Vandreferier

Er du vild med vandring og smukke naturoplevelser? På vandreferie med Topas bevæger vi os ud i naturen og udforsker kultur og historie i godt og hyggeligt selskab.

Læs mere
FRA 6.970 DKK

Italien - La Fontanella - En ægte perle i Toscana

Vores vandreferie i det kulturstærke Toscana er en ægte Topas klassiker og uden sammenligning vores mest populære rejse i Italien.
FRA 8.970 DKK

Italien - Amalfikystens unikke skønhed

Vandreferie i gudernes fodspor med bjerge, himmel og hav ved den UNESCO-beskyttede og verdensberømte Amalfikyst og besøg ved kulturhistoriske Pompeji.
FRA 8.470 DKK

Italien - Kultur og vandring i Italiens grønne hjerte, Umbrien

I Umbrien skaber naturen, historien og kunsten et unikt miljø som opleves på vandreferie gennem de smukkeste landskaber og små kulturhistoriske byer.
FRA 8.970 DKK

Spanien - Vandreferie i Andalusien

På vandreferie i Andalusien venter Sierra Nevada bjergenes sneklædte toppe og Alpujarras-dalens rislende vandløb, frodige dale og hvidkalkede berberhuse tilsat stærke kulturelle indtryk.
FRA 9.970 DKK

Frankrig - Korsikas hjerte

Velduftende maki, middelhavsstemning og uvejsomme bjergmassiver. Tag med på vandreferie til skønhedens ø Korsika.
FRA 8.970 DKK

Kroatien - Sejlads og vandring i Dalmatiens øhav

Nyd livet til søs med daglige vandreture, charmerende kystbyer og mere end tusind øer langs Kroatiens idylliske kyststrækning, Dalmatien.
FRA 10.470 DKK

Kroatien - Sejlads og vandring i det kroatiske øhav

Tag med på en enestående kombination af sejlads og vandreture i Adriaterhavets krystalblå hav ud for halvøen Istrien.
FRA 8.970 DKK

Skotland – Trekking i det skotske højland

Oplev de ypperste vandreområder i Skotland fra det barske højlandsterræn med bl.a. Ben Nevis og Cairngorm National Park til kysttrek på Isle of Skye i Atlanterhavet.
FRA 9.470 DKK

Spanien - Mallorcas bjergtagende udsigter

På vandreferien gennem Tramuntana bjergkæden krydses den mest dramatiske og spektakulære del af bjergene fra landsbyen Valldemossa i sydvest til Pollença i nordøst.
FRA 8.970 DKK

England - Naturskøn magi og trekking i Lake District

Bliv begejstret for klassisk engelsk charme og inspirerende natur på vandreferie i Lake District National Park i det nordvestlige England.
FRA 7.970 DKK

Italien – Bike & Hike i Toscana

Nyd Garfagnanas bjerge og dale, små landsbyer, kastanjeskove og sætere når vi på Bike & Hike tur tager til et rustikt og ukendt hjørne af Toscana. Hver dag vælger du frit om du vil cykle eller vandre.
FRA 14.470 DKK

Færøerne - Natur og kultur i Nordatlanten

Færøerne ligger dramatisk omgivet af det brusende Atlanterhav. Tag med på vandreferie og bliv overvældet af roen i den uspolerede, vilde og rå natur.
FRA 9.970 DKK

Frankrig – Vandring i Pyrenæernes smukke natur

I Val d’Azun i Pyrenæerne pryder en storslået og afvekslende natur og nogle af Europas allersmukkeste bjerglandskaber denne vandreferie med Topas.
FRA 9.970 DKK

Italien - Cinque Terres billedskønne kystlandsbyer

Ved Ligurien ligger en af Middelhavets mest vidunderlige kyststrækninger. Her udforskes det UNESCO beskyttede område på skønne dagsvandreture.
FRA 7.970 DKK

Irland - Vandreferie i det vilde nordvest

County Donegal i det nordvestlige Irland overrasker med sin unikke natur med øde moselandskaber, bjergtoppe og vilde kyststrækninger og en kultur fyldt med røverhistorier og myter fra gammel tid.
FRA 9.470 DKK

Spanien – Fra månelandskab til en grøn verden på De Kanariske Øer

En vandreferie hvor du oplever et af Europas smukkeste vulkanlandskaber ved vulkanen Teide på Tenerife og sublim vandring i La Gomeras stejle, dybe og frodige slugter.
FRA 9.970 DKK

