Konkurrencer

Læs her om vores konkurrencer - hvor du kan være heldig at vinde et rejsegavekort!

Tilmeld dig vores nyhedsmail og vind et rejsegavekort på 3.000 kr.

Tilmeld dig Topas' nyhedsmail og få masser af gode tilbud og rabatter, tips og tricks samt inspiration til din næste aktive ferie.

Hvis du er tilmeldt vores nyhedsmail, deltager du automatisk i lodtrækningen om et rejsegavekort på DKK 3.000 til en Topas rejse. Tilmeld dig nyhedsmailen her

Udtrækningen vil blive foretaget hvert år i november, hvorefter vinderen vil få direkte besked og blive offentliggjort på vores hjemmeside. Held og lykke! Vinder 2023: Peter M.

Udfyld evalueringsskema og vind et rejsegavekort på 3.000 kr.

Når du kommer hjem efter en rejse med Topas, vil du modtage en 'Velkommen hjem mail' hvorfra du kan udfylde et evalueringsskema. De udfyldte evalueringsskemaer har stor værdi for os i vores bestræbelse på kontinuerligt at forbedre og udvikle vores ture.

Hvis du udfylder evalueringsskemaet, deltager du automatisk i konkurrencen om at vinde et rejsegavekort på DKK 3.000 til en Topas rejse.

Udtrækningen vil blive foretaget hvert år i november, hvorefter vinderne vil få direkte besked og blive offentliggjort på vores hjemmeside. Held og lykke! Vinder 2023: Line H.

Anmeld Topas på Trustpilot og vind et rejsegavekort på 3.000 kr.

Når du kommer hjem fra en rejse med Topas, vil du modtage en mail, hvorfra du kan skrive en anmeldelse på Trustpilot, som indsamler anmeldelser om os, så potentielle kunder og andre interesserede kan danne sig et indtryk af os, som udbyder af aktive rejser.

Hvis du skriver en anmeldelse på Trustpilot, deltager du automatisk i konkurrencen om at vinde et rejsegavekort på DKK 3.000 til en Topas rejse.

Udtrækningen vil blive foretaget hvert år i november, hvorefter vinderne vil få direkte besked og blive offentliggjort på vores hjemmeside. Held og lykke! Vinder 2023: Hanne R.