Rejsetyper

Vandreferier

Er du vild med vandring og smukke naturoplevelser? På vandreferie med Topas bevæger vi os ud i naturen, gerne i ukendte egne, og udforsker tilmed områdets kultur og historie i godt og hyggeligt selskab.

Læs mere
NYHED
FRA 9.970 DKK

Portugal - Kultur og vandring i Peneda-Gerês Nationalpark

Oplev det autentiske Nordportugal med en aktiv mini-rundrejse i Alto Minho og udforsk Peneda-Gerês Nationalpark med imponerende vandfald, floder og enestående biodiversitet.
NYHED
FRA 11.970 DKK

Italien – Vulkanvandring og panoramaudsigter på Sicilien

Oplev Etna på vandreture i vulkanens skovland og panoramaudsigter så langt øjet rækker krydret med charmerende landsbyer, middelalderborge, vinsmagning og lokale specialiteter.
NYHED
FRA 12.970 DKK

Wales – Vandring i magiske Snowdonia

Oplev det nordvestlige Wales med de høje bjerge, magiske landskaber og endeløse udsigter på vandring i Snowdonia National Park, og på Wales Coast Path på Llyn Peninsula og øen Anglesey.
NYHED
FRA 9.970 DKK

Spanien - La Gomera - Et vandremekka for naturelskere

Eksotisk vandreferie i Columbus’ fodspor på den kanariske ø La Gomera. En ægte naturperle med frodige landskaber, smukke dale, vilde klippekyster og tropiske skove.
FRA 8.470 DKK

Italien - La Fontanella - En ægte perle i Toscana

Vores vandreferie i det kulturstærke Toscana er en ægte Topas klassiker og uden sammenligning vores mest populære rejse i Italien.
FRA 11.970 DKK

Korsika – Vandreoplevelser på Skønhedens Ø

Kastanjer, maki og sjæl i Korsikas hjerte. I Castagniccias kastanjeskove oplever du vild natur og gammel historie.
FRA 9.970 DKK

Cypern - Aktiv ferie med sol, strand og vandring

Vandreferie med historiske og kulturelle oplevelser på den smukke Middelhavsø kendt for sine lange badestrande, vilde blomsterenge og grønne dale med vinmarker.
FRA 9.970 DKK

Kroatien - Sejlads og vandring i Dalmatiens øhav

Nyd livet til søs med daglige vandreture, charmerende kystbyer og mere end tusind øer langs Kroatiens idylliske kyststrækning, Dalmatien.
FRA 13.970 DKK

Kroatien - Sejlads og vandring i det kroatiske øhav

Tag med på en enestående kombination af sejlads og vandreture i Adriaterhavets krystalblå hav ud for halvøen Istrien.
FRA 9.970 DKK

Italien - Amalfikystens unikke skønhed

Vandreferie i gudernes fodspor med bjerge, himmel og hav ved den UNESCO-beskyttede og verdensberømte Amalfikyst og besøg ved kulturhistoriske Pompeji.
FRA 9.970 DKK

Spanien - Vandreferie i Andalusien

På vandreferie i Andalusien venter Sierra Nevada bjergenes sneklædte toppe og Alpujarras rislende vandløb, frodige dale og hvidkalkede berberhuse tilsat stærke kulturelle indtryk.
FRA 11.970 DKK

Skotland – Trekking i det skotske højland

Oplev de ypperste vandreområder i Skotland fra det barske højlandsterræn med bl.a. Ben Nevis og Cairngorm Nationalpark til kysttrek på Isle of Skye i Atlanterhavet.
FRA 9.970 DKK

Spanien - Mallorcas bjergtagende udsigter

På vandreferien gennem Tramuntana bjergkæden krydses den mest dramatiske og spektakulære del af bjergene.
FRA 9.970 DKK

Irland - Vandreferie i det vilde nordvest

County Donegal i det nordvestlige Irland overrasker med sin unikke natur med øde moselandskaber, bjergtoppe og vilde kyststrækninger og en kultur fyldt med røverhistorier og myter fra gammel tid.
FRA 9.970 DKK

Grækenland – Kretas kyster, kløfter og De Hvide Bjerge

Den solrige, græske ø Kreta er rig på vandremuligheder og på denne vandreferie kommer du til at opleve en række af de bedste – altid med Middelhavet som baggrundskulisse.
FRA 9.970 DKK

Italien – Sæteridyl og bjergtinder i Dolomitterne

I den UNESCO-beskyttede bjergkæde venter en spændende og afvekslende vandreferie blandt spektakulære kalkstensklipper og de gamle sæterbrug.
FRA 9.970 DKK

