Søren Konnerup

Min passion for natur og fysisk aktivitet, samt min interesse for fortiden og kulturhistorien har gjort, at min udlængsel synes at blive endnu større, i takt med at jeg oplever mere og mere.

Jeg er uddannet i idræt og historie fra Aalborg Universitet. Jeg elsker at være i det fri, og kunne bruge min krop. For mig er der ikke noget bedre, end at kunne føle naturlig træthed efter en lang dag ude i det fri.

Så længe der er mulighed for at komme ud og bruge sine sanser og sin energi, så er jeg tilfreds, uanset vind og vejr.

Turlivet og det uforudsigelige i hvad dagen vil bringe, er det jeg brænder for. Det er når man er på tur, at man får tid og mulighed for at tænke de lidt dybere tanker, opleve, blive fascineret og ikke mindst få udvidet sin horisont!

Som turleder holder jeg meget af at formidle om den givne destinations historie, fauna og kultur. Ligeledes er gruppedynamik, og en afslappet turstemning vigtigt for mig. Jeg gør meget ud af, at alle får det bedst mulige ud af turen, da alle har forskellige forventninger, interesser og fysik.


Jeg er vild med lande, hvor der er noget der skiller sig ud fra det vi er vant til hjemmefra. Derfor er en af mine personlige favoritter Korsika. Jeg er vild med Korsika fordi der er en spændende historie, den velsmagende rustikke mad, de venlige og specielle korsikanere og den helt utroligt smukke natur.

Et andet af mine favoritsteder er Marokko, som også har velsmagende mad, det meget venlige berberfolk, naturen, og sidst men ikke mindst den specielle ”1001 nats eventyrs-stemningen”, som ikke umiddelbart kan beskrives, men som man oplever når man begiver sig uden for de større byer, og oplever livet blandt de lokale i bjergene.

Her har jeg været turleder