Rejser til Grønland - En arktisk destination i verdensklasse

Grønland, midnatssolens land, er en unik destination for dig, som elsker at være på aktiv ferie og drømmer om det store arktiske eventyr.

Rejs med til verdens største ø, Grønland. Her er du sikret naturoplevelser ud over det sædvanlige. Indlandsisen, gigantiske isbjerge, gletsjere, fjelde og fjorde, hvaler, hvalsafari, nordlys, midnatssol, farverige træhuse og hundeslædeture er nogle af de helt specielle og unikke fænomener Grønland er kendt for.

Elsker du at være aktiv, tilbyder Topas en række rundrejser i Grønland med vandreture, hundeslædetur, sejlture eller skirejser, hvor vi kommer tæt på grønlænderne i deres eget land.

Vi bevæger os bl.a. rundt i Diskobugten og besøger UNESCO Verdensarvsområdet lulissat, Ilulissat isfjord, vildmarkslodgen ved Eqi gletsjeren, Diskoøen og bygder som Ilimanaq. Men også frodige Sydgrønland kan opleves med Topas, hvor du kommer tæt på nordboernes historie og Narsarsuaq, Narsaq og Qaqortoq, samt bygden Igaliko.

Trekking i den flotte arktiske natur, hundeslædeture og hvalsafari er således blandt de mange oplevelser, en aktiv rejse til Grønland kan byde på.

Ønsker du ikke at opleve Grønland på en fællesrejse, men foretrækker at opleve Grønland på egen hånd, kan du få skræddersyet din rejse til Grønland hos Topas' afdeling 'Greenland by Topas'.

God rejse!