Madeira - Majestætiske tinder og Levadavandring

På vulkanøen Madeira, kendt som ’Atlanterhavets perle’, venter en vandreferie med fantastiske naturoplevelser i enestående smukke og dramatiske omgivelser.
FRA 8.970 DKK

Italien – Fra hytte til hytte i de uspolerede Dolomitter

Højrute vandreferie fra hytte til hytte i et spektakulært og øde bjergområde gennem barske dale og bjergpas i de italienske Alper, Dolomitterne.
FRA 10.970 DKK

Italien – Vandreferie i de Toscanske Appenniner

Højrute vandring med dagtursrygsæk gennem Toscanas åbne, grønne landskaber og gamle sætere til unikke bjergkamme i et alpint miljø højt hævet over Garfagnanadalen.
FRA 12.970 DKK

Albanien - Rå og autentisk trekking i de albanske alper

På et spektakulært sætertrek med hyrder og heste oplever du det nordlige Albaniens storslåede og uberørte natur med grønne sætere, alpine passager og dybe skove.
FRA 9.970 DKK

Italien - Kultur og vandring i Italiens grønne hjerte, Umbrien

I Umbrien skaber naturen, historien og kunsten et unikt miljø, som opleves på vandreferie gennem de smukkeste landskaber og små kulturhistoriske byer.

Rundrejser

Vi har lavet vores egen fortolkning af den klassiske rundrejse. Vi udforsker rejsemålets store natur- og kulturoplevelser og rejserigdomme og tager aktivt del i eventyret, når vi søger væk fra turismens trådte stier.

Læs mere
NYHED
FRA 27.470 DKK

Grønland – Storby og betagende natur i Nuuk

Mød det autentiske og moderne Grønland med sejlture, kulturelle indtryk og unikke kulinariske smagsoplevelser i Nuuk og Camp Kangiusaq på denne eventyrlige rejse.
FRA 25.970 DKK

Vietnam - Den store rundrejse fra syd til nord

Tag med til vidunderlige Vietnam på en aktiv rundrejse med let cykling og vandring, hvor du med alle sanser oplever landets natur og kultur. Vores mest populære rejse i Vietnam!
FRA 23.970 DKK

Grønland - Forsommer og midnatssol i Diskobugten

8 dages rundrejse i vild arktisk natur med vandreture, kultur, sejlads mellem isfjordens gigantiske isbjerge i midnatssolens skær og mulighed for at se de første hvaler.
FRA 28.970 DKK

Grønland - Eventyrlig rundrejse i Diskobugten

Rejs hele Diskobugten rundt på 8 dage og få den smukke grønlandske natur og kultur ind under huden med arktiske highlights som Eqi gletsjeren, Ilulissat Isfjord, Diskoøen og meget mere.
FRA 36.970 DKK

Grønland - Den ultimative rundrejse i Diskobugten

En unik 12 dages rundrejse i Diskobugtens smukke arktiske natur. Kom helt tæt på historien og Isfjordens gigantiske isbjerge, Eqi gletsjeren og Indlandsisen og få indblik i den grønlandske levemåde og kultur.
FRA 30.970 DKK

Sri Lanka – En kulturhistorisk rundrejse med mystik og frodig natur

Udforsk øen sydøst for Indien på en 19 dages aktiv ferie med let cykling og vandring fra højlandet til Det Indiske Ocean. Glæd dig også til en historisk togrejse, safarier og afslapning ved stranden.
FRA 32.970 DKK

Peru - Historiske kolonibyer, Titicacasøen og trekking ved Machu Picchu

Tag med til landet hvor store naturoplevelser og fascinerende kulturrigdomme smelter sammen på den mest forunderlige vis i det fordums mægtige Inkarige.
FRA 34.970 DKK

Costa Rica - En uforglemmelig rundrejse i et sandt naturparadis

Fantastiske nationalparker og et eksotisk dyreliv krydret med spændende aktiviteter og unik indkvartering venter dig på denne rejse til 'Den Rige Kyst'.
FRA 24.970 DKK

Grønland - Rundrejse fra bygd til vildmark

Indlev dig i alle facetter af det smukke sydgrønlandske landskab og mød de gæstfrie grønlændere på fåreholderstederne på kanten af indlandsisen.
FRA 21.970 DKK

Nordvietnam - Eventyrlig rundrejse med udfordrende aktiviteter

15 dages aktiv ferie med trekking, cykling og kajakeventyr. Topas viser vej til lands og til vands i Nordvietnam, hvor naturen og lokalbefolkningen opleves iført vandrestøvler, mountainbike og kajak.
FRA 20.970 DKK

