Italien – Sæteridyl og bjergtinder i Dolomitterne

I den UNESCO-beskyttede bjergkæde venter en spændende og afvekslende vandreferie blandt spektakulære kalkstensklipper og de gamle sæterbrug.

Se afgange
Rejsen kort Dagsprogram Praktisk info Pakkeliste

Rejsen kort

Regionalparken ’Parco Dolomiti Friulane’ er en del af den UNESCO-beskyttede bjergkæde Dolomitterne - bedre kendt som de italienske Alper. Her kan du nyde en skøn vandreferie og mærke stilheden og roen på vandreture blandt de imponerende dolomitmassiver med toppe, klippetårne og kilometerhøje klippevægge, som kontrastfuldt brydes af de grønne sæterdale med græssende heste.

Du skal vandre ved de gamle marmorbrud ved Monte Buscada, blive klogere på katastrofen ved Vajontdæmningen i 1963, blive betaget af udsigten fra de høje bjergpas og nyde stilheden på den smukke Pradutsæter, som er kendt for sine særprægede sæterhytter. Du kan vælge at fuldende en skøn og varieret vandreuge med en afstikker til vidunderlige Venedig og måske en tur i gondol?

På vandreferien bor vi i den hyggelige bjerglandsby Claut, der ligger smukt i Cellinadalen omgivet af bjerge og den skønneste natur. Her har Topas gennem mange år indlogeret sig på Albergo Vittoria - et hyggeligt og familiedrevet hotel, hvor aftenerne tilbringes med hygge og god mad.

Fantastiske panoramaer, yderst kompetent turleder samt et hyggeligt hotel. En spændende, afvekslende og frodig natur. Kan kun anbefales.

Rasmus Foss Jansen

Glæd dig til

 • Nyd den uberørte stilhed i naturparken Parco Dolomiti Friulane i Dolomitterne
 • Betagende udsigter fra passet Val di Brica i 2.088 m. højde
 • Besøg i bjerglandsbyen Casso højt hævet over Vajontdæmningen
 • Vandring i de grønne landskaber på de gamle sætere blandt sæterbrug
 • Se de gamle marmorbrud ved Monte Buscada og led efter små fossiler
 • Nyd en fridag i pittoreske Venedig
 • Vandring i Cellina naturreservat hvis kløfter er formet i kalkstenene
 • Oplev den hyggelige stemning i på hotellet og i landsbyen Claut i den smukke Cellinadal

Vores Italien

Topas har været i Italien i mange år og vi har et særdeles varieret udbud af rejser til Italien. Se bl.a. hvad vi anbefaler af gode oplevelser i Italien, få rejsetips, svar på alle dine spørgsmål og læs spændende artikler.

Program

Dag 1. Ankomst til Dolomitterne i Italien
Vi bliver kørt til bjerglandsbyen Claut, der ligger i den smukke, uberørte nationalpark Dolomiti Friulane. I Claut skal vi bo på det hyggelige hotel Albergo Vittoria, der har både restaurant og bar.

Dag 2. Vandring mellem bjerglandsbyer og besøg ved Vajontdæmningen
I dag vandrer vi mellem bjerglandsbyerne Erto, Casso & Longarone. Herefter tager vi til Vajontdæmningen, der i 1963 (kun to år efter den blev bygget) udløste et stenskred og flodbølge med katastrofale følger.

Dag 3. Vandretur i dalen uden for Claut
Vandreturen i dag går gennem skov over den smukke Pradut sæter, ad gamle militærstier og til "Triassic Parks" vandfald og hvor der er aftryk af et ægte dinosaurusspor.

Dag 4. Dag i Venedig på egen hånd
Indsnus stemningen i berømte Venedig, tag en tur i gondol på en af de mange kanaler eller slap af på en af byens hyggelige cafeer.

Dag 5. Vandring i naturreservatet i Cellina
Dagens vandretur tager udgangspunkt fra Cellinadalen og den lille by, Andrèis. Vandringen går gennem den imponerende Cellinakøft, hvor den smukke bjergsø ved landsbyen Barcis venter.

Dag 6. Vandretur i Val Zemoladalen og de gamle marmorbrud ved Monte Buscada
Vi vandrer ud fra Zemoladalen, ser det forladte stenbrud ved Buscada og nyder synet af udsigterne ud over Dolomitternes bjerge, græs og blomster, murmeldyr, gemser og kongeørne, hvis vi er heldige.

