • Måltider som beskrevet i dagsprogrammet
 • Sejlads til Arranmore Island t/r
 • Bidrag til Rejsegarantifonden

Prisen inkluderer ikke

 • Lommepenge og udgifter til drikkevarer
 • Udgifter til ikke inkluderede måltider (beregn ca. DKK 100 for frokost og ca. 150-200 pr. aftensmåltid)
 • Entré til museer og andre seværdigheder, herunder indgang til Glenveagh
 • Evt. rejse- og afbestillingsforsikring
 • Tillæg for enkeltværelse, DKK 1300

Værd at bemærke, når du skal på denne rejse!

Rejsens maksimale deltagerantal: 20 personer.

Læs mere på fanen Praktisk info om bl.a.:

 • Sværhedsgraden på rejsen
 • Overnatning på The Midway Bed & Breakfast
 • Vejrforholdene

Fællesskabet

Bliver vi gladere af at rejse sammen? Læs mere om fællesskabet, grupperejsen, gruppestørrelsen og det sociale liv der udspiller sig på en Topas-rejse.

Dagsprogram

Inkluderede måltider er på de enkelte dage markeret med M (morgenmad), F (frokost), A (aftensmad). Er måltider ikke inkluderet, markeres disse med -.

Dag 1. Rejse fra København via Dublin til Dungloe

Fra Dublin har vi ca. 4 timers kørsel til Dungloe, hvor vi indlogeres på The Midway Hotel

-/-/-

Dag 2. Crohy head og landsbyen Maghary

Efter morgenmaden forlader vi Dungloe til fods ad hovedgaden syd ud af byen. Vores mål er halvøen med det 245 m høje Croaghegly, som er vores fikspunkt i løbet af dagen. Vi går først på små asfaltveje, men kommer snart ind på hjulspor med lidt asfalt på.

Bebyggelsen er efterhånden spredt, og vi går gennem "bog" som er lyngklædt mose med lave buske. Efter ca. 6 km. svinger vi ind på den smalle vej der går i en bue rundt om Croaghegly, og vi har på klare dage udsigt langt nedad kysten. Under os bruser havet mod de stejle klipper på vejen mod bebyggelsen Crohy og klippefremspringet Crohy Head. Langs kysten er der adskillelige gode steder, hvor vi kan nyde vores medbragte frokost. Lidt længere fremme dukker en fin sandstrand op, som tegn på, at vi har nået Maghary. Bebyggelsen ligger spredt i lavlandet bag Croaghegly og her er kun en frisør og en pub, hvor vi vælger pubben til en forfriskning og et møde med de lokale. Vi bliver kørt den korte tur tilbage til Dungloe.

Dagens tur er på ca. 14 km. og tager os ca. 4 timer.

M/F/-

Dag 3. Glenveagh National Park og Glenveagh Castle

Vi har ca. ½ times kørsel til starten af vores vandring på heden i Glendowan Mountains. Fra den lille p-plads går det stille og roligt ned ad en god sti, og vi har snart udsigt over den langstrakte Lough Beagh. Stien følger et smukt vandløb til bredden af søen, hvor vi kommer ind i en skov. Stien er utrolig smuk og vi har udsigt til brusende vandfald på siderne af Derryveag Mountains på den anden side af søen.

Efter ca. 8 km. når vi efter jævn vandring frem til Glenveagh Castle, der ligger i et beskyttet mikroklima ved bredden af søen. Udover det victorianske slot er her en helt fantastisk have med forskellige temaer, væksthuse, udsigtspunkter og selvfølgelig et væld af planter og blomster. Der er mulighed for at drikke te i den stemningsfulde café og besøge selve slottet på en guidet rundtur. Efter at have tilfredsstillet alle sanser fortsætter vi langs søen ca. 1½ km, før vi drejer til højre og følger en lille grusvej opad, ud i den åbne hede.

Vi finder en god plet og indtager vores medbragte madpakke med udsigt til Lough Beagh. Glenveagh Castle blev bygget mellem 1870 og 1873 af John George Adair — af irsk lavadel, som havde skabt sig en formue og giftet sig i USA. Han opkøbte nu landområder og grundlagde et større gods med slottet som centrum. John George Adair er gået over i historien som en usædvanlig ondsindet herre på grund af de såkaldte Derryveagh Evictions, hvor han med magt smed 224 mennesker ud af deres fattige hytter og henviste dem til fattighjælp og emigration til Australien.

