Læs mere om Topas' turledere

Astrid Marie Møllenbach Rasmussen

Til hverdag har jeg mange forskellige hatte på som henholdsvis film- og medieunderviser, projektleder, friluftvejleder samt dansk- og musiklærer.

Bo Pedersen

Det er en gave at få mulighed for at dele naturen og en fremmed kultur med forventningsfulde mennesker. Om det er i Højlandet i Skotland, på ris terrasserne i Vietnam eller på mountainbike på vej ned af et bjerg.

Camilla Hvalsøe

Et års planlagt udstationering i 1995 førte til et liv med bopæl udenfor Danmarks grænser i både Californien, Argentina og Chile, inden jeg i 2007 slog mig ned i de nordspanske bjerge, Picos de Europa.

Mette Bloch Andersen

Lande med laissez faire-stemning og bjerge topper min hitliste. De sidste 23 år har jeg fået pæne doser af begge dele i mere end 80 lande.

Finn Svendsen

Jeg har altid bevæget mig. Først gennem mange former for boldspil. Senere, efter jeg fik familie, gennem løb, cykling og skiløb.

Per Andersen

Lige siden barnsben har jeg været fascineret af livet derude – menneskerne og alt det vilde omkring os. Og det være sig både ude og hjemme. ”Så hvorfor være inde, når alt håb er ude.”

Troels Vestergaard

Et par lange ture i Landrover gennem Sahara og rundt i Vest- og Central Afrika sidst i 1970'erne tændte min store interesse for smuk natur og andre kulturer, og interessen er stadig lige intakt.

Camilla Treldal Jørgensen

Min første vandretur var bestigning af Kilimanjaro, som gæst hos Topas i 2005. Siden har jeg fået mange kilometer i vandrerstøvlerne og sat fod på flere kontinenter.

Carsten Kjærgaard

I 1982 gik jeg rundt om Annapurna-bjergkæden Nepal i udtrådte kondisko. Jeg frøs i min ældgamle Ajungilak-sovepose i "highcamp" i 4500 meters højde, men jeg var hooked på Nepal, og siden er jeg kommet tilbage 25 gange.

Katrine Hartmann Andersen

Da jeg blev færdig med studiet, pakkede jeg det kun højest nødvendige og vandrede 900 km gennem Nordspanien på Caminoen. En tur, der gjorde særligt indtryk og samtidig blev mit afsæt som turleder i Topas.

Helle Karina Madsen

Som ung drømte jeg om at rejse… men fulgte et højere ønske om uddannelse, mand, børn og job før jeg i moden alder for alvor begyndte at udleve min rejselyst. Det har jeg aldrig fortrudt, tværtimod…

Søren Konnerup

Min passion for natur og fysisk aktivitet, samt min interesse for fortiden og kulturhistorien har gjort, at min udlængsel synes at blive endnu større, i takt med at jeg oplever mere og mere.