Dag 7. Vandring blandt sæterhytter via 'Den blå ensians rute'
Fra Rifugio Pordenone bevæger vi os blandt takkede og barske bjergvægge op mod Bricadalen og vandrer ad De Blå Ensianers Rute og videre mod passet Val di Brica i 2.088 m. Vi slutter ved sæterhytten Valbinon.

Dag 8. Hjemrejse fra Dolomitterne
Vi forlader bjerglandsbyen Claut og Dolomitternes imponerende bjergtinder og sætere.

Se det detaljerede dagsprogram her

Vandreferie med Topas

Ønsker du at være fysisk aktiv, opleve rejsemålet indgående og betages du af store naturoplevelser? Læs mere om vandreferie med Topas.

Prisen inkluderer

 • Grupperejse med Topas turleder og guidede vandreture
 • Flyrejse København - Venedig t/r
 • Al transfer og relevant transport i forbindelse med vandreturene
 • Alle overnatninger på hotel Albergo Vittoria i Claut i delt dobbeltværelse
 • Måltider som beskrevet i dagsprogrammet
 • Transport til Venedig lufthavn (udflugt dag 4)
 • Bidrag til Rejsegarantifonden

Prisen inkluderer ikke

 • Lommepenge og udgifter til drikkevarer
 • Udgifter til ikke inkluderede måltider (beregn ca. DKK 100 - 160)
 • Entré til museer og andre seværdigheder
 • Aktiviteter i Venedig inkl. transport mellem lufthavn og byen
 • Evt. rejse- og afbestillingsforsikring
 • Tillæg for enkeltværelse, DKK 1.300

Værd at bemærke, når du skal på denne rejse!

Rejsens maksimale deltagerantal: 18 personer.

Læs mere på fanen Praktisk info om bl.a.:
 • Sværhedsgraden på rejsen
 • Overnatningen i bjerglandsbyen Claut
 • Klimaet

Fællesskabet

Bliver vi gladere af at rejse sammen? Læs mere om fællesskabet, grupperejsen, gruppestørrelsen og det sociale liv der udspiller sig på en Topas-rejse.

Dagsprogram

Inkluderede måltider er på de enkelte dage markeret med M (morgenmad), F (frokost), A (aftensmad). Er måltider ikke inkluderet, markeres disse med -.

Dag 1. Ankomst til Dolomitterne

Afrejse med fly fra Danmark til Venedig, hvorfra vi har knap to timers kørsel til den lille bjerglandsby Claut, der ligger i den smukke, uberørte nationalpark Dolomiti Friulane. I Claut bor vi på et hyggeligt, familiedrevet hotel, hvor vi ved ankomsten bliver taget godt imod og indkvarteret på vores værelser.

/-/-

Dag 2. Vandring: Bjerglandsbyerne Claut, Erto, Casso & Longarone - Vajontdæmningen

På denne første formiddag i Dolomitterne vil vi vandre i området omkring vores bjerglandsby Claut, mens vi suger til os af områdets natur, historie og udsigter samt varmer kroppen op til de næste dages vandring i bjergene.

Claut gemmer på mange smukke og velbevarede stenhuse (som fx ’Røghuset’), der emmer af historier og atmosfære, og udsigten fra kapellet San Gualberto (skovarbejdernes skytshelgen) et par hundrede meter over landsbyen byder på den første af mange udsigter til Dolomitternes lyse kalkstensbjerge. Vi tanker friskt kildevand undervejs og kigger indenfor i landsbyens fine lille museum.

Efter frokost i Claut kører vi til landsbyerne Erto, Casso & Longarone, hvor vi fortsætter vores vandring mellem byerne via gamle skovstier og i fodsporene af datidens kulsviere, som fragtede sække med trækul fra skovene over bjergene. Fra den højtliggende landsby Casso fortsætter vi ned til resterne af den 265 meter høje dæmning Vajont, der i 1963 (kun to år efter den blev bygget) udløste et massivt stenskred og en efterfølgende flodbølge med katastrofale følger for den underliggende landsby Longarone og indbyggerne i området. Vi får fortalt historien om dæmningen og besøger de næsten mennesketomme landsbyer i dette ellers smukke og tillokkende bjergområde, inden turen går tilbage til Claut med bus sidst på eftermiddagen.

Dagens vandring er på ca. 6 timer med en god pause til frokost.

M/-/-

Dag 3. Vandring: Skov, sæter, dinosaurusspor og gamle militærstier

Vi starter dagen med en kort transfer til dalen udenfor Claut, hvor en gammel skovrute leder os igennem de smukke skove i Pian de Crode. Vi nyder vandringen under træernes skygge på en god sti uden de store op- og nedstigninger.