Efter frokost passerer vi det høje dyrehegn, der markerer vores exit af Nationalparken, og vi kan her fra højderyggen skimte Gartan Lough og det grønne landskab omkring. Efter et par km. når vi de første spredte huse og stiler efter en lille halvø i søen, hvor vi finder Glebe Gallery. Her har vi mulighed for at besøge både haven, det smukke 1800- tals hus der var beboet af landskabsmaleren Derek Hill og det nærliggende galleri med malerier af moderne kunstnere. Der er også mulighed for at få en forfriskning, mens vi venter på at bussen henter os.

Dagens vandring er ca. 15 km. med moderate stigninger — ca. 6 timer.

M/F/-

Dag 4. Kysten ved Bloody Foreland

Fra Dungloe begiver vi os ud på den ca. 45 min. lange køretur nordpå langs kysten. Vores startpunkt er ved et lille hotel, hvorfra vi begiver os mellem de spredte huse ud mod vandet.

Ruten i dag byder hele dagen på vandring tæt ved kysten, og vi kommer snart ud på græsklædte bakker og følger kystlinien ud og ind i de små bugte og vige. Snart passerer vi en mole og en lille havn og kommer igennem en lille landsby, før vi kommer ud på et hjulspor over en lang åben strækning. Vi går nu langs havet og kan skue ud over det brusende hav, hvor nærmeste land er USA's østkyst, der har haft, og stadig har, en stor tiltrækningskraft for folk i Donegal og resten af Irland.

Vi passerer nogle stejle klipper, hvor fårene græsser på toppen og befinder os snart i "The bog", der frit kan oversættes til tørvemosen. Det er ikke let terræn, her er sumpet, vådt og ujævnt efter mange års tørvegravning. Vi holder os til afmærkninger på pæle, der fører os gennem landskabet. Lidt længere fremme møder vi tørvegravere, der arbejder hårdt på at sikre vinterens varmekilde i form af de sorte tørv, der stadig er uhyre vigtige overalt i Donegal.

Fremme ved de første huse i Curransport møder vi en lille smal vej, der fører os helt ned til havet og en lille betonmole. Vi fortsætter ad små veje med spredt bebyggelse og går de sidste par kilometer ad asfaltvejen frem til den lille havn og fiskerleje med færgeforbindelse til det fjerne Tory Island. Foran strækker den vidtstrakte Dumhaig Dooey sandstrand sig et par km. ud i havet. Vi kan gå ad stien i klitterne udad og på den brede strand tilbage til fiskerlejet, hvor bussen henter os. Det er her muligt at få en svømmetur i det friske vand eller få sig en forfriskning i fiskerlejets isbar.

Dagens vandring ca. 18 km. 6½ t.

M/F/-

Dag 5. Mount Errigal

Vi giver os i dag i kast med områdets højeste top. Allerede efter halvdelen af vores 40 min. køretur er vi ikke i tvivl om, hvor vi er på vej hen, for Mount Errigal rejser sig som en ensom kæmpe ud af "The bog" med sin symmetriske kegleformede top på 751 m.

Vi "angriber" bjerget fra sydvest og kommer hurtigt gennem den nederste lidt fugtige del for at stige kraftigt op ad den stenede side. Der er ikke en afmærket sti, men ruten giver for det meste sig selv og zigzagger ubønhørligt opad. Efter den første stigning får vi et vue ud over de øde strækninger mod syd og vest og udsigt ud mod kysten med bebyggelser og landsbyer i det fjerne.

Fra den første "snydetop" er der ikke langt til Errigals rigtige top, hvorfra vi kan ane Dunlewy Castle på den anden side af søen af samme navn. Vi får også et fantastisk kig ind over de uvejsomme Derryveagh Mountains. En stille og rolig nedstigning bringer os til foden af bjerget, hvor vi nyder vores medbragte madpakker.

Dagens topbestigning er på 500 højdemeter og tager os ca. 4 t. Vi returnerer til Dungloe tidligt på eftermiddagen, hvor man kan udforske byen eller gå en tur på den lille afmærkede "River Walk".

M/F/-

Dag 6. Slieve League — de højeste kystklipper i Irland

I dag skal vi opleve et af de smukkeste scenerier på Irlands kyst. Slieve Leagues klipper er blandt de højeste kystklipper i Europa og byder på udsigter ud over det skummende Atlanterhav, der hamrer mod klipperne 500 m. nede i det svimlende dyb.

