Rejsetyper

Vandreferier

Er du vild med vandring og smukke naturoplevelser? På vandreferie med Topas bevæger vi os ud i naturen, gerne i ukendte egne, og udforsker tilmed områdets kultur og historie i godt og hyggeligt selskab.

Læs mere
FRA 6.970 DKK

Italien - La Fontanella - En ægte perle i Toscana

Vores vandreferie i det kulturstærke Toscana er en ægte Topas klassiker og uden sammenligning vores mest populære rejse i Italien.
FRA 9.470 DKK

Italien - Amalfikystens unikke skønhed

Vandreferie i gudernes fodspor med bjerge, himmel og hav ved den UNESCO-beskyttede og verdensberømte Amalfikyst og besøg ved kulturhistoriske Pompeji.
FRA 16.970 DKK

Island - Vandring i Islands utæmmede natur

Kom med os på store naturoplevelser i Islands ikoniske vulkanlandskaber og få et kig ind i islændingenes tusind år gamle og sagnomspundne historie.
FRA 8.970 DKK

Spanien - Vandreferie i Andalusien

På vandreferie i Andalusien venter Sierra Nevada bjergenes sneklædte toppe og Alpujarra-dalens rislende vandløb, frodige dale og hvidkalkede landsbyer tilsat stærke kulturelle indtryk.
FRA 10.470 DKK

Frankrig - Korsikas hjerte

Velduftende maki, middelhavsstemning og uvejsomme bjergmassiver. Tag med på vandreferie til skønhedens ø Korsika.
FRA 9.470 DKK

Kroatien - Sejlads og vandring i Dalmatiens øhav

Nyd livet til søs med daglige vandreture, charmerende kystbyer og mere end tusind øer langs Kroatiens idylliske kyststrækning, Dalmatien.
FRA 10.970 DKK

Kroatien - Sejlads og vandring i det kroatiske øhav

Tag med på en enestående kombination af sejlads og vandreture i Adriaterhavets krystalblå hav ud for halvøen Istrien.
FRA 10.970 DKK

Skotland – Trekking i det skotske højland

Oplev de ypperste vandreområder i Skotland fra det barske højlandsterræn med bl.a. Ben Nevis og Cairngorm Nationalpark til kysttrek på Isle of Skye i Atlanterhavet.

Slovenien - Vandring i De Julianske Alper

Nyd blandingen af alpeidyl, sydeuropæisk livsstil og et aktivt udeliv i skønne Slovenien. Vi snører vandrestøvlerne og bevæger os ud i noget af Europas smukkeste natur.
FRA 10.470 DKK

Spanien - Mallorcas bjergtagende udsigter

På vandreferien gennem Tramuntana bjergkæden krydses den mest dramatiske og spektakulære del af bjergene fra landsbyen Valldemossa i sydvest til Pollença i nordøst.
NYHED
FRA 10.970 DKK

Spanien - Yoga og vandring i Andalusiens bjerge

Rejs ud og kom hjem i dig selv. Det er essensen i denne yogarejse, hvor vi bruger vandring og yoga til at komme helt tæt på naturen - og på os selv. Uanset om du er nybegynder eller erfaren i yoga og/eller vandring, kan du være med.
FRA 10.470 DKK

England - Naturskøn magi og trekking i Lake District

Bliv begejstret for klassisk engelsk charme og inspirerende natur på vandreferie i Lake District Nationalpark i det nordvestlige England.
FRA 18.970 DKK

Færøerne - Natur og kultur i Nordatlanten

Færøerne ligger dramatisk omgivet af det brusende Atlanterhav. Tag med på vandreferie og bliv overvældet af roen i den uspolerede, vilde og rå natur.
FRA 10.970 DKK

Frankrig – Vandring i Pyrenæernes smukke natur

I Val d’Azun i Pyrenæerne pryder en storslået og afvekslende natur og nogle af Europas allersmukkeste bjerglandskaber denne vandreferie med Topas.
FRA 8.970 DKK