Om vinteren er Pian de Crode et yndet sted for lokalbefolkningen at vandre med snesko eller gå på ski. Vores mål med vandringen er det hyggelige refugium Casera Pradut, der ligger på den åbne Pradutsæter i 1.400 meters højde.

Heroppe på sæteren og ude af skoven kan vi nyde flotte udsigter over dalen Valcellina, de små landsbyer og ikke mindst de omkringliggende bjergtinder. Ezio bemander refugiet, og mens vi slapper af og nyder omgivelserne, går han i gang med at forberede frokost til os.

Efter frokost fortsætter vi mod Casera Col Ciavaz sæteren (1.513m) og over Forcella Clautana bjergpasset, der spillede en vigtig strategisk rolle under 1. Verdenskrig. Italienske bjergtropper byggede den sti, som vi nu følger ned fra passet gennem en dal med betagende grønne bjergskråninger. Vi runder dagen af hos Danilo i hytten Casera Casavento og for de af jer, som hungrer efter mere eventyr, er der kun fem minutters gang til "Triassic Park", hvor man kan nyde smukke vandfald og noget så sjældent som et aftryk af et ægte dinosaurusspor. Vi kører tilbage til Claut efter en oplevelsesrig dag.

Dagens vandring er på ca. 8 timer inklusiv pauser.

M/-/-

Dag 4. Venedig: På egen hånd i Karnevalets by

I dag går turen til det berømte Venedig, hvor dagen tilbringes på egen hånd. I Venedig er der mulighed for at indsnuse stemningen i de små smalle gader med de utallige broer over krogede kanaler og på de mange pladser.

Du kan også vælge at opleve byen med en tur i gondol på en af de mange kanaler eller slappe af på en af byens hyggelige cafeer. Den berømte Markus kirke og Sukkenes Bro er også et besøg værd. Der er mulighed for at spise en tidlig aftensmad i Venedig inden vi, efter en eventyrlig dag i karnevalet by, vender tilbage til Claut sent på aftenen.

M/-/-

Dag 5. Vandring: Naturreservatet i Cellina

Vi kører den korte tur til Cellinadalen og den lille by, Andrèis, hvorfra dagens vandring starter. På trods af, at Andreis kun ligger få kilometer fra Valcellinadalen, er der en væsentlig forskel på stenhusenes arkitektur. Fra Andrèis vandrer vi mod den lille landsby Molassa og videre ind i Cellinakløften, hvor et vandkraftværk bygget i det 20. århundrede leverer strøm til Venedig.

Den imponerende Cellinakøft er dog mere berømt for sine fantastiske udsigter og spændende geologi - her er bjergene i konstant bevægelse og undervejs kan vi se resultatet af det vældige pres, som opstår, når klipperne bliver trykket mod hinanden. Vi finder et sted med udsigt, hvor vi kan spise vores medbragte frokost, inden vi forsætter vandringen ind gennem slugten til den smukke bjergsø ved landsbyen Barcis.

Det er muligt at vælge mellem to ruter til Barcis; enten den direkte vej gennem slugten eller en lidt længere tur med flere højdemeter, som følger bjergryggen langs slugten. Begge ruter ender i Barcis, hvor vi holder en pause på torvet med en god kop kaffe eller måske en kold øl. Der er også mulighed for at gå ned til søen og nyde udsigten over søens smukke, blå vandspejl med bjergene i baggrunden. Hen på eftermiddagen henter bussen os og vi kører tilbage til Claut.

Vi vandrer ca. 6 timer inklusiv pauser.

M/F/-

Dag 6. Vandring: Val Zemoladalen og de gamle marmorbrud ved Monte Buscada

Vi kører først til landsbyen Erto, ca. 15 km fra Claut, og derfra opad den smalle bjergvej, som fører til den vilde dal Val Zemola. I ca. 1.200 meters højde bliver vi sat af og her starter vores vandring.

Vi følger i starten den lille grusvej opad men allerede efter et par km møder vi den lille sti, som leder opad den stejle skråning mod den forladte stenbrud ved Buscada. Stien går tæt på den gamle sliske, som man tidligere brugte til at fragte stenblokkene ned ad bjerget. Vi har en stigning på omkring 500 udfordrende højdemeter, men vi bliver rigeligt belønnede for vores anstrengelser...

