Skirejser med Topas

Nyd eventyrlige vinterlandskaber, velpræparerede løjper og knitrende sne, når vi inviterer med på langrendsski. Spor, terræn og udfordringer kan tilpasses dit niveau og der er hver dag løjpevisning.

Er du til eventyrlige vinterlandskaber, frisk vildmarksluft på velpræparerede skiløjper og knitrende sne? Uanset om du er begynder, øvet eller veteran indenfor langrend, kan du finde en skirejse, der passer til dig.

Vinterrejser på langrendsski

Vi har for nylig udvidet paletten af Topas-rejser med sne til dig, som vil være aktiv i kulden. På vores skirejser har vi valgt at bytte vandrestøvlerne ud med langrendsstøvler.

Vinterrejserne foregår nemlig på langrends- eller fjeldski, hvor du oplever bjergene og landskabet i deres fine, hvide vinterdragt og kan nyde den betagende stilhed af knitrende sne.

Alle vores skirejser inkluderer dansktalende turleder, Skin-ski pakke og daglige løjpevisninger - og naturligvis hygge og aktuelle aktiviteter og vintersjov udenfor løjperne i ægte Topas-stil.

Er du i tvivl om, hvilket udstyr du skal købe? Vi vil anbefale dig at læse vores pakkeliste, som du finder under den enkelte Topas-rejse eller læse mere om skiudstyr på Skier.

Træn balancen og bliv klar til langrend

 
Til en tur på ski kan det være særligt vigtigt at få styrket balancen. I denne video viser vi to simple øvelser, der kan klares på ca. 10 minutter - så du kan få den bedst mulige oplevelse, så snart du får skiene spændt på fødderne.

Hvad kan du forvente af en langrendsferie med Topas?

På en langrendsferie med Topas Travel kan du forvente oplevelser, der kombinerer fysisk aktivitet med storslået natur. Vores rejsedestinationer er kendt for sine vidunderlige vinterlandskaber, og langrend er en fremragende måde at opleve dem på. Her er nogle af de ting, man kan forvente at opleve på sådan en ferie:

Naturskønne spor og ruter: Vores destinationer er nøje udvalgt, så de tilbyder nogle af verdens bedste langrendsspor. Du vil typisk opleve en natur, der strækker sig gennem frodige skove og over åbne fjeldområder med udsigt over bjerge og dale. Topas Travel udvælger ruter, der passer til forskellige færdighedsniveauer, så både nybegyndere og erfarne langrendsløbere kan finde udfordringer passende til deres evner.

Professionel vejledning: For at sikre en sikker og givende oplevelse tilbyder Topas Travel ture med erfarne turledere, der kender de lokale forhold og kan tilbyde tips til teknik og sikkerhed på langrendsski. Dette er især værdifuldt i områder, hvor vejret hurtigt kan skifte.

Kultur og hygge: En langrendsferie med Topas Travel er også en mulighed for at opleve den lokale kultur. Du kan gå på opdagelse i nationalretter, gamle traditioner og historier og besøge lokalsamfundet. Vi overnatter under gode og hyggelige forhold, hvor man kan slappe af foran pejsen efter en dag på ski.

Mulighed for at se nordlyset: Afhængigt af destinationen og tidspunktet på året kan der også være mulighed for at opleve nordlyset – et spektakulært naturligt fænomen, der er særligt fremtrædende i de nordlige egne.

Aktiv ferie med afslapning: Selvom langrend er en aktiv form for ferie, er der også rig mulighed for afslapning. Dage på skiene kombineres ofte med aftener i saunaen, foran pejsen eller afslappende aktiviteter i og omkring overnatningsstederne.