Irland - Vandreferie i det vilde nordvest

County Donegal i det nordvestlige Irland overrasker med sin unikke natur med øde moselandskaber, bjergtoppe og vilde kyststrækninger og en kultur fyldt med røverhistorier og myter fra gammel tid.
FRA 10.970 DKK

Spanien – Fra månelandskab til en grøn verden på De Kanariske Øer

En vandreferie hvor du oplever et af Europas smukkeste vulkanlandskaber ved vulkanen Teide på Tenerife og sublim vandring i La Gomeras stejle, dybe og frodige slugter.
FRA 9.470 DKK

Grækenland – Kretas kyster, kløfter og De Hvide Bjerge

Den solrige, græske ø Kreta er rig på vandremuligheder og på denne vandreferie kommer du til at opleve en række af de bedste – altid med Middelhavet som baggrundskulisse.
FRA 8.970 DKK

Italien – Sæteridyl og bjergtinder i Dolomitterne

I den UNESCO-beskyttede bjergkæde venter en spændende og afvekslende vandreferie blandt spektakulære kalkstensklipper og de gamle sæterbrug.
FRA 9.470 DKK

Madeira - Majestætiske tinder og Levadavandring

På vulkanøen Madeira, kendt som ’Atlanterhavets perle’, venter en vandreferie med fantastiske naturoplevelser i enestående smukke og dramatiske omgivelser.
FRA 9.470 DKK

Marokko – Trekking i Høje Atlas bjergene til toppen af Mount Toubkal

Oplev det bedste af Høje Atlas bjergene, den nordafrikanske natur og kultur. Målet er toppen af Mount Toubkal, Nordafrikas højeste bjerg på 4.167 m., og belønningen er en formidabel udsigt ud over bjergene.
FRA 8.970 DKK

Nordspanien - Højrutetrek Picos de Europa & Bilbao Baskerlandet

Glæd dig til udfordrende vandring med dagtursrygsæk blandt spidse, lysegrå kalkstensbjerge i Nordspaniens smukkeste bjergkæde Picos de Europa.
FRA 9.470 DKK

Italien – Fra hytte til hytte i de uspolerede Dolomitter

Højrute vandreferie fra hytte til hytte i et spektakulært og øde bjergområde gennem barske dale og bjergpas i de italienske Alper, Dolomitterne.
FRA 8.970 DKK

Italien – Vandreferie i de Toscanske Appenniner

Højrute vandring med dagtursrygsæk gennem Toscanas åbne, grønne landskaber og gamle sætere til unikke bjergkamme i et alpint miljø højt hævet over Garfagnanadalen.
FRA 17.970 DKK

Kap Verde - Eksotisk vandreferie med ø-hop i Macaronesien

I et farverigt ø-paradis ud for Afrikas vestkyst, skal du besøge fire fascinerende øer med en spændende kolonihistorie og flotte vandreture i et indbydende klima.
FRA 10.970 DKK

Albanien - Rå og autentisk trekking i de albanske alper

På et spektakulært sætertrek med hyrder og heste oplever du det nordlige Albaniens storslåede og uberørte natur med grønne sætere, alpine passager og dybe skove.
FRA 7.970 DKK

Italien - Kultur og vandring i Italiens grønne hjerte, Umbrien

I Umbrien skaber naturen, historien og kunsten et unikt miljø, som opleves på vandreferie gennem de smukkeste landskaber og små kulturhistoriske byer.

Rundrejser

Vi har lavet vores egen fortolkning af den klassiske rundrejse. Vi udforsker rejsemålets store natur- og kulturoplevelser og rejserigdomme og tager aktivt del i eventyret, når vi søger væk fra turismens trådte stier.