Udsigterne åbner sig mere og mere og efter en sidste stejl stigning bliver panoramaudsigten næsten ubeskrivelig og de fantastiske Dolomitter viser os, hvorfor vi har valgt at forlade Danmarks flade terræn for en stund. Monte Duranno, den højeste tinde i området, står med sine 2668 meter lige foran os og viser sine lyse og lodrette klippesider. Vi er i 1.758 meters højde og her dækker græs og blomster området, murmeldyr trives og kongeørne yngler. Gemserne elsker også at græsse heroppe, og det er ikke sjældent at møde nogle af dem.

Vi holder en velfortjent pause ved Rifugio Cava Buscada, hvor vi spiser frokost på den skønne terrasse med udsigt over tinderne. Efter frokost og kaffe vandrer vi lidt længere opad for at besøge det lille museum ved den nedlagte stenbrud og for dem, der har mod på mere, er der en bonustur til et af de smukkeste udsigtspunkter overhovedet. Fra bjergryggen åbner der sig et bjergtagende skue mod de vestlige Dolomitter. Er vi heldige med vejret, kan vi heroppe fra skimte Monte Cristallo, Pelmo, Antelao og flere andre af de verdenskendte bjergformationer, som kendetegner dette område.

Turen nedad bjerget vil forgå ad en smal bjergvej — vi siger farvel til de smukke naturhjørner og går gennem en tunnel i klipperne for at starte vores vandring tilbage mod udgangspunktet, hvor vores bus venter. Vi har ca. 4,5 kilometers nedstigning.

M/F/-

Dag 7. Vandring: Fra Rifugio Pordenone til sæterhytten Valbinon via 'Den blå ensians rute'

Denne dag tilbringer vi i et af Friulanes mest kendte områder, hvor klippetårnene, også kaldet campanile som betyder kirketårn på italiensk, står side om side.

Efter morgenens køretur starter vi vores vandredag gennem den brede dal fra Rifugio Pordenone. Allerede her rejser de takkede og barske bjergvægge sig imponerende omkring os. Vi fortsætter op mod Bricadalen, hvor der udfolder sig en fantastisk kulisse. Nu støder vi på Truoi dai Slopsruten, også kaldet De Blå Ensianers Rute, som er en af Dolomitternes mest kendte ruter og opkaldt efter de mange farverige ensianblomster der pryder vores vej. Her går vi op i passet Val di Brica, 2.088 m, hvor et fantastisk panorama åbenbarer sig for os.

Med udsigt over den nordlige del af Dolomiti Friulane indsnuser vi det sidste tyndere luftlag for denne gang, inden vi fortsætter ned til den hyggelige og meget særprægede sæterhytte Valbinon. Her spiser vi en rustik og god frokost, inden vi følger en skovsti med flere betagende udsigter tilbage til Refugio Pordenone, hvor vores trofaste chauffører venter. Tilbage i Claut nyder vi en enkelt på terrassen og slutter med en dejlig middag og hyggelig summen om de mange oplevelser, vi skal hjem og fordøje.

Dagens vandring er på ca. 8 timer inklusiv pauser.

M/F/-

Dag 8. Hjemrejse

Vi siger farvel til vores dejlige hjem i Claut gennem de sidste 7 nætter og kører atter til Venedig, hvor flyet til Danmark venter.

M/

Klik her for at komme retur til Rejsen kort

Praktisk info

Varighed og sværhedsgrad

8 dage — heraf 5 vandredage, grad 2-3, samt 1 dag i Venedig.

På denne rejse vandrer vi 4-8 timer om dagen. Vandringen foregår flere steder i ujævnt terræn, da kalkstensbjerge ofte byder på stejle stenskred og rullesten. Vandrestave er en klar fordel i dette terræn.

Hvad betyder sværhedsgraden?

Hvilken rejse passer bedst til mig? De fysiske krav til aktiviteterne på rejsen stiger i takt med sværhedsgraden. Bliv klogere her!

Aktiviteter

Vandreturene foregår hovedsageligt i Dolomitterne. Har du lyst til at blive i Claut en dag - i stedet for at vandre - er det selvfølgelig også en mulighed. Der er afsat en fridag i Venedig.

Overnatning

Vi bor på det hyggelige Albergo Vittoria i bjerglandsbyen Claut, en by med ca. 1100 indbyggere, hvor der er flere indkøbsmuligheder.

Hotellet er familiedrevet, og der hersker en afslappet og hyggelig stemning. I baren møder vi mange lokale indbyggere, der kommer forbi til et glas prosecco eller en espresso og en snak. 

