Topas medarbejdere

Organisation for Topas kontoret i Ry

CEO - Jørgen Sølvsten Nielsen

Efter at have snust til medicinstudiet gik det i nogle år til Iran, Iraq og Saudi Arabien som langturschauffør frem til 1982, hvor jeg første gang stiftede bekendtskab med Topas. Første tur gik til Skotland med ekspeditionskøretøj og derefter blandt andet flere af de lange overland ekspeditioner fra Danmark til Nepal.

Ekspeditionskøretøjerne kunne ikke altid opfylde drømmen om at komme ”længere ud”, og trekking i Nepal og vandreture i Europa blev en passion for mig og blev snart en del af Topas universet. Jeg er i dag ejer af Topas og arbejder med daglig ledelse, ideudvikling, bestyrelsesarbejde og datterselskaber i Topas koncernen.

CFO - Lone Ebbesen

Det er let at blive inspireret til den næste vandretur, men det er ofte svært at vælge, når arbejdspladsen hedder Topas. Jeg har haft fantastiske ture til blandt andet Sapa i Vietnam, Everest Basecamp i Nepal, Grønland, Kilimanjaro i Tanzania, fjeldene i Norge, Korsika og favoritten højruten i Pyrenæerne.

På kontoret har jeg ansvaret for økonomiafdelingen i Topas. Herudover går en del af min tid med koncernens øvrige søsterselskaber samt Danida-projektet i Bolivia. Min økonomiske ”opdragelse” har jeg fået på handelshøjskolen og fra revisionsbranchen.

Erik Lund

Jeg er født og opvokset på en gård i det sønderjyske, og livet med landbrug var naturligt for mig - indtil jeg blev ”bidt” af en gal motorcykel. Der skulle rulles nogle kilometer, og min rejselyst blev for alvor vækket med en tur til Ægypten. Siden har jeg rejst i det meste af verden - først på egen hånd og senere for Topas.
Karrieren i Topas startede i 1992 som turleder på overlandture, hvilket gav mig fantastiske og ”skæve” oplevelser de følgende 10 år. Derefter er det især blevet til mange rejser i Asien og Afrika, hvor favoritdestinationerne er Tanzania og Nepal.
Nu arbejder jeg fast på kontoret i Ry, hvor jeg har ansvar for personale, turledere og ikke mindst den operationelle afdeling. 

Malene Poulsen

Af alle Topas ansatte er jeg nok den der har rejst mindst, men glæden ved at opdage nye steder i verden og andre sider af sig selv oplevede jeg specielt ved en rejse til Vietnam i 2012.

Især Sapa var et dejligt sted, som jeg varmt kan anbefale. Men også indenfor Europas grænser har jeg hentet gode minder. Sicilien og Andalusien står også stærkt i erindringen.

Inspiration til nye destinationer mangler der ikke her på kontoret, hvor jeg til daglig arbejder i økonomiafdelingen. Så mon ikke der venter nye rejseoplevelser rundt om hjørnet inden længe.

Maria Tabermann Maaløe

Jeg nyder at være aktiv i naturen og får i dagligdagen mange gode oplevelser ved at vandre, løbe, ro kajak eller køre mountainbike, enten alene men allerhelst sammen med andre.

De seneste år er ferierne tilbragt rundt om i Europas naturskønne områder, hvor en kombination af samvær med familie og venner, fysisk aktivitet og god mad er indbegrebet af god ferie for mig.

Jeg er uddannet økonomiassistent og på kontoret i Ry, er jeg en del af både operation- og økonomiafdelingen, hvor jeg primært laver turbudgetter samt opfølgning og analyse af turregnskaber.

Mette Lund

Siden barnsben har jeg rejst og med tiden er lysten kun blevet større, så ønsket om at beskæftige mig med rejsebranchen begyndte også ganske tidligt.

Det er blevet til mange spændende rejseoplevelser og jeg bliver aldrig træt af nye eventyr og indtryk fra forskellige lande og kulturer. Naturoplevelser har dog en særlig plads i mit hjerte og derfor er Topas det helt rigtige for mig.

Jeg har siden 2006 arbejdet for Topas, primært i flyafdelingen samt events og marketing, og nu også med vores produkter i Grønland.

Peter Knudsen i Sapa, Vietnam.

Peter Knudsen

Kimen til min rejselyst blev lagt efter 5 måneders rundrejse i Australien lige efter gymnasiet. Jeg tog derefter en kandidatgrad i biologi for at læse mere om verdens forunderlige natur.

Efter et sommerferiejob som Topas turleder til Pyrenæerne i 1997, var jeg imidlertid solgt til rejsebranchen. Siden har jeg været turleder i og udviklet ture til adskillige lande: Frankrig, Vietnam, Nepal, Tanzania, Færøerne, Grønland og Antarktis.

Noelle Simoud

Jeg er født og opvokset i Grønland med den grønlandske natur som baghave. Jeg har igennem mit liv boet forskellige steder i Grønland, så mit kendskab til Grønland og hverdagen dér er stor. Jeg har udover mit grønlandske også halvt fransk, og har derfor brugt en del af sommerferierne igennem min opvækst i Frankrig. 

Jeg har været ansat under Topas siden 2017. I starten af 2023 blev jeg en del af Topas Travels operation afdeling, hvor jeg har ansvar for gruppeturene til Grønland og Frankrig.

Kathrine Randeris Flagstad

At dykke ned i en anden kultur og opleve anderledes måder at leve på, i sammenspil med store naturoplevelser er noget af det bedste, jeg ved. Om den natur så er det altoverdøvende vandfald i Sydamerika eller den stille bøgeskov i Danmark er ikke så afgørende. Et træ der springer ud er jo lige til at blive glad af!

Min rejselyst og nysgerrighed på verden derude har altid fyldt meget og har lagt grundlaget for adskillige rejser samt mit studievalg af antropologi. Jeg har siden studiet arbejdet med at hjælpe andre ud i verden og opleve den, og har siden starten af 2023 gjort netop det i Operations her hos Topas, hvor jeg har ansvar for en række af vores gruppe rejser.

Anders Gadeberg

Jeg startede hos Topas i 2018 som turleder i Grønland, og havde blot tænkt det som et sommerferiejob inden jeg skulle begynde på min kandidat. Sommerjobbet blev dog hurtigt skiftet ud med en fuldtidsstilling, der først førte mig 2 måneder til Vietnam, efterfulgt af 4 år i Grønland.

Mine 4 år som bosiddende i Ilulissat, har givet et hav af fantastiske naturoplevelser. Jeg vendte hjem til Danmark i slutningen af 2022, og arbejder nu med individuelle rejser til Grønland.

Daniel Johnsen fra Topas

Daniel Johnsen

Som halv nordmand har jeg været på flere eventyr i det nordligste Norge, hvor jeg har familie i Tromsø og Kautokeino. 

Jeg er uddannet multimediedesigner med en PBA i e-handel, og er derfor lidt af en digital altmuligmand hos Topas. Jeg er med til at varetage hjemmesider, sociale medier, online markedsføring og alt, hvad der findes derimellem. Jeg er særligt passioneret for video og grafik, og hvordan disse kan være med til at fortælle spændende historier fra Topas' mange facinerende destinationer. 

Hold dig opdateret

Tilmeld dig Topas' nyhedsbrev og få masser af gode tilbud og rabatter, tips og tricks samt inspiration til din næste aktive ferie.