Rejsegavekort fra Topas Travel

Vi udsteder gerne gavekort til vores rejser. Hvis du mangler en god gaveidé, så se her hvordan du gør.

Collage med billeder af landskaber fra Vietnam, Grønland, Peru, Norge, Nepal og Italien, med teksten: "Gavekort. Aktive rejser til steder hvor andre ikke kommer. Topas Travel. Adventurous since 1973."

Sådan bestiller du et gavekort

Det er ganske simpelt: Send en mail til info@topas.dk og bestil et gavekort. Beløbet skal være på minimum DKK 1.000.

Vi skal bruge følgende oplysninger:

  • Dit navn
  • Din adresse
  • Din e-mail
  • Gavekortets beløb
  • Modtagerens navn

Herefter fremsender vi dig først en faktura med betalingsoplysninger. Når vi har modtaget betaling, sendes en pdf af gavekortet til dig pr. mail. 

Gavekortet kan benyttes til alle rejser på topas.dk, greenlandbytopas.dk og vietnambytopas.dk. Det er gyldigt til køb af en rejse med afrejse indenfor tre år fra betalingsdato. Gavekortet kan ikke ombyttes til kontanter.

Det originale gavekort skal indsendes til Topas, når det benyttes. I øvrigt gælder DRF og Topas’ rejsebetingelser.

Collage med billeder fra cykelferie og vandreferie i Italien, sejlferie i Kroatien, bjergbestigning i Nepal og afslapning ved pool i Vietnam.

Giv en gave, der åbner døre til eventyr, kultur og uforglemmelige oplevelser.

Skab minder, der varer livet ud. Et rejsegavekort fra Topas Travel er den perfekte gave til dem, der sætter pris på oplevelser frem for materielle ting. Forude venter en eventyrlig rejse, der inspirerer og beriger. 

Til steder, hvor andre ikke kommer. 

Hvorfor give et gavekort?

Med et rejsegavekort fra kan modtageren selv bestemme, hvor og hvornår de vil rejse, og de kan vælge mellem en bred vifte af destinationer og rejsetyper – fra udfordrende ekspeditioner til afslappende ferier, og alt derimellem. Uanset om de drømmer om at udforske fjerne kulturer, tage på en vandretur i betagende landskaber eller deltage i en spændende ekspedition.
 
Ofte ønsker erfarne Topas-rejsende sig et tilskud til deres næste eventyr. Men vi oplever også at et gavekort kan være startskuddet til den alleførste rejse, især til dem, som ofte tøver med at forkæle sig selv. 

Hvad kan man bruge gavekortet til?

Gavekortet kan bruges til alle Topas' rejser i 3 år efter købsdato. Dette inkluderer vores brede udvalg af grupperejser til flere dele af verden, samt skræddersyede rejser til Grønland og Vietnam. Her er et kort overblik:
 

Fællesrejser med Topas

Vi arrangerer fællesrejser til destinationer over det meste af verden, heriblandt Europa, Asien, Afrika og Sydamerika.
Her er nogle eksempler på rejseaktiviteter:

  • Vandreture og trekking: Grupperejser til populære vandreruter og trekking destinationer verden over.

  • Cykelture: Grupperejser designet til cykelentusiaster, der ønsker at udforske fantastiske landskaber og kulturelle seværdigheder på to hjul.

  • Ekspeditioner og eventyr: Grupperejser til fjerne og spændende destinationer, hvor rejsende kan opleve eventyr og udfordringer.

  • Kulturelle oplevelser: Grupperejser, der fokuserer på at udforske og opleve forskellige kulturer og traditioner, herunder besøg på UNESCO Verdensarvsteder, kulinariske ture, eller kulturelle festivaler og begivenheder.

Fællesskabet

Bliver vi gladere af at rejse sammen? Læs mere om fællesskabet, grupperejsen, gruppestørrelsen og det sociale liv der udspiller sig på en Topas-rejse.

Skræddersyede rejser til Grønland

Greenland by Topas er vores afdeling dedikeret til at sammensætte unikke og autentiske rejseoplevelser i Grønland, med henblik på at give rejsende mulighed for at udforske Grønlands imponerende natur, kultur og samfund på en ansvarlig og meningsfuld måde.

Greenland by Topas tilbyder en række forskellige rejseoplevelser og pakker, der er skræddersyes og tilpasses til at imødekomme forskellige interesser og behov. Disse kan omfatte vandreture gennem Grønlands storslåede landskaber, ekspeditioner til hvaler og andre arktiske dyreliv, kulturelle ture til grønlandske samfund og meget mere.

Uanset om rejsende er på udkig efter en aktiv udendørsoplevelse, en dybdegående kulturel fordybelse eller en spændende ekspedition, har Greenland by Topas noget at tilbyde.

Din egen skræddersyede rejse til Grønland

Vi kan lave en rejse til Grønland, præcis som du ønsker. Kontakt Greenland by Topas for at få lavet dit helt eget rejseprogram.

Skræddersyede rejser til Vietnam

I samme stil fokuserer Vietnam by Topas på at tilbyde unikke og autentiske rejseoplevelser i Vietnam. Disse kan omfatte guidede ture til Vietnams ikoniske seværdigheder som Ha Long Bay, Hoi An's gamle bydel, Hue's kongelige citadel, Ho Chi Minh-byen (Saigon) og meget mere.

Vietnam by Topas tilbyder en række forskellige rejseoplevelser, herunder kulturelle ture, vandreture, cykelture, kulinariske oplevelser og meget mere. 

Din egen skræddersyede rejse til Vietnam

Vietnam by Topas hjælper dig med at sammensætte din individuelle drømmerejse, helt efter dine ønsker.