Fortællingen om Topas

Et rejseeventyr med Topas er altid en aktiv ferie i fællesskab med andre. At komme steder andre ikke kommer, og hvor du slukker for mobiltelefonen og tænder for dig selv.

Historien

Året er 1992. Den ombyggede lastbil er pakket og klar til ekspedition i Marokko. En uges transport med medbragt teltlejr ned gennem Europa venter, hvorefter den står på 14 dages eventyr i Marokko. Uden sikkerhedssele. Sådan har det været siden 1973. Mottoet var og er: "En globetrotter er en person, der rejser langt og ofte udenfor alfarvej — for ham eller hende betyder ægte oplevelser mere end moderne komfort". Det sidste ekspeditionskøretøj i Topas kørte rundt i Sydamerika og blev solgt i 2010.

Topas - Adventurous since 1973

Det er dine rejseoplevelser, der er vores eksistensgrundlag. For at kunne tilbyde dig den bedst mulige rejse, har vi til stadighed siden 1973 arbejdet på at udvikle og forbedre dine Topas ture til hele verden.

Vi kommer steder andre ikke gør!

I dag har vi mere komfort og sikkerhed på vores rejser. Men vores grundprincip om at søge eventyret er stadig det samme. Vi stræber efter at komme steder i hele verden, hvor andre ikke kommer, med fokus på de gode og aktive oplevelser i fællesskab med de andre gæster i gruppen og vores lokale samarbejdspartnere.

Bæredygtig turisme er for os ikke bare et modeord. Vi arbejder seriøst med det på alle vores ture ved at benytte lokale samarbejdspartnere og mindre familiedrevne restauranter og overnatningssteder, eksempelvis på Topas Ecolodge i Vietnam, hvor mange af de ansatte er lokale stammefolk.

Topas Ecolodge

Mellem rismarker og bjergtoppe dybt inde i Hoang Lien National Park i Nordvietnam ligger Topas Ecolodge i 1.000 meters højde med en spektakulær 360 graders panoramaudsigt over Sapadalen.

Desuden tilbyder vi oftest rejser med

  • Dansktalende turledere, uddannet hos Topas
  • Små grupper på typisk 15-20 deltagere
  • Varierende sværhedsgrader fra let til udfordrende
  • Lokale smage og egnsretter

Hvad betyder sværhedsgraden?

Hvilken rejse passer bedst til mig? De fysiske krav til aktiviteterne på rejsen stiger i takt med sværhedsgraden. Bliv klogere her!

Min første rejse med Topas

Overvejer du at rejse med os for første gang men er i tvivl om, hvilken rejse du skal vælge? 
Få hjælp her: 

Min første rejse med Topas

Har du aldrig rejst med os før? Det kan være svært at vide, hvilken rejse du skal vælge. Vi har samlet en håndfuld rejser, som egner sig godt som din første aktive rejse.

Udvalgte eventyr til dig

Vi har udvalgt en række eventyrlige rejser til dig, som vi varmt kan anbefale.
Se desuden mere her om vores forskellige rejsetyper.