Vi starter vandringen fra "Lower Car Park" og har 15 min. opvarmning ad den lille vej, der fører til udsigtspunktet og udgangspunktet for vandrestien. Stien herfra er i god stand og fører os på sikker afstand af den dybe afgrund. Efter ca. ½ time svinger vi lidt længere ind i landet og her er stien sværere at følge, da afmærkningen kun er små træpinde. Vi passerer en lidt stejl bjergside, inden vi støder til et lille hjulspor, der bringer os de sidste højdemeter op på det højeste punkt på ruten — et klippefyldt plateau på 595 m.

Her er det tid til en pause og til at kigge sig omkring - ind over det grønne bakkede landskab med små landsbyer op langs kysten og Malin Beg (dagens mål) og tilbage på de imponerende klippesider. Efter at have nydt vores madpakker begiver vi os ud på den stejle nedstigning, der bringer os næsten ned på niveau med Malin Beg i det fjerne. Det er blandet græs og tørvemose helt uden høj vegetation, så det er nemt at sætte kursen og følge hjulsporene fra fåreavlernes ATV'er.

Vi kommer ind i den lille bebyggelse Malin Beg, så at sige ad bagvejen, gennem rustne låger på et lille landbrug og begiver os herefter det sidste stykke ad små veje ned til Silver Strand — en perfekt formet halvmåneformet sandstrand omgivet af 50 m høje klipper. Her kan vi slå os løs indtil bussen henter os og bringer os hjem til Dungloe.

Dagens vandring: Ca. 15 km. 7 timer.

M/F/-

Dag 7. Arranmore Island

Blot 5 km. nord for Dungloe ligger den lille havn Burtonport, hvorfra vi i dag tager den lille færge til Arranmore Island blot et kvarters sejlads væk. Vi går i land i et meget lille samfund med et par "hoteller"/barer, en skole, en købmand og et lille posthus, der nærmest ligner et legehus. På de små grus- og asfaltveje kan vi begive os ud på en hyggelig rundtur, som bringer os gennem de små bebyggelser, hvor fårehundene melder vores ankomst i god tid.

Snart kommer vi op på toppen af øen, hvor der er udsigt over det nøgne landskab indrammet af det blå hav overalt omkring os. Der er ekstremt lidt trafik på den lille vej og det er mest fårene, der benytter den som mødested. Midtvejs kan vi lave en lille afstikker ud til fyrtårnet, hvor vi på vejen kan se, hvor Wayne Dickenson i 1982 ramte klipperne i sin 9 fod lange båd efter at have været undervejs fra USA i 142 dage.

Efter frokosten ved en lille sø har vi kun et par timers vandring, før vi igen er tilbage i byen ved havnen. Efter færgeturen til Burtonport og den korte køretur til Dungloe, har vi eftermiddagen til at udforske det sidste af byen og evt. nyde den sidste pint.

Vandring: ca. 17 km. 5 timer.

M/F/A

Dag 8. Farvel til Donegal og afgang til Danmark

Vi siger farvel til The Midway, Dungloe og ikke mindst de mange flinke folk vi har mødt i den forløbne uge og sætter kursen mod Dublin Lufthavn.

M/-/-

Klik her for at komme retur til Rejsen kort

Praktisk info

Varighed og sværhedsgrad

8 dage — heraf ca. 6 dages vandring, grad 2. Vi vandrer på denne rejse ca. 4-7 timer om dagen. 

Hvad betyder sværhedsgraden?

Hvilken rejse passer bedst til mig? De fysiske krav til aktiviteterne på rejsen stiger i takt med sværhedsgraden. Bliv klogere her!

Aktiviteter

Vandreturene foregår i relativt let terræn. Har du lyst til at blive i Dungloe en dag - i stedet for at vandre - er det selvfølgelig også en mulighed. 

Overnatning

Vi bor hos Paula og Oisheen på The Midway Bed & Breakfast, som nærmest er et lille hotel med dobbeltværelser på første sal og enkeltværelser på anden sal. Værelserne er med eget bad og toilet og enkeltværelserne er med skråvægge og tagvindue. Tilkøb af enkeltværelse er muligt mod et tillæg angivet i afsnittet ’Prisen inkluderer ikke’. Værelserne er af enkelt standard — kan sammenlignes med 2**.

I stueetagen kan vi hygge os i pubben og nyde Paulas gode mad i restauranten ved siden af. B&B, pub og restaurant har været i familien Sweeney's eje i generationer og man møder stadig Paulas far bag baren nogle dage om ugen.

Måltider

Inkluderede måltider er på de enkelte dage i dagsprogrammet markeret med M (morgenmad), F (frokost), A (aftensmad). Er måltider ikke inkluderet, markeres disse med -.