Grækenland – Kretas kyster, kløfter og De Hvide Bjerge

Den solrige, græske ø Kreta er rig på vandremuligheder og på denne vandreferie kommer du til at opleve en række af de bedste – altid med Middelhavet som baggrundskulisse.
FRA 7.970 DKK

Italien – Sæteridyl og bjergtinder i Dolomitterne

I den UNESCO-beskyttede bjergkæde venter en spændende og afvekslende vandreferie blandt spektakulære kalkstensklipper og de gamle sæterbrug.
FRA 9.470 DKK

Madeira - Majestætiske tinder og Levadavandring

På vulkanøen Madeira, kendt som ’Atlanterhavets perle’, venter en vandreferie med fantastiske naturoplevelser i enestående smukke og dramatiske omgivelser.
FRA 9.970 DKK

Spanien - Bike & Hike på Mallorca

Nyd den blændende smukke, solrige og behagelige ø Mallorca på aktiv ferie. Hver dag vælger du frit om du vil cykle eller vandre på ture ind i landet, i bjergene eller langs kysten.
FRA 8.970 DKK

Marokko – Trekking i Høje Atlas bjergene til toppen af Mount Toubkal

Oplev det bedste af Høje Atlas bjergene, den nordafrikanske natur og kultur. Målet er toppen af Mount Toubkal, Nordafrikas højeste bjerg på 4.167 m., og belønningen er en formidabel udsigt ud over bjergene.

Slovenien - Bike & Hike i de Julianske Alper

Nyd blandingen af alpeidyl, sydeuropæisk livsstil og et aktivt udeliv i skønne Slovenien på vores Bike & Hike tur. Hver dag vælger du frit om du vil cykle eller vandre i noget af Europas smukkeste natur.
FRA 10.470 DKK

Østrig – Dachstein Rundwanderweg

Østrig er det perfekte land for bjergelskere. Denne højrute vandreferie følger den berømte rundtur ’Dachstein Rundwanderweg’ omkring det spektakulære bjergmassiv.

Schweiz og Frankrig – Den smukkeste vandring i Europa

Det klassiske trek ’Haute Route’ i Alperne som forbinder Mont Blanc med Matterhorn fra Chamonix til Zermatt
FRA 8.970 DKK

Nordspanien - Højrutetrek Picos de Europa & Bilbao Baskerlandet

Glæd dig til udfordrende vandring med dagtursrygsæk blandt spidse, lysegrå kalkstensbjerge i Nordspaniens smukkeste bjergkæde Picos de Europa.
FRA 7.470 DKK

Italien – Fra hytte til hytte i de uspolerede Dolomitter

Højrute vandreferie fra hytte til hytte i et spektakulært og øde bjergområde gennem barske dale og bjergpas i de italienske Alper, Dolomitterne.
FRA 7.970 DKK

Italien – Vandring i ’Solens Alper’, Alpi Marittime

Klassisk højrute vandreferie for feinschmeckere fra hytte til hytte igennem de uspolerede og smukke bjerge ved grænsen mellem Frankrig og Italien.
FRA 7.970 DKK

Italien – Vandreferie i de Toscanske Appenniner

Højrute vandring med dagtursrygsæk gennem Toscanas åbne, grønne vidder og gamle sætere til nøgne bjergkamme i et alpint miljø højt hævet over lavlandets frodige dale.
FRA 10.970 DKK

Marokko – Ekspeditionstrek i de fjernt beliggende Jebel Sahro bjerge

En 11 dages rejse med trekking i Marokkos smukke Jebel Sahro bjerge, hvor du overnatter i telt camp under stjernerne, nyder det marokkanske køkken og har hyggeligt selskab af muldyr, som bærer din bagage.
FRA 11.970 DKK

Marokko – Højrute trekking i Atlasbjergene og bestigning af Toubkal

15 dages vandreferie i Marokkos storslåede og farverige Atlasbjerge. Trekket kulminerer med bestigningen af Nordafrikas højeste bjerg, Jebel Toubkal, på 4.167 m. Fra toppen er der en sublim udsigt over bjergene.
FRA 17.970 DKK

Kap Verde - Eksotisk vandreferie med ø-hop i Macaronesien

I et hengemt og farverigt ø-paradis ud for Afrikas vestkyst, skal du besøge fire fascinerende øer med en spændende kolonihistorie og flotte vandreture i et indbydende klima.
FRA 9.970 DKK

Albanien - Rå og autentisk trekking i de albanske alper

På et spektakulært sætertrek med hyrder og heste oplever du det nordlige Albaniens storslåede og uberørte natur med grønne sætere, alpine passager og dybe skove.