På hotellet kan der betales med visakort og der er mulighed for trådløst internet, samt for tilkøb af enkeltværelse mod et tillæg angivet i afsnittet ’Prisen inkluderer ikke’.

Måltider

Inkluderede måltider er på de enkelte dage i dagsprogrammet markeret med M (morgenmad), F (frokost), A (aftensmad). Er måltider ikke inkluderet, markeres disse med -.

Flyrejsen og lokal transport

Vi oplyser gerne flytiderne på de enkelte afgange. Ring på tlf. 8689 3622 eller send os en mail på info@topas.dk. Flytiderne oplyses altid med forbehold, da der kan komme ændringer fra flyselskaberne.

Gode råd til din flyrejse

Her kan du bl.a. læse om dine muligheder for indenrigstilslutning, forlængelse af flyrejsen, regler om bagage og indførsel af varer samt et godt tip til din håndbagage.

Klima

Dagtemperaturer mellem 15 og 25 grader, nattemperaturer ned til ca. 10 grader. Da vi vandrer i bjergene, skal man være opmærksom på, at vejret hurtigt kan ændre sig. Solskin, regn eller tåge kan opstå i løbet af en halv time.

Valuta og kreditkort

Det anbefales at medbringe kontante Euro til hele turen, da vi for det meste er på vandring i bankernes åbningstider. På turen til Venedig vil der være mulighed for at hæve kontanter på hævekort samt i lufthavnen. Kreditkort kan bruges på hotellet i Claut.

Wi-Fi og Mobildækning

Der er kun sparsom mobildækning på denne tur og mulighed for WIFI på hotellet på denne tur. Vi anbefaler dog, at du nyder naturen og fællesskabet ved at begrænse forbruget så meget som muligt. Med andre ord; gå offline og dyrk nuet for at få mest muligt ud af din rejse.

OBS! Adapter er ikke nødvendig.

Kort og Rejselitteratur

Carta Topografica kort kan købes i Claut. Koster lokalt ca. € 10 pr. stk.

Klik her for at komme retur til Rejsen kort

Pakkeliste

Vi har udarbejdet en pakkeliste som hjælp til dig, når der skal pakkes til rejsen. Pakkelisten indeholder nogle generelle informationer, samt hvad det er godt at medbringe på den aktuelle rejse.

Pakkelisten skal opfattes som en vejledning til hvad du KAN medbringe, og ikke som en liste over ting, som du SKAL medbringe på rejsen, da ens behov og ønsker kan være meget individuelle. Vores erfaringer er imidlertid, at de nævnte ting er gode at medbringe.

Få rabat med Topas

Når du køber en rejse hos Topas får du rabat hos Friluftsland og Løberen på alt udstyr og beklædning samt rabat på dine vaccinationer. Se her hvordan du gør.

Bagage

På vandreturene skal du kun medbringe en dagtursrygsæk til de ting, du skal bruge i løbet af dagen. Vi anbefaler en rygsæk med et godt bæresystem med hoftebælte og brystspænde for at aflaste skulder og ryg. Medbring evt. denne rygsæk som håndbagage på flyet.

Den øvrige bagage kan pakkes i sportstaske, vadsæk, rygsæk eller kuffert, som forbliver på hotellet i landsbyen Claut under dagsturene.

Støvler

Det er vigtigt at medbringe gode vandrestøvler med en stiv sål (f.eks. vibram) og god ankelstøtte for at undgå ankelskader! Vi anbefaler vandrestøvler, da de støtter anklerne, og den stive sål aflaster foden, når underlaget er ujævnt, da tryk fra sten o.l. fordeles. Derudover er deres grove mønster en stor fordel, hvis stierne er glatte. Vær sikker på, at støvlerne er gået ordentligt til.

Det er en god idé at rejse med støvlerne på hjemmefra eller have dem med i håndbagagen, hvis bagagen, mod forventning, skulle blive forsinket.

Andet fodtøj

Evt. let fodtøj, f.eks. sandaler, til at skifte med, når du er færdig med dagens vandretur.

Vandflaske

Medbring en eller flere flasker, som i alt kan rumme 1½ liter. Der kan med fordel benyttes 0,5 el. 1,5 liters danske genbrugs-sodavandsflasker, da de er lette og stærke. Camelbacks kan bruges som alternativ, men er en noget dyrere løsning.