Sydvietnam – Aktiv og kulturel rundrejse i naturskønne landskaber

Oplev Sydvietnam på mountainbike i højlandet, vandring i junglen, på cykel ved Mekongdeltaet og snorkling ved Whale Island. Glæd dig også til det vietnamesiske køkken og besøg hos stammefolk.
FRA 25.970 DKK

Grønland – Hvalsafari og hundeslæde på Diskoøen

Oplev Grønlands fascinerende vinterlandskab på Diskoøen i form af hvalsafari, hundeslædekørsel og snescootertur til Lyngmarksbræen højt hævet over Diskobugten.
FRA 37.970 DKK

Grønland - Trekking Diskobugten rundt

Se og oplev stort set alle Diskobugtens højdepunkter på denne 13 dages rundrejse med vandrestøvlerne på. Vores rejse til lands og til vands får dig helt tæt på grønlandsk kultur, isbjerge og en fascinerende flora og fauna.
FRA 25.970 DKK

Grønland - Sensommer nord for Polarcirklen

Vandring og naturoplevelser i Diskobugtens arktiske landskaber, tilsat ophold i stemningsfyldte grønlandske byer og godt krydret med lokal gastronomi.
FRA 23.970 DKK

Vietnam – Aktiv rundrejse i nord og syd Vietnam

Der venter dig mange store naturoplevelser og møder på denne rundrejse, hvor klassiske seværdigheder kombineres med ukendte perler fra den vietnamesiske hverdag og landets eksotiske natur.
NYHED
FRA 21.970 DKK

Grønland – Nytår og nordlys i Ilulissat

Oplev nordlyset som fyrværkeri nord for Polarcirklen i isbjergenes hovedstad Ilulissat. Få imponerende naturoplevelser og oplev den helt særlige grønlandske stemning i nytåret.

Højrute trekking

På højrute vandreferie får du en unik mulighed for at komme langt væk fra civilisationen og helt ind i bjergenes indre, hvor der hersker fred og ro. Vi vandrer fra sted til sted i uberørt natur oppe i terrænet.

Læs mere
FRA 12.970 DKK

Albanien - Rå og autentisk trekking i de albanske alper

På et spektakulært sætertrek med hyrder og heste oplever du det nordlige Albaniens storslåede og uberørte natur med grønne sætere, alpine passager og dybe skove.
FRA 10.970 DKK

Italien – Vandreferie i de Toscanske Appenniner

Højrute vandring med dagtursrygsæk gennem Toscanas åbne, grønne landskaber og gamle sætere til unikke bjergkamme i et alpint miljø højt hævet over Garfagnanadalen.
FRA 8.970 DKK

Italien – Fra hytte til hytte i de uspolerede Dolomitter

Højrute vandreferie fra hytte til hytte i et spektakulært og øde bjergområde gennem barske dale og bjergpas i de italienske Alper, Dolomitterne.
FRA 9.970 DKK

Spanien - Mallorcas bjergtagende udsigter

På vandreferien gennem Tramuntana bjergkæden krydses den mest dramatiske og spektakulære del af bjergene.
FRA 24.970 DKK

Nepal – Himalaya trekking til Everest Base Camp og Cho La Pas

Trekkingturen til Everest Base Camp er en af de helt store klassikere! Tag med på en både klassisk og anderledes 24-dages rejse til hjertet af Himalaya med enestående udsigter til verdens højeste bjerge.
FRA 23.970 DKK

Nepal – Himalayas smukkeste trekking rundt om Mount Manaslu

Oplev en af Nepals bedst bevarede hemmeligheder på en 22 dages rejse til Nepal med unikt tehus trek rundt om verdens 8. højeste bjerg Mount Manaslu (8.163 m) med Larkya La passet (5.106 m) som højeste punkt.
FRA 21.970 DKK

Nepal - Vandreferie i Himalayas spektakulære Annapurna region

17 dages aktiv ferie hvor du oplever Kathmandu, Nepals pulserende hovedstad, den smukke by Pokhara ved Phewasøen og ikke mindst 10 dages Annapurna Panorama Trek i den lidt lavere del af regionen.

Ski

Nyd eventyrlige vinterlandskaber, velpræparerede løjper og knitrende sne, når vi inviterer med på langrendsski. Spor, terræn og udfordringer kan tilpasses dit niveau og der er hver dag løjpevisning.

Læs mere
FRA 10.470 DKK

Norge - Vinterferie på langrend i Gudbrandsdalen

Tag på vintereventyr i Norge og få en skøn uge med masser af langrend og frisk fjeldluft på Venabygdsfjellets snefyldte løjper i Gudbrandsdalen.