Cykelferier

Oplev skønne landskaber, spændende seværdigheder og mød lokalbefolkningen i de lande, vi besøger på vores cykelferier. Vi tilbyder forskellige typer af cykelferier, så der er noget for enhver smag.

Læs mere
Ny tur
FRA 9.970 DKK

Albanien – På cykel fra Ohrid søen til Det Joniske Hav

8 dages cykelferie med følgebil i det sydlige Albanien gennem landbrug og skovklædte bjerge til kysten, hvor græske Korfu dominerer udsigten over havet.
FRA 9.970 DKK

Kroatien - Sejlads og cykling i Dalmatiens øhav

En enestående cykelferie, hvor vi sejler fra ø til ø med træskib i Adriaterhavet og på cykelture oplever den imponerende og historiske kyststrækning, Dalmatien.
Ny tur
FRA 9.970 DKK

Italien - Cykelferie i naturskønne og kulturstærke Apulien

Oplev toppen af alt italiensk - kombineret med maksimal cykelfrihed - på denne cykelferie gennem Apuliens varierede og naturskønne landskaber.
FRA 9.470 DKK

Spanien - På cykel i Andalusien fra Sevilla til Granada

På denne cykelferie cykler vi fra Sevilla til Granada og oplever et stort område af Andalusiens solbeskinnede og bølgende terræn og fascinerende historie.
FRA 9.970 DKK

Portugal - Cykelferie langs Atlanterhavet til Europas ende

Kom med på en smuk cykelekspedition i Portugal langs Atlanterhavet fra Santiago do Cacém syd for Lissabon til Kap Skt. Vicente på landets spids, ’Europas ende’.

Italien – Fra Castelli Romani til Rom på mountainbike

En unik cykelferie, hvor vi tager på opdagelse i de mange historiske kulturskatte i Castelli Romani og helt ind til hjertet af Rom.
FRA 12.970 DKK

Italien – Cykling i Toscana med Chianti og Montepulciano

I Val d’Orcia i Italien kan du opleve, se, smage og dufte Toscanas landskaber og pragtfulde vine på en cykelferie, hvor begejstringen for cykling og vin går hånd i hånd.
FRA 12.970 DKK

Marokko – Eksotisk cykelferie blandt palmelunde og gyldne sandmiler

11 dages aktiv ferie på mountainbike fra Marrakesh over Høje Atlas bjergene til Sahara. Glæd dig til på cykel at opleve en mangfoldig natur, berberlandsbyer, kashbahs og overnatning i luksus teltlejr.
FRA 24.970 DKK

Nepal – Oplevelsesrig cykelferie med Himalaya i baggrunden

Nepal sætter sine spor i sjælen. Smil, ærlighed, åbenhjertighed og ægte cykelglæde er bare nogle af de oplevelser, som denne 17 dages rejse igennem det uberørte og uspolerede Nepal vil efterlade hos dig.
FRA 7.970 DKK

Italien – Bike & Hike i Toscana

Nyd Garfagnanas bjerge og dale, små landsbyer, kastanjeskove og sætere når vi på Bike & Hike tur tager til et rustikt og ukendt hjørne af Toscana. Hver dag vælger du frit om du vil cykle eller vandre.

Slovenien - Bike & Hike i de Julianske Alper

Nyd blandingen af alpeidyl, sydeuropæisk livsstil og et aktivt udeliv i skønne Slovenien på vores Bike & Hike tur. Hver dag vælger du frit om du vil cykle eller vandre i noget af Europas smukkeste natur.
FRA 9.970 DKK

Spanien - Bike & Hike på Mallorca

Nyd den blændende smukke, solrige og behagelige ø Mallorca på aktiv ferie. Hver dag vælger du frit om du vil cykle eller vandre på ture ind i landet, i bjergene eller langs kysten.

Rundrejser

Vi har lavet vores egen fortolkning af den klassiske rundrejse. Vi udforsker rejsemålets store natur- og kulturoplevelser og rejserigdomme og tager aktivt del i eventyret, når vi søger væk fra turismens trådte stier.