Vandrestave

Det er meget individuelt, hvor meget gavn man har af at benytte vandrestave, og om man i givet fald benytter 1 eller 2. Man må prøve sig frem. Fordelene er dog mange, og skulle vandrestaven(e) være til besvær i et givent terræn, kan de spændes på rygsækken — teleskopvandrestave anbefales derfor kraftigt.

Generelt kan følgende fordele ved vandrestave nævnes:

 • Øger balanceevnen betydeligt i ujævnt og/eller mudret terræn, i sne (bjergpas m.m.) og ved krydsning af vandløb.
 • Ved rigtig brug af vandrestave aflastes knæene betydeligt, og det gælder ved såvel opstigninger som nedstigninger. Det gælder især på højrute- og bestigningsture (grad 3-4 og opad), hvor man oftest bærer en rygsæk med betydelig vægt, og hvor det samlede antal højdemeter og vandredistancen på turen er betragtelig.

Vandrestave skal pakkes i den indcheckede bagage på flyrejsen. Husk at beskytte spidserne, så bagagen m.m. ikke beskadiges.

Sovepose, lagenpose og liggeunderlag

Det er ikke nødvendigt at medbringe sovepose, lagenpose eller liggeunderlag. Der er senge, sengelinned og tæpper på bjergpensionatet.

Gode råd til din vandreferie

Hvordan forbereder jeg mig bedst til min vandreferie? Læs her vores 5 bedste vandretips!

Tøj til vandring

 • 2 -4 par tykke vandresokker
 • Evt. 2 par tynde indersokker
 • 1-2 par lette vandrebukser/vandreshorts
 • Svedtransporterende undertøj evt. uldundertøj
 • 1 tynd uldtrøje
 • 2-4 svedabsorberende T-shirts
 • 1 sweater/fleecetrøje
 • 1 vind- og vandtæt anorak eller jakke med hætte
 • 1 par åndbare regnbukser

Andet tøj

 • Rejsetøj
 • Evt. Tøj til aften- og bybrug
 • T-shirts
 • Skjorter/langærmet bluse
 • Strømper
 • Undertøj
 • Håndklæde (gerne letvægts)
 • Badetøj

Mod solen

 • 1 tørklæde mod sol og til kølige dage
 • Hat med bred skygge
 • Gode solbriller
 • Solcreme og læbepomade med faktor

Diverse

 • Pas, valuta, sygesikringsbevis og rejsedokumenter
 • Toiletartikler
 • Medicin til eget brug samt sportstape, vabelplaster og evt. knæbind
 • Toiletpapir (til vandredagene)
 • Ørepropper (hvis du gerne vil sove uforstyrret om natten)
 • Sysæt til mindre reparationer
 • Kamera, oplader og evt. ekstra batterier
 • Alkoholgel til at vaske hænder i før picnic (kan købes på apoteket eller hos Matas)
 • Vådservietter
 • Energibarer/yndlingssnack
 • Evt. køresygepiller til bustransport
 • Lommekniv - til hjælp ved picnic o.l.

Bemærk venligst

Vi medbringer en førstehjælpstaske til brug i nødsituationer. Er der medicin, du bruger regelmæssigt, skal du selv sørge for at medbringe rigeligt til hele rejsen.

Klik her for at komme retur til Rejsen kort

Vælg din afgang

28. juni 2020  –  5. juli 2020 Garanteret afgang 7.970 DKK Bestil Rejse
5. juli 2020  –  12. juli 2020 Åben for booking 8.470 DKK Bestil Rejse
12. juli 2020  –  19. juli 2020 Åben for booking 8.470 DKK Bestil Rejse
19. juli 2020  –  26. juli 2020 Åben for booking 8.470 DKK Bestil Rejse
26. juli 2020  –  2. august 2020 Åben for booking 8.470 DKK Bestil Rejse
2. august 2020  –  9. august 2020 Åben for booking 8.470 DKK Bestil Rejse
9. august 2020  –  16. august 2020 Åben for booking 7.970 DKK Bestil Rejse
16. august 2020  –  23. august 2020 Åben for booking 7.970 DKK Bestil Rejse
23. august 2020  –  30. august 2020 Åben for booking 7.970 DKK Bestil Rejse

Kontakt os

Turkode: ITDA

Andre spændende rejser

Hold dig opdateret

Tilmeld dig Topas' nyhedsbrev og få masser af gode tilbud og rabatter, tips og tricks samt inspiration til din næste aktive ferie.

 
Topas TravelBakkelyvej 28680 RyDenmarkCVR: 17630008Telefon (+45) 8689 3622info@topas.dk © 2019 Webdesign & CMS by MCB Denmark