Udover restauranten i The Midway er der adskillige spisesteder i Dungloe, med forskellige prisniveauer. Frokosten på vandreturene er medbragte madpakker, som spises samlet undervejs. Frokost på hjemrejsedagen spises undervejs til Dublin lufthavn.

Flyrejsen og lokal transport

Vi oplyser gerne flytiderne på de enkelte afgange. Ring på tlf. 8689 3622 eller send os en mail på info@topas.dk. Flytiderne oplyses altid med forbehold, da der kan komme ændringer fra flyselskaberne.

Gode råd til din flyrejse

Her kan du bl.a. læse om dine muligheder for indenrigstilslutning, forlængelse af flyrejsen, regler om bagage og indførsel af varer samt et godt tip til din håndbagage.

Klima

Dagtemperaturer mellem 17 og 23 grader, nattemperaturer mellem 10 og 15 grader. Vejret kan ændre sig hurtigt i de områder, vi rejser i. Det kan skifte fra solskin, regn eller tåge i løbet af en halv time.

Valuta og kreditkort

Der er flere banker med hæveautomater i Dungloe. Kreditkort kan benyttes de fleste steder - også på restauranterne.

Wi-Fi og Mobildækning

Der er rimelig mobildækning og mulighed for Wi-Fi i baren. Vi anbefaler dog, at du nyder naturen og fællesskabet ved at begrænse forbruget så meget som muligt. Med andre ord; gå offline og dyrk nuet for at få mest muligt ud af din rejse.

Husk adapter til elstik.

Kort og Rejselitteratur

Rejsen rundt i Irland — Insight Guides.
Turen går til Irland — Politiken.

Vandrekort kan købes i Dungloe.
OSI (Ordnance Survey Ireland) Discovery Series kortene i 1:50.000, nr.: 1,6 og 10 dækker vores vandreture. Se evt. www.osi.ie. hvor kort kan købes online.

Bemærk venligst

Vejrforholdene kan betyde, at der forekommer ændringer i programmet, således at der byttes om på de enkelte dage.

I Irland er det normalt at give min. 10 % i drikkepenge, når man spiser på restaurant, da drikkepenge udgør en stor del af serveringspersonalets løn. Man giver normalt ikke drikkepenge på pubs.

Klik her for at komme retur til Rejsen kort

Pakkeliste

Vi har udarbejdet en pakkeliste som hjælp til dig, når der skal pakkes til rejsen. Pakkelisten indeholder nogle generelle informationer, samt hvad det er godt at medbringe på den aktuelle rejse.

Pakkelisten skal opfattes som en vejledning til hvad du KAN medbringe, og ikke som en liste over ting, som du SKAL medbringe på rejsen, da ens behov og ønsker kan være meget individuelle. Vores erfaringer er imidlertid, at de nævnte ting er gode at medbringe.

Få rabat med Topas

Når du køber en rejse hos Topas får du rabat hos Friluftsland på alt udstyr og beklædning og på dine vaccinationer.

Bagage

På vandreturene skal du kun medbringe en dagtursrygsæk til de ting, du skal bruge i løbet af dagen. Vi anbefaler en rygsæk med et godt bæresystem med hoftebælte og brystspænde for at aflaste skulder og ryg. Medbring evt. denne rygsæk som håndbagage på flyet.

Rygsækken skal være regntæt, så du bør medbringe et regnoverslag til rygsækken.

Til transport af øvrig bagage, som ikke skal bruges i løbet af vandredagen, kan du medbringe en kuffert, større rygsæk, sportstaske eller vadsæk.

Støvler

Det er vigtigt at medbringe gode vandrestøvler med en stiv sål (f.eks. vibram) og god ankelstøtte for at undgå ankelskader! Vi anbefaler vandrestøvler, da de støtter anklerne, og den stive sål aflaster foden, når underlaget er ujævnt, da tryk fra sten o.l. fordeles. Derudover er deres grove mønster en stor fordel, hvis stierne er glatte. Vær sikker på, at støvlerne er gået ordentligt til. 

Det er vigtigt, at dine vandrestøvler er vandtætte, da en del af stierne går gennem fugtige områder.

Det er en god idé at rejse med støvlerne på hjemmefra eller have dem med i håndbagagen, hvis bagagen, mod forventning, skulle blive forsinket.


Andet fodtøj

Evt. let fodtøj, f.eks. sandaler, til at skifte med, når du er færdig med dagens vandretur.