Læs mere
FRA 21.970 DKK

Vietnam - Den store rundrejse fra syd til nord

Tag med til vidunderlige Vietnam på en aktiv rundrejse med let cykling og vandring, hvor du med alle sanser oplever landets natur og kultur. Vores mest populære rejse i Vietnam!
FRA 32.970 DKK

Grønland - Rundrejse i midnatssolens land

Kom tæt på isfjordens gigantiske isbjerge og Diskobugtens smukke arktiske natur med Eqi gletsjeren og Indlandsisen og få et unikt indblik i grønlandsk kultur.
Ny tur
FRA 34.470 DKK

Ecuador - Sneklædte vulkaner og Galápagos’ enestående dyreliv

Store højdepunkter og små hemmeligheder står i kø på denne 17-dages rundrejse med vandring og cykling i Andesbjergenes farverige højland og ø-hop i det unikke Galápagos øhav.
FRA 22.970 DKK

Sri Lanka – En kulturhistorisk rundrejse med mystik og frodig natur

Udforsk øen sydøst for Indien på en 19 dages aktiv ferie med let cykling og vandring fra højlandet til Det Indiske Ocean. Glæd dig også til en historisk togrejse, safarier og afslapning ved stranden.
FRA 17.970 DKK

Vietnam – Aktiv rundrejse fra nord til syd med kultur, natur og byliv

Der venter dig mange naturoplevelser og fascinerende kulturelle møder på denne rundrejse, hvor klassiske seværdigheder kombineres med ukendte perler fra den vietnamesiske hverdag og landets eksotiske natur.
FRA 30.970 DKK

Peru - Historiske kolonibyer, Titicacasøen og trekking ved Machu Picchu

Tag med til landet hvor store naturoplevelser og fascinerende kulturrigdomme smelter sammen på den mest forunderlige vis i det fordums mægtige Inkarige.
FRA 26.970 DKK

Costa Rica - En uforglemmelig rundrejse i et sandt naturparadis

Fantastiske nationalparker og et eksotisk dyreliv krydret med spændende aktiviteter og unik indkvartering venter dig på denne rejse til 'Den Rige Kyst'.
FRA 20.970 DKK

Grønland – Rundrejse fra bygd til vildmark

Indlev dig i alle facetter af det smukke sydgrønlandske landskab og mød de gæstfrie grønlændere på fåreholderstederne på kanten af indlandsisen.
Ny tur
FRA 32.970 DKK

Colombia – Højlandets bjerge, kaffeplantager, jungletrekking og den Caribiske kyst

19 dages rundrejse med masser af vandring for den eventyrlystne i naturskønne og kulturstærke Colombia, Latinamerikas mest oversete land.
FRA 22.970 DKK

Grønland – Hundeslæde, Indlandsis og nordlys

Nyd Grønlands storslåede natur på hundeslæde i Diskobugten på Grønlands vestkyst, i området omkring Tasiussaq fjordsystemet og kom helt tæt på indlandsisen.
Ny tur
FRA 52.970 DKK

New Zealand – Storstilet rundrejse på Sydøen og Stewart Island

Tag med Topas til Kiwiernes land på en mangfoldig 23 dages rundrejse, hvor spændende aktiviteter som sejlads, cykel- og vandreture, nationalparker, smukke naturscenerier og ø-paradis venter dig.

Nordvietnam – Kulturel rundrejse med sejlads og hvide sandstrande

Kom med på en alsidig rejse til Nordvietnam med farverige besøg hos bjergstammer, wellnessoplevelser, sejlads blandt Halongbugtens grønne øer, kulinariske begivenheder i Hanoi og Hoi Ans smukke strande.
FRA 17.970 DKK

Nordvietnam - Eventyrlig rundrejse med udfordrende aktiviteter

15 dages aktiv ferie med trekking, cykling og kajak eventyr. Topas viser vej til lands og til vands i Nordvietnam, hvor naturen og lokalbefolkningen opleves iført vandrestøvler, mountainbike og havkajak.
FRA 19.470 DKK

Sydafrika – Trekking i buskmændenes fodspor og safarieventyr

Historisk rundrejse i Sydafrika og Swaziland med udgangspunkt i de smukke Drakensbjerge, som danner rammerne for både dagsture og et 3 dages trek. Glæd dig også til safari i Kruger National Park.
FRA 20.970 DKK

Borneo – På jungleeventyr i et ægte tropisk naturparadis

Her får du opfyldt dine vildeste drømme om eksotiske oplevelser, møder et forbløffende væld af kulturer og ældgamle traditioner for gæstfrihed, som hilser dig hjertelig velkommen.
FRA 27.970 DKK

Cuba – Enestående rundrejse i et farverigt og fascinerende land

17 dages rundrejse med det absolut bedste af Cuba. Vi cykler fra fortryllende Havana til Trinidad i vest, vandrer i øst og nyder et ophold i den billedskønne Viñalesdal - Fidel Castros foretrukne sted.