Læs mere
FRA 23.970 DKK

Vietnam - Den store rundrejse fra syd til nord

Tag med til vidunderlige Vietnam på en aktiv rundrejse med let cykling og vandring, hvor du med alle sanser oplever landets natur og kultur. Vores mest populære rejse i Vietnam!
FRA 27.970 DKK

Grønland - Eventyrlig rundrejse i Diskobugten

Rejs hele Diskobugten rundt på 8 dage og få den smukke grønlandske natur og kultur ind under huden med arktiske highlights som Eqi gletsjeren, Ilulissat Isfjord, Diskoøen og meget mere.
FRA 36.970 DKK

Grønland - Rundrejse i midnatssolens land

12 dages drømmerejse i Diskobugtens smukke arktiske natur. Kom tæt på isfjordens gigantiske isbjerge, Eqi gletsjeren og Indlandsisen og få et unikt indblik i grønlandsk kultur.
FRA 22.970 DKK

Sri Lanka – En kulturhistorisk rundrejse med mystik og frodig natur

Udforsk øen sydøst for Indien på en 19 dages aktiv ferie med let cykling og vandring fra højlandet til Det Indiske Ocean. Glæd dig også til en historisk togrejse, safarier og afslapning ved stranden.
FRA 19.970 DKK

Vietnam – Aktiv rundrejse fra nord til syd med kultur, natur og byliv

Der venter dig mange naturoplevelser og fascinerende kulturelle møder på denne rundrejse, hvor klassiske seværdigheder kombineres med ukendte perler fra den vietnamesiske hverdag og landets eksotiske natur.
FRA 30.970 DKK

Peru - Historiske kolonibyer, Titicacasøen og trekking ved Machu Picchu

Tag med til landet hvor store naturoplevelser og fascinerende kulturrigdomme smelter sammen på den mest forunderlige vis i det fordums mægtige Inkarige.
NYHED
FRA 39.970 DKK

Japan - Pilgrimsruter, historiske handelsveje & Kyotos templer

Vandring i fodsporene af kejsere, shoguns, samurai og pilgrimme på Japans Kumano Kodo og Nakasendo stier, krydret med besøg i sydende Tokyo og charmerende Kyoto.
FRA 27.970 DKK

Costa Rica - En uforglemmelig rundrejse i et sandt naturparadis

Fantastiske nationalparker og et eksotisk dyreliv krydret med spændende aktiviteter og unik indkvartering venter dig på denne rejse til 'Den Rige Kyst'.
FRA 23.970 DKK

Grønland - Rundrejse fra bygd til vildmark

Indlev dig i alle facetter af det smukke sydgrønlandske landskab og mød de gæstfrie grønlændere på fåreholderstederne på kanten af indlandsisen.
FRA 24.970 DKK

Grønland – Hundeslæde, indlandsis og nordlys

Nyd Grønlands storslåede natur på hundeslæde i Diskobugten på Grønlands vestkyst i området omkring Tasiussaq fjordsystemet og kom helt tæt på indlandsisen.
FRA 17.970 DKK

Nordvietnam - Eventyrlig rundrejse med udfordrende aktiviteter

15 dages aktiv ferie med trekking, cykling og kajakeventyr. Topas viser vej til lands og til vands i Nordvietnam, hvor naturen og lokalbefolkningen opleves iført vandrestøvler, mountainbike og kajak.
FRA 20.970 DKK

Borneo – På jungleeventyr i et ægte tropisk naturparadis

Her får du opfyldt dine vildeste drømme om eksotiske oplevelser, møder et forbløffende væld af kulturer og ældgamle traditioner for gæstfrihed, som hilser dig hjertelig velkommen.
FRA 17.970 DKK

Sydvietnam – Aktiv og kulturel rundrejse i naturskønne landskaber

Oplev Sydvietnam på mountainbike i højlandet, vandring i junglen, på cykel ved Mekongdeltaet og snorkling ved Whale Island. Glæd dig også til det vietnamesiske køkken og besøg hos stammefolk.
FRA 47.970 DKK

Argentina og Chile – Ildlandets mytiske Kap Horn og det vilde Patagonien

Drømmerejsen, hvor du kommer til ”Verdens Ende” Ushuia og på ekspeditionstogt i Ildlandet til Kap Horn. Oplev også Perito Moreno gletsjeren og vandring i Patagoniens enestående nationalparker.
FRA 29.970 DKK