Vandflaske

Medbring en eller flere flasker, som i alt kan rumme 2 liter. Der kan med fordel benyttes 0,5 el. 1,5 liters danske genbrugs-sodavandsflasker, da de er lette og stærke. Camelbacks kan bruges som alternativ, men er en noget dyrere løsning.

Vandrestave

Det er meget individuelt, hvor meget gavn man har af at benytte vandrestave, og om man i givet fald benytter 1 eller 2. Man må prøve sig frem. Fordelene er dog mange, og skulle vandrestaven(e) være til besvær i et givent terræn, kan de spændes på rygsækken — teleskopvandrestave anbefales derfor kraftigt.

Generelt kan følgende fordele ved vandrestave nævnes:

 • Øger balanceevnen betydeligt i ujævnt og/eller mudret terræn, i sne (bjergpas m.m.) og ved krydsning af vandløb.
 • Ved rigtig brug af vandrestave aflastes knæene betydeligt, og det gælder ved såvel opstigninger som nedstigninger. Det gælder især på højrute- og bestigningsture (grad 3-4 og opad), hvor man oftest bærer en rygsæk med betydelig vægt, og hvor det samlede antal højdemeter og vandredistancen på turen er betragtelig.

Vandrestave skal pakkes i den indcheckede bagage på flyrejsen. Husk at beskytte spidserne, så bagagen m.m. ikke beskadiges.

Gode råd til din vandreferie

Hvordan forbereder jeg mig bedst til min vandreferie? Læs her vores 5 bedste vandretips!

Tøj til vandring

 • 2 -4 par tykke vandresokker
 • Evt. 2 par tynde indersokker
 • 1-2 par lette vandrebukser/vandreshorts
 • Svedtransporterende undertøj evt. uldundertøj
 • 2-3 tynde (uld)trøjer
 • 1 sweater/fleecetrøje/tynd dunjakke
 • 2-4 svedabsorberende T-shirts
 • 1 vind- og vandtæt jakke med hætte
 • 1 par åndbare regnbukser
 • 1 varm hue
 • 1 par handsker

Andet tøj

 • Rejsetøj/bytøj
 • T-shirts
 • Skjorter/langærmet bluse
 • Strømper
 • Undertøj
 • Badetøj (hvis man vil bade i havet)
 • Håndklæde

Mod solen

 • 1 tørklæde mod sol og til kølige dage
 • Hat med bred skygge
 • Gode solbriller
 • Solcreme og læbepomade med høj faktor

Diverse

 • Pas, valuta, sygesikringsbevis og rejsedokumenter
 • Toiletartikler
 • Toiletpapir (til vandredagene)
 • Medicin til eget brug samt sportstape, vabelplaster og evt. knæbind
 • Myggespray
 • Ørepropper (hvis du gerne vil sove uforstyrret om natten)
 • Sy-sæt til mindre reparationer
 • Kamera, oplader og evt. ekstra batterier
 • Adapter til strøm
 • Alkoholgel til at vaske hænder i før picnic
 • Vådservietter
 • Energibarer/yndlingssnack
 • Evt. vaskepulver til håndvask
 • Evt. køresygepiller til bustransport

Specifikke turbemærkninger

Der skal ikke medbringes hverken sovepose, liggeunderlag eller lagenpose.
Alle overnatninger finder sted på Bed & Breakfast.

Bemærk venligst

Vi medbringer en førstehjælpstaske til brug i nødsituationer. Er der medicin, du bruger regelmæssigt, skal du selv sørge for at medbringe rigeligt til hele rejsen.

Klik her for at komme retur til Rejsen kort

Vælg din afgang

22. juni 2024  –  29. juni 2024 Garanteret afgang 9.470 DKK Bestil Rejse
29. juni 2024  –  6. juli 2024 Åben for booking 8.970 DKK Bestil Rejse
6. juli 2024  –  13. juli 2024 Garanteret afgang 9.470 DKK Bestil Rejse
13. juli 2024  –  20. juli 2024 Garanteret afgang 9.470 DKK Bestil Rejse
20. juli 2024  –  27. juli 2024 Garanteret afgang 9.470 DKK Bestil Rejse
3. august 2024  –  10. august 2024 Åben for booking 8.970 DKK Bestil Rejse
10. august 2024  –  17. august 2024 Åben for booking 8.970 DKK Bestil Rejse
17. august 2024  –  24. august 2024 Åben for booking 8.970 DKK Bestil Rejse

Kontakt os

Turkode: IESL

Andre spændende rejser

Hold dig opdateret

Tilmeld dig Topas' nyhedsbrev og få masser af gode tilbud og rabatter, tips og tricks samt inspiration til din næste aktive ferie.