Skirejser med Topas

Nyd eventyrlige vinterlandskaber, velpræparerede løjper og knitrende sne, når vi inviterer med på langrendsski. Spor, terræn og udfordringer kan tilpasses dit niveau og der er hver dag løjpevisning.

Er du til eventyrlige vinterlandskaber, frisk vildmarksluft på velpræparerede skiløjper og knitrende sne? Uanset om du er begynder, øvet eller veteran indenfor langrend, kan du finde en skirejse, der passer til dig.

Vinterrejser på langrendsski

Vi har for nylig udvidet paletten af Topas-rejser med sne til dig, som vil være aktiv i kulden. På vores skirejser har vi valgt at bytte vandrestøvlerne ud med langrendsstøvler.

Vinterrejserne foregår nemlig på langrends- eller fjeldski, hvor du oplever bjergene og landskabet i deres fine, hvide vinterdragt og kan nyde den betagende stilhed af knitrende sne.

Alle vores skirejser inkluderer dansktalende turleder, Skin-ski pakke og daglige løjpevisninger - og naturligvis hygge og aktuelle aktiviteter og vintersjov udenfor løjperne i ægte Topas-stil.

Er du i tvivl om, hvilket udstyr du skal købe? Vi vil anbefale dig at læse vores pakkeliste, som du finder under den enkelte Topas-rejse eller læse mere om skiudstyr på Skier.

Træn balancen og bliv klar til langrend

 
Til en tur på ski kan det være særligt vigtigt at få styrket balancen. I denne video viser vi to simple øvelser, der kan klares på ca. 10 minutter - så du kan få den bedst mulige oplevelse, så snart du får skiene spændt på fødderne.