Madagaskar – Den store eventyrrejse i lemurernes land

Er du på udkig efter et eventyr lidt ud over det sædvanlige, så er denne rejse til verdens fjerdestørste ø, et rigtig godt bud. Du får 3 aktive uger med cykling og trekking og endemiske og unikke dyr og planter.
FRA 23.970 DKK

Grønland – Hvalsafari og hundeslæde på Diskoøen

Oplev Grønlands fascinerende vinterlandskab på Diskoøen i form af hvalsafari, hundeslædekørsel og snescootertur til Lyngmarksbræen højt hævet over Diskobugten.
FRA 36.970 DKK

Grønland - Trekking Diskobugten rundt

Se og oplev stort set alle Diskobugtens højdepunkter på denne 13 dages rundrejse. Sejlture, vandreture og autentiske ophold får dig helt tæt på grønlandsk kultur, natur og dyreliv.

Højrute trekking

På højrute vandreferie får du en unik mulighed for at komme langt væk fra civilisationen og helt ind i bjergenes indre, hvor der hersker fred og ro. Vi vandrer fra sted til sted i uberørt natur oppe i terrænet.

Læs mere
FRA 10.970 DKK

Albanien - Rå og autentisk trekking i de albanske alper

På et spektakulært sætertrek med hyrder og heste oplever du det nordlige Albaniens storslåede og uberørte natur med grønne sætere, alpine passager og dybe skove.
FRA 8.970 DKK

Italien – Vandreferie i de Toscanske Appenniner

Højrute vandring med dagtursrygsæk gennem Toscanas åbne, grønne landskaber og gamle sætere til unikke bjergkamme i et alpint miljø højt hævet over Garfagnanadalen.
FRA 9.470 DKK

Italien – Fra hytte til hytte i de uspolerede Dolomitter

Højrute vandreferie fra hytte til hytte i et spektakulært og øde bjergområde gennem barske dale og bjergpas i de italienske Alper, Dolomitterne.
FRA 8.970 DKK

Nordspanien - Højrutetrek Picos de Europa & Bilbao Baskerlandet

Glæd dig til udfordrende vandring med dagtursrygsæk blandt spidse, lysegrå kalkstensbjerge i Nordspaniens smukkeste bjergkæde Picos de Europa.
FRA 10.470 DKK

Spanien - Mallorcas bjergtagende udsigter

På vandreferien gennem Tramuntana bjergkæden krydses den mest dramatiske og spektakulære del af bjergene fra landsbyen Valldemossa i sydvest til Pollença i nordøst.
FRA 9.470 DKK

Marokko – Trekking i Høje Atlas bjergene til toppen af Mount Toubkal

Oplev det bedste af Høje Atlas bjergene, den nordafrikanske natur og kultur. Målet er toppen af Mount Toubkal, Nordafrikas højeste bjerg på 4.167 m., og belønningen er en formidabel udsigt ud over bjergene.
FRA 21.970 DKK

Nepal – Himalaya trekking til Everest Base Camp og Cho La Pas

Trekkingturen til Everest Base Camp er en af de helt store klassikere! Tag med på en både klassisk og anderledes 24-dages rejse til hjertet af Himalaya med enestående udsigter til verdens højeste bjerge.
FRA 20.970 DKK

Nepal – Himalayas smukkeste trekking rundt om Mount Manaslu

Oplev en af Nepals bedst bevarede hemmeligheder på en 22 dages rejse til Nepal med unikt tehus trek rundt om verdens 8. højeste bjerg Mount Manaslu (8.163 m) med Larkya La passet (5.106 m) som højeste punkt.
FRA 17.970 DKK

Nepal - Vandreferie i Himalayas spektakulære Annapurna region

17 dages aktiv ferie hvor du oplever Kathmandu, Nepals pulserende hovedstad, den smukke by Pokhara ved Phewasøen og ikke mindst 10 dages Annapurna Panorama Trek i den lidt lavere del af regionen.