Grønland - En smag af Arktisk sommer

Opdagelse og smagseventyr står på menuen i Diskobugten på Grønlands vestkyst, hvor isfjelde, smuk arktisk natur og gastronomi går hånd i hånd.
FRA 16.970 DKK

Sydvietnam – Aktiv og kulturel rundrejse i naturskønne landskaber

Oplev Sydvietnam med mountainbike i højlandet, vandring i junglen, på cykel ved Mekongdeltaet og snorkling ved Whale Island. Glæd dig også til det vietnamesiske køkken og besøg hos stammefolk.
FRA 47.970 DKK

Argentina og Chile – Ildlandets mytiske Kap Horn og det vilde Patagonien

Drømmerejsen, hvor du kommer til ”Verdens Ende” Ushuia og på ekspeditionstogt i Ildlandet til Sydamerikas sydligste spids Kap Horn. Oplev også bjerglandsbyen El Chaltén, Perito Moreno gletsjeren og vandring i Patagoniens enestående nationalparker Torres del Paine og Los Glaciares.
FRA 29.970 DKK

Madagaskar – Den store eventyrrejse i lemurernes land

Er du på udkig efter et eventyr lidt ud over det sædvanlige, så er denne rejse til verdens fjerde største ø, et rigtig godt bud. Du får 3 aktive uger med cykling og trekking og endemiske og unikke dyr og planter.

Højrute trekking

På højrute vandreferie får du en unik mulighed for at komme langt væk fra civilisationen og helt ind i bjergenes indre hvor der hersker fred og ro og uberørt natur.

Læs mere
FRA 9.970 DKK

Albanien - Rå og autentisk trekking i de albanske alper

På et spektakulært sætertrek med hyrder og heste oplever du det nordlige Albaniens storslåede og uberørte natur med grønne sætere, alpine passager og dybe skove.
FRA 7.970 DKK

Italien – Vandreferie i de Toscanske Appenniner

Højrute vandring med dagtursrygsæk gennem Toscanas åbne, grønne vidder og gamle sætere til nøgne bjergkamme i et alpint miljø højt hævet over lavlandets frodige dale.
FRA 7.470 DKK

Italien – Fra hytte til hytte i de uspolerede Dolomitter

Højrute vandreferie fra hytte til hytte i et spektakulært og øde bjergområde gennem barske dale og bjergpas i de italienske Alper, Dolomitterne.

Schweiz og Frankrig – Den smukkeste vandring i Europa

Det klassiske trek ’Haute Route’ i Alperne som forbinder Mont Blanc med Matterhorn fra Chamonix til Zermatt
FRA 7.970 DKK

Italien – Vandring i ’Solens Alper’, Alpi Marittime

Klassisk højrute vandreferie for feinschmeckere fra hytte til hytte igennem de uspolerede og smukke bjerge ved grænsen mellem Frankrig og Italien.
FRA 8.970 DKK

Nordspanien - Højrutetrek Picos de Europa & Bilbao Baskerlandet

Glæd dig til udfordrende vandring med dagtursrygsæk blandt spidse, lysegrå kalkstensbjerge i Nordspaniens smukkeste bjergkæde Picos de Europa.
FRA 9.470 DKK

Spanien - Mallorcas bjergtagende udsigter

På vandreferien gennem Tramuntana bjergkæden krydses den mest dramatiske og spektakulære del af bjergene fra landsbyen Valldemossa i sydvest til Pollença i nordøst.
FRA 10.470 DKK

Østrig – Dachstein Rundwanderweg

Østrig er det perfekte land for bjergelskere. Denne højrute vandreferie følger den berømte rundtur ’Dachstein Rundwanderweg’ omkring det spektakulære bjergmassiv.
FRA 11.970 DKK

