Topas medarbejdere

Organisation for Topas kontoret i Ry

CEO - Jørgen Sølvsten Nielsen

Efter at have snust til medicinstudiet gik det i nogle år til Iran, Iraq og Saudi Arabien som langturschauffør frem til 1982, hvor jeg første gang stiftede bekendtskab med Topas. Første tur gik til Skotland med ekspeditionskøretøj og derefter blandt andet flere af de lange overland ekspeditioner fra Danmark til Nepal.

Ekspeditionskøretøjerne kunne ikke altid opfylde drømmen om at komme ”længere ud”, og trekking i Nepal og vandreture i Europa blev en passion for mig og blev snart en del af Topas universet. Jeg er i dag ejer af Topas og arbejder med daglig ledelse, ideudvikling, bestyrelsesarbejde og datterselskaber i Topas koncernen.CFO - Lone Ebbesen

Det er let at blive inspireret til den næste vandretur, men det er ofte svært at vælge, når arbejdspladsen hedder Topas. Jeg har haft fantastiske ture til blandt andet Sapa i Vietnam, Everest Basecamp i Nepal, Grønland, Kilimanjaro i Tanzania, fjeldene i Norge, Korsika og favoritten højruten i Pyrenæerne.

På kontoret har jeg ansvaret for økonomiafdelingen i Topas. Herudover går en del af min tid med koncernens øvrige søsterselskaber samt Danida-projektet i Bolivia. Min økonomiske ”opdragelse” har jeg fået på handelshøjskolen og fra revisionsbranchen.

Erik Lund

Jeg er født og opvokset på en gård i det sønderjyske, og livet med landbrug var naturligt for mig - indtil jeg blev ”bidt” af en gal motorcykel. Der skulle rulles nogle kilometer, og min rejselyst blev for alvor vækket med en tur til Ægypten. Siden har jeg rejst i det meste af verden - først på egen hånd og senere for Topas.

Karrieren i Topas startede i 1992 som turleder på overlandture, hvilket gav mig fantastiske og ”skæve” oplevelser de følgende 10 år. Derefter er det især blevet til mange rejser i Asien og Afrika, hvor favoritdestinationerne er Tanzania og Nepal.

Nu arbejder jeg fast på kontoret i Ry, hvor jeg har ansvar for personale, turledere og ikke mindst den operationelle afdeling. Fritidsinteresse: Ombygning og renovering af håbløse ”håndværkertilbud”.
Skostørrelse: 49½. Vandrestøvler/badesandaler: ca. 50.

Malene Poulsen

Af alle Topas ansatte er jeg nok den der har rejst mindst, men glæden ved at opdage nye steder i verden og andre sider af sig selv oplevede jeg specielt ved en rejse til Vietnam i 2012.

Især Sapa var et dejligt sted, som jeg varmt kan anbefale. Men også indenfor Europas grænser har jeg hentet gode minder. Sicilien og Andalusien står også stærkt i erindringen.

Inspiration til nye destinationer mangler der ikke her på kontoret, hvor jeg til daglig arbejder i økonomiafdelingen. Så mon ikke der venter nye rejseoplevelser rundt om hjørnet inden længe.

Maria Tabermann Maaløe

Jeg nyder at være aktiv i naturen og får i dagligdagen mange gode oplevelser ved at vandre, løbe, ro kajak eller køre mountainbike, enten alene men allerhelst sammen med andre.

De seneste år er ferierne tilbragt rundt om i Europas naturskønne områder, hvor en kombination af samvær med familie og venner, fysisk aktivitet og god mad er indbegrebet af god ferie for mig.

Jeg er uddannet økonomiassistent og på kontoret i Ry, er jeg en del af både operation- og økonomiafdelingen, hvor jeg primært laver turbudgetter samt opfølgning og analyse af turregnskaber.

Mette Lund

Siden barnsben har jeg rejst og med tiden er lysten kun blevet større, så ønsket om at beskæftige mig med rejsebranchen begyndte også ganske tidligt.

Det er blevet til mange spændende rejseoplevelser og jeg bliver aldrig træt af nye eventyr og indtryk fra forskellige lande og kulturer. Naturoplevelser har dog en særlig plads i mit hjerte og derfor er Topas det helt rigtige for mig.

Jeg har siden 2006 arbejdet for Topas, primært i flyafdelingen samt events og marketing, og nu også med vores produkter i Grønland.

Mie Riis

Nogle gange føles det, som om jeg er dømt til at leve i evig splittelse. På den ene side kan jeg ikke forestille mig noget bedre end familiefødselsdage, en improviseret arbejdsweekend hvor alle møder op, fordi min søster skal have malet loftetagen eller en eventyrlig dansk sommeraften omkring bålet med vennerne og snobrød.

Kort sagt så elsker jeg hjemlig hygge og samværet med familie, venner og venners venner. På den anden side så føler jeg mig så uendeligt privilegeret når jeg stopper op på en af mine rejser og tænker tanken: Af alle mulige steder er det så ikke fantastisk, at jeg lige nu befinder mig lige her? Jeg elsker nemlig også eventyret, mødet med det ukendte og det at placere mig selv i en situation hvor alle mine tidligere referencepunkter ikke længere kan bruges til så meget.

Efter mange rejser og otte år i Quebec kan jeg nu forene det bedste fra mine to drømmescenarier igennem et kontorarbejde hos Topas, der som det mest naturlige i verden formår at kombinere hjemlig hygge med eventyr i verdensklasse.

Peter Knudsen i Sapa, Vietnam.

Peter Knudsen

Kimen til min rejselyst blev lagt efter 5 måneders rundrejse i Australien lige efter gymnasiet. Jeg tog derefter en kandidatgrad i biologi for at læse mere om verdens forunderlige natur.

Efter et sommerferiejob som Topas turleder til Pyrenæerne i 1997, var jeg imidlertid solgt til rejsebranchen. Siden har jeg været turleder i og udviklet ture til adskillige lande: Frankrig, Vietnam, Nepal, Tanzania, Færøerne, Grønland og Antarktis.

Hold dig opdateret

Tilmeld dig Topas' nyhedsbrev og få masser af gode tilbud og rabatter, tips og tricks samt inspiration til din næste aktive ferie.