Er du single eller rejser du alene?

Næsten halvdelen af vores gæster tager alene afsted på vores grupperejser. Netop fællesskabet og muligheden for at dele sine ferieoplevelser med andre er årsagen. Vil du med?

Mange af vores gæster rejser alene, fordi der på en grupperejse er rig mulighed for at møde nye mennesker, som man kan dele sine ferieoplevelser med. Omkring halvdelen af vores gæster rejser alene af sted, mens andre tager af sted med deres partner eller kammerat.

Som single kan du altså sagtens rejse med Topas og møde andre i samme situation. Dog har vi ikke afgange, som er dedikeret til solo-rejser, da vores erfaring er at de mest velfungerende grupper oftest er en kombination af singlerejsende, vennepar og ægtepar.

Fantastiske naturoplevelser og god mad i fællesskab med andre. Dygtige og engagerede turledere sikrer, at det bliver en perfekt ferie. 
Anne Klara Vestergaard Bæhr

Sammen med resten af gruppen vil du blive en del af fællesskabet og sammen vil I deltage i aktiviteterne, måltiderne og hyggestunderne på rejsen. Der er gennem årene knyttet mange nye venskaber i den forbindelse og mange har på den måde også fundet sig en rejsemakker.

Jeg tog af sted alene, men følte mig ikke alene på noget tidspunkt.
Rosa Karen Schmidt

Fortællingen om Topas

Et rejseeventyr med Topas er altid en aktiv ferie i fællesskab med andre. Du kommer steder andre ikke kommer, slukker for mobiltelefonen og tænder for dig selv.