Marokko – Højrute trekking i Atlasbjergene og bestigning af Toubkal

15 dages vandreferie i Marokkos storslåede og farverige Atlasbjerge. Trekket kulminerer med bestigningen af Nordafrikas højeste bjerg, Jebel Toubkal, på 4.167 m. Fra toppen er der en sublim udsigt over bjergene.
FRA 10.970 DKK

Marokko – Ekspeditionstrek i de fjernt beliggende Jebel Sahro bjerge

En 11 dages rejse med trekking i Marokkos smukke Jebel Sahro bjerge, hvor du overnatter i telt camp under stjernerne, nyder det marokkanske køkken og har hyggeligt selskab af muldyr, som bærer din bagage.
FRA 8.970 DKK

Marokko – Trekking i Høje Atlas bjergene til toppen af Mount Toubkal

Oplev det bedste af Høje Atlas bjergene, den nordafrikanske natur og kultur. Målet er toppen af Mount Toubkal, Nordafrikas højeste bjerg på 4.167 m., og belønningen er en formidabel udsigt ud over bjergene.
FRA 20.970 DKK

Nepal – Himalaya trekking til Everest Base Camp og Cho La Pas

Trekkingturen til Everest Base Camp er en af de helt store klassikere! Tag med på en både klassisk og anderledes 24-dages rejse til hjertet af Himalaya med enestående udsigter til verdens højeste bjerge.
FRA 20.970 DKK

Nepal – Himalayas smukkeste trekking rundt om Mount Manaslu

Oplev en af Nepals bedst bevarede hemmeligheder på en 22 dages rejse til Nepal med unikt tehus trek rundt om verdens 8. højeste bjerg Mount Manaslu (8.163 m) med Larkya La passet (5.106 m) som højeste punkt.
FRA 34.970 DKK

Nepal – Højalpin trekking i Himalayas Dolpo region og Phoksundo Lake

I det nordvestlige Nepal har du nu mulighed for at komme på en 22 dages rejse til Dolpo. Dette gamle tibetansk-buddhistiske rige er en gemt skat og er kendt som et af de mest øde områder af Himalaya.
FRA 17.970 DKK

Nepal - Vandreferie i Himalayas spektakulære Annapurna region

17 dages aktiv ferie hvor du oplever Kathmandu, Nepals pulserende hovedstad, den smukke by Pokhara ved Phewasøen og ikke mindst 10 dages Annapurna Panorama Trek i den lidt lavere del af regionen.

Bjergbestigning

At bestige bjerge er den ultimative udfordring, og de strabadserende og imponerende oplevelser på verdens tage går aldrig i glemmebogen. Vi er specialister på kontinenternes højeste bjerge og har sikkerheden i top.

Læs mere
FRA 36.970 DKK

Tanzania – Kilimanjaro bestigning, safarieventyr og Zanzibars strande

Fra bestigning af Kilimanjaro over safari på blandt andet den berømte Serengeti slette til de hvide strande og krydderier på Zanzibar. Tanzania byder på flere forskellige verdener på bare 21 dage.
FRA 23.970 DKK

Tanzania – Bestigning af Afrikas højeste bjerg Kilimanjaro

At stå i solopgangen på ”Uhuru Peak” i 5.895 meters højde med frit udsyn ud over den afrikanske savanne er en helt speciel oplevelse. Bestigningen af Kilimanjaro er ikke uden grund vores mest populære bestigning.
FRA 13.970 DKK

Rusland, Mt. Elbrus – Bestigning af Europas højeste bjerg

I de smukke Kaukasusbjerge venter flotte naturoplevelser i alpine omgivelser, som kulminerer med bestigningen af Mt. Elbrus’ snedækkede top.
FRA 24.970 DKK

Nepal – Trekking til Ama Dablam Base Camp og Island Peak bestigning

I hjertet af det højalpine Himalaya venter dig en udfordring, som byder på 20 dages trekking og bestigning i absolut verdensklasse. Glæd dig også til at opleve Nepals kultur, livet i bjergene og livlige Kathmandu.
FRA 18.970 DKK

Indien - Trekking i Ladakhs bjerge, bestigning af Stok Kangri og Taj Mahal

En fantastisk kombination af højde trekking og en valgfri topbestigning. Rejsen henvender sig derfor til både trekkere og bjergbestigere. Eventyret afsluttes med et besøg i det guddommelige Taj Mahal.
Topas TravelBakkelyvej 28680 RyDenmarkCVR: 17630008Telefon (+45) 8689 3622info@topas.dk © 2019 Webdesign & CMS by MCB Denmark